Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.871
Cevap
2.175
Favori
3.694.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu meyvelilerde meyve aramolı maden suyu mu yazıyor, meyveli içecek mi yazıyor?

Geçenlerde sırmanın karadutlu biseyi gelmişti bime meyveli soda diye aldım tadı gazoz gibiydi beğenmedim çöpe gitti. Dikkatli inceleyince meyveli içecek yazmışlar önüne alırken bakmamıştım.

Edit: hb yorumlarında gördüğüm aynı şekil Gazlı İçecek yazıyor ve skt geçmiş ürünler geldiğini yazanlar var. Limonata nasıldır? Deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 10 Kasım 2024; 19:56:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyhelvaci

Hocam görünmüyo paylaştıkların

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt

yorumları çok kötü. orijinal olmadığı belirtiliyor. şüpheli olduğu için sipariş verilmemeli.

• kriptoymus kullanıcısına yanıt
    Hocam gurme değilim ben genelde sade tüketiyorum ailem için mandalinalı alıyorum ama genel olarak seviliyor ve sürekli sipariş veriyoruz

• Ahlaksız herifler hala zamlıyor. +26 lira daha eklendi. Keşke ilk fiyatı ss alsaydım sabaha kadar cimerden tut tarım bakanlığına kadar mail atardım.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Takip ettigim telefonlar var en fazla 250 TL indirim gördüm

• 20 bin bandında buzdolabı tavsiyesi yapacak varmı ev için?

• Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]www.hepsiburada.com
    Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router, BE3600 Mbps, Fiber Destekli, Fiyatı
    https://app.hb.biz/BbUZPG21KmMp

2199'a almıştım şimdi 1899 TL'ye düşmüş ihtiyacı olan varsa. Lakin wifi 7 6Ghz yok bu yüzden fiyatı uygun.

• AsoBey kullanıcısına yanıt

Eğer yer problemin yoksa bu buzdolabını al arkana bakma. Tam bir f/p ürünü. 6 senedir kendim kullanıyorum tık demedi. Rahat 20 kişiye de aldırmışımdır bir kişi de problem yaşadım demedi.

https://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-rt50k6000ww-cift-kapili-no-frost-buzdolabi_p-26048603

• PowerSync kullanıcısına yanıt
    Bulaşık makinesinde LG Samsung Çöp Buzdolaplarda soğutucularda iyiler mi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam samsung'un bu serisi twin cooling olup buzluk ve buzdolabı birbirinden ayrı bldc kompresör kullanılarak soğutuluyor. Ayrıca üretim yeri güney kore ve samsung merkez fabrikası oluyor. Burada üretilen ürünlerin hepsi kaliteli diyebiliriz. Aynı şey LG için de geçerli. Bir ara EER ve COP değerleri çok iyi olan LG Prestige ve LG Titan modeli güney kore üretimi klimalar Türkiyede çok uyguna satıldı. O zaman 2 adet almıştım evime. Onlar da bana mısın demiyor.

• selamlar geçen sene hb canlı yayında kuponlar dağıtıyordu bu sene hiç canlı yayın olmadı. bu sene yapmayacaklar mı acaba

• Yasomi Y22 Air Fryer 1500W 5l Akıllı Fritöz (Yasomi Türkiye Garantili)
    https://www.hepsiburada.com/yasomi-y22-air-fryer-1500w-5l-akilli-fritoz-yasomi-turkiye-garantili-p-HBCV000022QPAN?ftid=hy3tlkpe8yrfe13t&magaza=Yasomi&url_src=ios-product-detail Sepette 890tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çamaşır kurutma makinesi, kazanlı ütü alınacaklar listesinde ama 11.11 geldi hala güzel bir kampanya göremedim.

• yurtdışı indirimlerinden millet sepetini tonla elektronik ürün ile doldururken bizim insanlarımızın ucuz soda peşinde koşması içler acısı bir durum gerçekten.

• Dun aldigim urunun fiyati dustu farki geri alabilirmiyim? kupon kullanarak aldim

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Bende sırf bugünü bekledim aynı fiyat artan bile var

• Aktif kupon var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.