Şimdi Ara

hepsiburada süper hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburadadan süper hızlı gönderide telefon sipariş ettim dün tahmini kargoya verilme dün yazıyordu şimdi hala sipariş hazırlanıyor diyor kargolama süresinde de özür dileriz yazıyorbu ne zaman kargoya verilir bilgisi olan var mı

• Bayramdan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hepsiburada ilk zamanlarda gönderide sıkıntı yapıyordu. 2 haftada anca gönderiyorlardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaso9995 Y kullanıcısına yanıt
    29 Ağustosta sipariş verdim, henüz tedarik edilemedi, kargoya verilmesini geçtim daha tedarik sürecinde. geciktikleri için 20tl hediye çeki verdiler. 5 Eylülde kesin kargoda dediler olmadı, şimdide 9 Eylülde kesin kargoda diyorlar. Bekliyorum bakalım, şunu bir atlatayım birdaha zor bu siteden alışveriş yapmam. ancak kendi stoklarında olan ürünlerden getirtilebilir. tedarik uzun sürüyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardianNN -- 7 Eylül 2016; 9:34:55 >
  • hepsiburada artık eskisi gibi sadece kendisi tedarikçi değil, bir sürü firma ile çalışıyor ve bu firmalar kagodan sorumlu oluyor.Aldığınız yere dikkat edin.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Diğer firmalar Hepsiburada'dan daha hızlı. Başka tedarikçi 2 günde verdi, Hepsiburada ise 10 günde.
  • duruma göre değişiyor. hlızlı gönderi yazan ürünlerde ist-sivas a 1 günde gelirken ist. içi 3 günü bulabiliyor, ama her seferinde bildirim açıp 10tl ind. kuponumu alırım :)
  • arkadaşlar 2 saat içinde 3 kere aradım sonra yarım saat içinde kargoya verdiler aramasam vermeyeceklerdi galiba :D hepinize teşekkürler :)
  • Ben 6S 64 aldım 2 günde geldi. Satıcı hepsiburadanın kendisiydi. Diğer satıcılara güvenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 7 Eylül 2016; 14:30:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

29 Ağustosta sipariş verdim, henüz tedarik edilemedi, kargoya verilmesini geçtim daha tedarik sürecinde. geciktikleri için 20tl hediye çeki verdiler. 5 Eylülde kesin kargoda dediler olmadı, şimdide 9 Eylülde kesin kargoda diyorlar. Bekliyorum bakalım, şunu bir atlatayım birdaha zor bu siteden alışveriş yapmam. ancak kendi stoklarında olan ürünlerden getirtilebilir. tedarik uzun sürüyor,

ilave:

hala bekliyorum bugün 9 Eylül bir gelişme yok. yani satıcısı hepsiburada olmayan ürünleri madem tedarik edemeyeceksiniz neden siteye koyuyorsunuz, bunu müşteri hizmetlerine sorunca şöyle bir cevap geldi: Bey efendi zaten şu an bu ürün tedarik edilemiyor ve sitemizdede mevcut değil, bakabilirsiniz'' ulan *** * ************* ** ** ******************** ben bu ürünü nasıl sipariş verdim o zaman? ben sipariş verirken ürün görünüyordu, ürün sitede yoksa ben nasıl sipariş vereceğim, nasıl sepete ekleyeceğim? Aklımız başımıza geldi, satıcı hepsiburada olmayan bir ürünü getirtirken baya bi düşünün yani, çünkü tedarik etmeleri zor oluyor, yada önemsemiyorlar.

• klasik hepsiburada
  • 1 ay önce 2 tane kitap siparişi verdim 5 gün sonra geldi.
  • asıl kargo konusunda sıkıntı Dr. 5 günde geldi bi kitap
  • Millet hep şikayetçi ama benim aldığım ürünler max 3 gün içerisinde elime ulaştı.
  • Ben hep satıcısı hepsiburada olan ürünleri seçiyorum özellikle şuan en geç gelen kargo 3 günde geldi, onun dışında aynı gün kargo yazmayanlar sıkıntılı biraz. Puzzle almıştım farklı bir satıcıdan bir haftada geldi. Kimine çabuk geliyor, kimine yavaş anlamadım bu işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.