|
Hepsiburada uygulamadan ilk alışverişe 50 TL indirim (3. sayfa)
-
-
En kotu mhye yazarsın kod verir tekrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim 3 kez ürün yok diye siparişim iptal edildi 3nde de tekrar kod verdi
herhangi bir tarih belirtmiş mi hepsiburada?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Walled
200/50 olarak kullandım artı 25 TL de ininal indirimi düştü fena olmadı.İninal, paycell gibi sanal kart oluşturup kullanılabiliyor mu? Fiziki kart gerekli mi?
-
Fiziksel kart gerekli diye biliyorum.
Ben yanlışlıkla iptal etmiştim bir ürün iptal edeceğim diye hepsi iptal olmuştu. Mh yi aradım anlattım durumu yeni kod verdiler. Siz de mh ile görüşün isterseniz. -
İninal bende düşmüyor acaba kota mı vardı? Rica etsem bi yardımcı olun -
Aynı şey başıma geldi. Bir ürün iptal ederken sanırım çek alt limiti olduğu için tamamını iptal ediyor. Senden ricam nereye yazdın? Anlık mı yardımcı oldular yoksa çok geç mi gönderildi kupon -
Kampanya elektronik kategorisi hariç diyor. Belki onunla alakalı olabilir.
aynı şekilde aradım müşteri hizmetlerini, yeni kod veremeyiz dedi, ısrar edince sonra kayıt oluşturdu bakalım sonuç ne olacak.
-
Mh yi aradim hocam. Hemen kod verdi mh.quote:
Orijinalden alıntı: talyurt
Aynı şey başıma geldi. Bir ürün iptal ederken sanırım çek alt limiti olduğu için tamamını iptal ediyor. Senden ricam nereye yazdın? Anlık mı yardımcı oldular yoksa çok geç mi gönderildi kupon -
Valla hepsini denedim. İki kampanya birleşiyor mu? Hem 200₺ ye 50₺ indiriyorum sepetim 201₺ ye 151₺ oluyor. Ardından ininal kart bilgilerini de giriyorum ödeme özetine kadar geliyorum düşmesi lazım düşmüyor. Senden ricam pm dön çözelim şu işi. Bende 50₺ indirimi nasıl sürekli alırsın onu anlatayım :) bu arada ininalda bakiye yok sadece düşüyormu diye ilerliyorum. Bakiye yüklemekmi gerek -
ben daha önce sadece internetten alışveriş yaptığım hesabımla denedim 200 tl e herhangi bir indirim gelmedi sepette... tamamen, yeni bir hesap mı lazım?
-
Hesabınız uygulamadan yeni açılmalı ve girdiğiniz telefondan ilk defa sipariş yapılmalı diyor.Ben doğal olarak daha önce çok sipariş verdim telden bundan dolayı uygulamayı klonladım bunun için parallel space adlı uygulamayı indirdim ve telefonu artık sıfır olarak görüyor uygulama
-
100/50 derken kişiye ozel mi market vs miydi hocam
Bir de yeni hesap acip yeni no ile mi gecerli oluyor
Dual space ne yeni no şart mi o zaman nasil biter kodlar 😯😕
quote:
Orijinalden alıntı: ntmanİninal, paycell gibi sanal kart oluşturup kullanılabiliyor mu? Fiziki kart gerekli mi?
Alıntıları GösterOluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende numara onaylayınca indirim kayboldu
-
İndirim düşmedi mh talep oluşturduk bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X