Bildirim
HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence 0 tl yerine 3-5 tl fiyat çıkan şeyleri alın.Yani kargo odeyın ki itiraz edemesinler.Öbür türlü sistem hatası diyip iptal ederler alayını -
quote:
Orijinalden alıntı: namebaris
uzun çoraplarıda kargo beleş yapsak iyi olucak:)
hemen ilgileniyorum hocam. -
Bu forumu seviyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kargo ucretı odememk ıcın ne yapmamız gerekıyor arkadaslar? -
quote:
Orijinalden alıntı: last_uk
quote:
Orijinalden alıntı: namebaris
uzun çoraplarıda kargo beleş yapsak iyi olucak:)
hemen ilgileniyorum hocam.
bende arıyorum ama bulamadım daha:) -
quote:
Orijinalden alıntı: nfsworld
quote:
Orijinalden alıntı: adige13
TUTAR 0 olunca 3 farklı kartta hata verdi , yardım
Sende tutarı artık biraz.O kadar da beleşçi olmayın :))
MESAJ ALINDI :)) -
İyi hoş alıyoruz da iptal edilmesin o 30 kuruşa aldığımız 3lü çoraplar? -
3 çorap bide kahve aldım 30 kuruşa geldi Allah razı olsun forumdaşlar inşAllah gönderirler -
30 kuruşa kahve ile çorabı tamamladım ama kargoya verilmiştir diyor. Sistemde hata olduğu kesin. -
-
2 sipariş geçtim ve 6 çorap artı 1Lt enerji iceceği aldım ödediğim 9,70 TL. Halı saha sonrası enerji içeceğini içince bu forumu hatırlayacağım, haber verene teşekkürler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: iandi
quote:
Orijinalden alıntı: sFenX_06
quote:
quote:
12 adet aldım toplamda kısalara kargo ücreti yok uzunlara var
o tl olunca banka onay vermiyor.Sız sanırım havale ile aldınız.
bende alamadım. onay alamıyorum. alanlar nasıl aldı acaba?
Yok ben kahve ekledim 0,30 kuruş kısa çorap ekleseniz sadece 0,30 kuruş ödüyorsunuz kargo yok. Uzun çoraplarda kargo çıkıyor toplam 5tl oluyor
Peki bu şekil kaç kere sipariş geçilir ki :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre_5553
30 kuruşa kahve ile çorabı tamamladım ama kargoya verilmiştir diyor. Sistemde hata olduğu kesin.
Corap icin "hazirlaniyor", kahve icin "tedarikci firma tarafindan kargoya verilmesi bekleniyor" diyor bende. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sFenX_06
quote:
quote:
12 adet aldım toplamda kısalara kargo ücreti yok uzunlara var
o tl olunca banka onay vermiyor.Sız sanırım havale ile aldınız.
bende alamadım. onay alamıyorum. alanlar nasıl aldı acaba?
Yok ben kahve ekledim 0,30 kuruş kısa çorap ekleseniz sadece 0,30 kuruş ödüyorsunuz kargo yok. Uzun çoraplarda kargo çıkıyor toplam 5tl oluyor
halletim saol
-
tüm siparişlerin iptal edileceğini düşünüyorum, aksi sürpriz olur, 30 kuruşa 3 çorap göndermezler, hele 100 lerce hiç göndermezler, bu arada yeri değil ama 42 giyiyorum, 38-42 mi 42-46 mı sipariş vereyim diye çok düşündüm ve 6 adet 42-46 verdim, sürpriz olurda gelirse büyük olmaz inşallah.. -
Boşuna almayın hepsini iptal ederler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 KURUS :))
http://www.hepsiburada.com/liste/noki-bant-1210-m-tekli/productDetails.aspx?productId=ofisnoki1210&categoryId=15082&SKU=OFISNOKI1210&navq=fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26pqp%3dcoksatanlar%26sc%3d8%26pqpQueryAdded%3d1%26fh_secondid%3dofisnoki1210%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252finstock%253d%257b1%257d%252fitem_sale_count_pl%253e5.0%26fh_refview%3dlister
KARGO ÜCRETİ OLUYOR AMA kahve daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige13 -- 1 Kasım 2013; 0:10:42 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
quote:
Ben sepete 3ü1aradayı ekledim alışverişi tamamla dedim link geldi 10 tl indirim diye 3lü kısaçorabı sectim kargo filan çıkarmadı 0.30 kuruş çekti karttan.
ışık hızı
İşte dogru formul.
Hem kargo bedava oluyor hemde banka onayı yetecek bır mebla :D
tanesi 10 kuruşa çorap :D giy ayağına kahveni iç :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X