quote:Orijinalden alıntı: gunaytekkale usta merhaba metro kodu için pm attım pm dönüldü. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HEPSİBURADA - AVANSAS - PINARONLINE
quote:Orijinalden alıntı: ultraaskin kahve diyarı için 2 yahut 4 kupom almak istiyorm pm ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HEPSİBURADA - AVANSAS - PINARONLINE
quote:Orijinalden alıntı: madmax009 pizza pizza kodu var mı dır 7 tl lik olanlardan kalmadı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HEPSİBURADA - AVANSAS - PINARONLINE
bende sorunsuz işlem yaptım.hatta ödemeyi bile sormadı arkadaş 5 gün sonra ben hatırlattım.kısmetse 2 inciyi alıp iksini 1 halledicem bugün.
quote:Orijinalden alıntı: SaWYeR53 metro kodu var mı ? var hocam. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HEPSİBURADA - AVANSAS - PINARONLINE
quote:Orijinalden alıntı: fenersel metro indirim kuponu için ödeme yapıldı pm atıldı. kod verildi alışveriş başarıyla tamamlandı. teşekkürler