Şimdi Ara

HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
774
Cevap
14
Favori
36.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendileri açıkça belirtmişler

Hepsiburada.com’dan sepetinize ekleyeceğiniz herhangi bir ürünün yanında Blue Pony, Camper, Lumberjack, Dockers, Slazenger , Kangaroos, Mp, Metropolpolis, Queen Bee, Ben10 , Pinkstep, Arow , Pony, Converse, Sketchers, Fila markalarından seçeceğiniz bir adet ürün için anında 10TL indirim kazanacaksınız
  • bence 10 lirayı geçmeyen siparişler iptal edilecek. 10 lira ve üstü olup kargo ödediğimiz siparişler gelecek. o yüzden sadece 30 kurusa kahve alıp çorap eklemeyin. uzun çorap da alın fiyatı sizin için uygunsa 4.70 e geliyor. ikisinden de bol bol deneyin ya tutarsa :)
  • ''Kredi kartınız banka tarafından onaylanmadı. Lütfen kart numaranızı ve son kullanma tarihinizi kontrol ediniz! Girdiğiniz bilgilerden eminseniz lütfen detaylı bilgi için bankanız ile irtibata geçiniz.''

Diyor bana, bu ne şimdi?
  • Kendime engel olamıyorum aldıkca alıyorum bu corapları ınsallah ıptal etmezler :D
  • Siparişleri iptal etmek bile uğraştırır hepsiburada'yı ya. Yarın mesai var çalışanlarına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

Kendime engel olamıyorum aldıkca alıyorum bu corapları ınsallah ıptal etmezler :D

Aynen hocam iptal olmazinşallah iyi denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiriusBlack -- 1 Kasım 2013; 0:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: dobermann

işbankası maxi puanlarını kullanılıyor mu ?

işbank olmuyor galiba axess de olmadı

aynen. neyse zaten 30 kuruşa 3ü1 arada ve 3 kısa çorap aldık onu da puanla almayalım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Siparişleri iptal etmek bile uğraştırır hepsiburada'yı ya. Yarın mesai var çalışanlarına..

:))) iptal edilmezse yılın bombası olur...
  • kargo bedava enerji icecegi eklenince olmuyor eldiven alamadim
  • kahve ve çoraba doyacağım.. hepsiburada da tanımlı olan 3 tane arabanım 2 de benim adresim var ... 30kra 1 çorap+1 kahve bedava sayılır.. ki yollarsalar eğer 30 tane çorabım 30da kahvem olacak.. 1erde akrabalara yolladım :)

YIKARLAR ORAYI HACIIII
  • kargo ekleniyor değil mi bu alışverişlerde..benim sepete 4,25 eklendi

0,3 tl ye alanlar nasıl kargo ücretsiz oldu

• Fazla cılkını çıkarmadan beyler, ayıptır yau.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON DAKİKA !!

Converse bu son olaydan sonra Türkiye pazarından çekilmeye karar vermiş. Converse Ceo'su Michale Converse ben böyle ölücülük görmedim hacı demiş.
  • kargo bedava ekledim.kanguru ayakkabı ekledim.kargo.4.25..kargo nasıl bedava olacak? biri şuna da el atsın
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    işin sırı kahve :)
  • eldiven aldım iki tanede 8.22 ye çok kaliteli duruyor :D
  • Corap stoklarini hala bitiremedik eski sicakfirsatcilar kalmadi artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

SON DAKİKA !!

Converse bu son olaydan sonra Türkiye pazarından çekilmeye karar vermiş. Converse Ceo'su Michale Converse ben böyle ölücülük görmedim hacı demiş.

Var mı güzel kombinasyonlar, ölücülükte mertebe atlayalım reis
  • arkadaşlar demeyim demeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi buldunuz bi açık BOKUNU bari çıkartmayın nedir 36 çift çorap az insaflı olun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.