< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1555. sayfa)
-
-
-
Stokyap100 vardı temel tüketimde 700/100 beş 10 dakikada bitti kaç tane kupon tanımlıyorsa artık hep Trendyol gibi üç saniyede biten kuponları yapmaya başladı artık hepsiburada da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Trendyol hiç kullanmadım. O kadar kısa ki saniye de bitiyor. Hepsiburada da sağolsun onları örnek almaya başladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben dun almistim 129 lira farki kupon olarak verdi whatsapptn gorus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetişemedim ona hocam
Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)
19899 TL
500 veya 1000 liralık kupon ile daha uyguna geliyor. Hesabımdaki 1000 TL'lik kuponla 18899'a geldi.
www.hepsiburada.comKaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatıhttps://app.hb.biz/nf8szfCDvfz1
-
Alacakken fiyat değişti vazgeçtim
Bende yetişemedim de Ona yetişebilen var mı çok merak ediyorum
-
bu marka hakkında bilginiz var mı hocam iyi midir ?
-
Vermezse yeniden sipariş geç, diğerini teslim alma.
Mavisi gelmiyor hiç.
Daikin'in alt markası olarak geçiyor.
Araştırdığım kadarıyla kullananlar memnun olduklarını söylüyor. Tabii montaj sırasında vakum olayı çok önemli. Satın almadan önce özellikle kurulumu yapacak servis ile iletişime geçmiştim, "Zorunlu olduğundan yapılacak." cevabını aldıktan sonra sipariş geçtim.
Bu fiyata Daikin güvencesi ve Wi-Fi olması sebebiyle tercih ettim.
-
vakum olayı nedir hocam bir bilgim yok maalesef bende düşünüyorum 12 binlik bu aralar ama daikin mitsubishi gibi markalar istiyordum
-
-
Bu yaz nisan sonu aldım ben de, daikin servisi yaptı kurulumu. Tüketim ve soğutma açısından memnunum, uzaktan kontrol edilebiliyor. Şuan ısıtmada kullanıyorum. Fiyatına göre çok iyi makina tavsiye ederim. Gelen servisteki personel Kaira, Airfel, Daylux, Rota, Dijitsu vb. markalarıyla birebir aynı Daikin kontrolünde Mideanın fabrikalarında üretildiği bilgisini verdi.
-
Taşınacağımdan dolayi ürünü farklı adrese kurdurmak istiyorum ama ürünü satın alsak birkaç ay sonra kurulum için arasak oluyor mu acaba
Bütçe el veriyor ise bahsettiğiniz markalar bakılabilir tabii ki. Yılın en fazla 3-4 ayı serinletme amacıyla kullanacağım için fazla bütçe ayırmak istemedim.
Ana konunun dışına çıkmamak adına; Youtube üzerinden Adem Helvacı Bey'in klima ile ilgili videolarını izlerseniz ciddi anlamda bilgi edinebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41Bütçe el veriyor ise bahsettiğiniz markalar bakılabilir tabii ki. Yılın en fazla 3-4 ayı serinletme amacıyla kullanacağım için fazla bütçe ayırmak istemedim.
Ana konunun dışına çıkmamak adına; Youtube üzerinden Adem Helvacı Bey'in klima ile ilgili videolarını izlerseniz ciddi anlamda bilgi edinebilirsiniz.
teşekkür ederim bilgiler için dinlicem kendisini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X