< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1486. sayfa)
-
-
Al hocam, güncel mevzuat.
www.mevzuat.gov.tr
Mevzuat Bilgi Sistemihttps://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=20237&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5
Neyse ödemekle yükümlü. Değişmemiş yönetmelik. Ben acaba değişmidir diye tereddütte kalmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Outdoor mont alacak olanlar için iyi fırsat bence uzun süredir takip ediyorum. Satıcının hepsiburada olması avantaj
-
Beden nasıl? Yağmura dayanıklı mı?
3 al 2 öde ile tanesi 44 tl ye geliyor.
-
Bende Salomon'un softshell'i var hocam, yağmura dayanıklı fakat yoğun yağmurda çok iş görmüyor. Yaşadığım yer sıcak ve kurak olduğu için direk yağmurluk veya mont yerine böyle şeyler tercih ediyorum. Salomon'un iç polar bunun iç yüzeyi fileliymiş. Beden olarak ben 174 boydayım M oluyor
-
M beden aldım hocam. Aynı bedendeyiz. Jack wolfskin 3'lu montumda M bedendi. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 25 Eylül 2024; 9:58:40 >
Hayırlı olsun hocam bence alınacak en iyi fiyattı, Maximum'da 200 lira iade veriyordu onu da kullanmıştım. Amazon'da en düşük 3800 görmüştüm. Bakalım ilk Jack Wolfskin'im olacak umarım memnun kalırım.
-
Yasaya göre geri ödemesi de gerekiyor ama usulsüzce kestikleri oluyor. N11 yaptıydı bana da.
-
Trendyol kesti benden iade için kargo ücreti. THH ye verdim yine kazanamadım.
-
Hakem heyetleri, ilgili yasa maddesiyle başvursanızda, avukatları olan büyük firmalar lehine kararlar veriyorlar artık. (Kendi tecrübelerime dayanan şahsi fikrim)
-
Yok hocam tamamen bilgisizlikten; Oysa Tüketici Hakem Heyeti’nden aradıklarında kanun maddesini tek tek anlattım, zaten dilekçede de yazıyordu. En son, “Sitede 200 TL altı için kargo ücreti görünüyor muydu?” diye sordu.
Arkadaş, zannediyor ki sitenin kuralları, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarından üstün.
Bu durum tamamen bilgisizlikten kaynaklanıyor.
-
Neyse ödemezse vereceğim ben de. Yönetmelik açık. Cayma hakkının kullanılması halinde ürün bedeli ile birlikte teslim masrafları da dahil olmak üzere iade edilr diyor.
-
-
-
-
Jack Wolfskin Woodland 2 Hybrid Low Erkek Outdoor Ayakkabı 4051301_6357
2.300 TL
41, 42, 42.5, 43, 44, 46 numaralar
47 numara 2.700 TL
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X