Şimdi Ara

Hepsiburada uygulamadan ilk alışverişe 50 TL indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
23.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abrooke139

HB gibi ilk alışveriş diye yeni hesap açtırmaya zorlamıyor en azından. Seni özledik diye ara sıra 100/40 indirim veriyor. Daha ne yapsın. Koleksiyon kaydetmeye 25 tl veriyor. 50/25 şeklinde kullanılabiliyor. Bence hakkını yememek lazım. HB bana şimdiye kadar özledik mözledik diye tek kupon bile tanımlamadı.

Edit: Kuponu kestiği yok bence. Hala özledik kuponu tanımlıyor.

11-12 ve 1. aylarda resmen yağdırıyordu kuponları,şimdi öyle mi nerde hani,arada seni özledik kuponuyla yürümez o iş,milleti alıştırdı kuponlara,hadi çıksın forumdan, kuponsuz bişeyler alıyorum diyen 10 kişi..Yeni hesap açtırmaya zorlamıyor derken, trendyol da tek hesabı olan ve hala bu forumda üye olan var mı tek esprisi kuponlar zaten,o da mı bitti mi biter..yukarıda yazdım ticarette ahlak çok önemlidir diye,dün sessiz sedasız dolap komisyonunu da yüzde 13 yapmışlar..otu boku haber veriyorsun,mail yolluyorsun da komisyonları artırdığını niye haber vermiyorsun..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sipariş verebilen var mı ! 1 saat oldu uğraşıyorum yok olmuyor sms geliyor onayliyorum beyaz sayfaya aktarıyor donup kalıyor Hepsiburada uygulamadan ilk alışverişe 50 TL indirim Hepsiburada uygulamadan ilk alışverişe 50 TL indirim 

• Daha dün 100/50 idi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de yeni telefon yeni numara ve yeni üyelikten deniyorum ama görünmüyor 200/50 indirim? nasıl bulacağım? sepette düşmedi.

• Benim daha önce uygulamadan değil de internet sitesi üzerinden alışveriş yaptığım hesabım için uygulamaya bildirim geldi. Sana özel falan diyor hatta:) Deneme yapayım dedim ama düşüş olmadı.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam talep ile alakası yok bence son 2 senedir yılda 1 gün 100/50 yapıyorlar bir kaç gün sonra 150/50 oluyordu bu sefer 200/50 olmuş

Hatta 2019 da 75/25 , 100/50 ve 150/50 aynı haftada olmuştu ama hepsinde bir kaç saate kota bitmişti dün kota bile bitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 7 Mayıs 2021; 2:14:49 >
  • An itibariyle 250/50 oldu. ❌⛔️‼️🚨

Yeni üye oldum, yeni telefon vs derken ekrana bildirim geldi 200/50 TL indirim diye.. sepeti yaptım..

Sepette 50/250 ye çıktı 🤦🏻

Hepsiburada uygulamadan ilk alışverişe 50 TL indirim

Hepsiburada uygulamadan ilk alışverişe 50 TL indirim

• Yavaş yavaş 1000/50 olacak sanırım

• ininal ile ödeme yapmak istedim ama sanırım ininal ödeme/güvenlik sayfasında sıkıntı var. kısmet değil herhalde dünde sipariş veremedim bugün de okadar uğraşmama rağmen sonuç alamadım. arkadaşların da dediği doğruysa 250/50 olduysa zaten sipariş vermem. kardan zarar etmenin anlamı yok.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Bu da sizin için geçerli işte hocam.. Daha bana bir kez olsun seni özledik kuponu gelmedi.. Neden? Tek bir hesabım var.. Düzenli olarak alışveriş yaparım.. Yani bu zaten kapımızda ne demeye verelim diyor.. Ama, sözüm meclisten dışarı, 50 tane hesabı olana bu kuponlar geliyor.. İşte ben de bunu kabul etmiyorum..
    Bunların alayı aynı aslında.. Hiçbiri babamızın şirketi de değil.. Nerede iyi fiyat ve indirim varsa biz de oraya gideriz.. Sıkıntı yok 👍

• 200/50 indirim olan yeni hesaba yanlışlıkla daha önce kullanılmış numara girdim. Yeni numara ile güncelledim ama düşmüyor indirim. Kullanaz mıyım artık acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala veriyor mu kupon?

• yeni hesap eski numara olmuyor :( numarayı ödeme aşamasında girince kaldırıyor indirimi bu işi çözebilen var mı?

• ohh şükür sonnda kullandım. ininal kart numarasında problem vardı başka bir sanal kart numarasıyla sipariş verebildim

Tabii dün geceden şu saate yani 18 saatte sepetteki ürünlere 10 TL zam geldi. 50+25 indirim uygulayarak alabildim.

• YETAB Y kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim 200/50 bende düşüyor.

• sürekli alt limit mi yükselir bu nası kampanya hb

• 200/50 olarak kullandım artı 25 TL de ininal indirimi düştü fena olmadı.

• Dün Hepsiburada 50/100 konusu vardı silindi mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.