Arkadaşlar hepsiburadadan dvd player aldım arızalı çıktı almaz olaydım 3 mesaj attım 1 tanesine cevapv erdiler değişim dormu doldurdum onayladılar kargo kodu verdiler ancak araştırmalarım doğrultusunda bunlara ürün gidince servise yolluyormuş servis 1 ay sonra değiştirilsin derse yenisini yolluyormuş ben 1 ay film izlemek için dvd mi beklicem ya sorun benim mi bozuk mal göndermeselerdi? bide aklımda şöyle birşey var arkaddaşlar :
"Siteniz üzerinden inca 322 marka dvd player aldım kargo ulaştı ürünün için av kablosu stres topu ve pil çıkmadı herşeye rağmen bu aparatları temin ettim ürünü açtım ancak tepsi hatası yazdı dvd tepsisi gelmiyordu (cd koyulan yer) bende siteniz üzerinden değişim formu doldurdum form onaylandı ancak araştırmam sonucu 1 ay gibi çok uzun süre servisde bekliyormuş ürünler sonuçda acil lazım bana size ürünü iade etsem ücreti kredi kartından kesseniz ve ben aynı modelden sorunsuz bir ürün alsam olur mu yada değişim olunca size ulaştığında hemen yeni bir model gönderebiliyormusunuz? teşekkürler"
sizce nasıl yapsam herkese teşekkürler gereksiz mesajlar şikayet edilecektir..
Geçmiş olsun. Ben bir daha hepsiburada dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Beni de çok mağdur ettiler son alışverişimde. Eksik ürün gönderdiler... Uğraştım durdum. Müşteri desteği berbat. Şikayetleri biraz araştırırsanız neler yaşattığını görebilirsiniz hepsiburada nın... Değişim değil iade formu göndermeniz gerekli. Size bir hediye dekontu yollayacaklar. Sakın onaylamayın. Reddedin ve para iadesi talep edin. Paranızı yatırıyorlar böylece. HEPSİBURADA.COM
Cumartesi 21:00 da bi ekran kartı sipariş ettim bakalım ne zaman gelicek sağlam mı bozukmu vs gelince görücez o zaman bende yorum yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: softdisk
Geçmiş olsun. Ben bir daha hepsiburada dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Beni de çok mağdur ettiler son alışverişimde. Eksik ürün gönderdiler... Uğraştım durdum. Müşteri desteği berbat. Şikayetleri biraz araştırırsanız neler yaşattığını görebilirsiniz hepsiburada nın... Değişim değil iade formu göndermeniz gerekli. Size bir hediye dekontu yollayacaklar. Sakın onaylamayın. Reddedin ve para iadesi talep edin. Paranızı yatırıyorlar böylece. HEPSİBURADA.COM
nasıl birşey hocam bu hediye dekontu hediye çekimi oluşturuyorsun iade talebimi kabul ettiler ancak ev telefonmuz bozuk cepdede kontör yok yurtiçi kargo nasıl çağırcam netten çağıramazmıyım "tıkla gönder"e bilgileri girdim saat 14.00'de hiçbir geri dönüş yapılmadı... kargo gelmedi .. bunu iade edip tekrar sipariş vericem bakalım.
güNceL
değişim ya da iade isteyebilirsin, değişimde birebir aynı ürün değişimi olur, iadede ise hediye çeki şeklinde ya da para dekontu şeklinde oluyor, hediye çekini kabul edersen bu çekle başka marka alabilirsin.
ben telefon iade ettim,hediye çekiyle başka marka telefon siparişi verdim,biraz bekledim ama sorun olmadı.
kargo çok uzak değilse kendin teslim et,notunda da o kadar uzatmana gerek yok,tepsisi arızalı iade/değişim istiyorum yaz,hangisiyse artık.bir hafta içinde zaten arızalı olmasa bile iade hakkın var internet alışverişlerinde.
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
değişim ya da iade isteyebilirsin, değişimde birebir aynı ürün değişimi olur, iadede ise hediye çeki şeklinde ya da para dekontu şeklinde oluyor, hediye çekini kabul edersen bu çekle başka marka alabilirsin.
ben telefon iade ettim,hediye çekiyle başka marka telefon siparişi verdim,biraz bekledim ama sorun olmadı.
kargo çok uzak değilse kendin teslim et,notunda da o kadar uzatmana gerek yok,tepsisi arızalı iade/değişim istiyorum yaz,hangisiyse artık.bir hafta içinde zaten arızalı olmasa bile iade hakkın var internet alışverişlerinde.
hocam ev tel bozuk nası kargoçağırcam yurtiçi siteden saat 14.00de bildirim gönderdim onaylandı dedi geri dönmedi kimse
kendin gidip ver,onlara kalırsan vay haline
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme