|
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1557. sayfa)
-
-
Samsung VS20C8524TB/TR Jet 85 Şarjlı Dikey Süpürge, 210W Emiş Gücü, Dijital Invertör Motor
10.999₺
-
hayırlı olsun
ben de yedek olsun diye alacaktım ama önce ali'ye baktım daha uyguna geliyor mu diye.. vergiyle kargoyla hem daha pahalıya geliyor hem de aynı görünen ama kötü kopyalanmış muadil ürünler gönderildiğini gördüm (satın alanlar foto paylaşmış).. aman dedim en güzeli N11'deki aynı satıcıdan iki tane daha yedek almak.. bugüne kadar kullandığım en konforlu akıllı saat kayışı
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 11 Kasım 2024; 15:49:55 >
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGogol -- 11 Kasım 2024; 16:13:12 > -
Gün içerisinde akrabamıza aldık bakalım, teşekkürler.
-
Aynı markayı takip ediyormuşuz, ben Kasım'a yakınsa bekleme taraftarıyım ama sezonluk ürünse dikkat etmeli. Ben hem ütüyü hem kurutma makinesini sezonsuz düşündüm ama kurutmada bariz sezon etkisi var görünüyor, neyse uygun fiyat olursa haberleşelim.
Bu arada HB sürekli Hoover veriyor uygun fiyatlara, epeyi de alan var, arada bir "al kurtul" diyorum fakat güvenemiyorum.
-
-
Toshiba 70UA5D63DT 70" 178 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
24999₺
-
migrostan 3 litre RINSO almak yerine aynı paraya HB'dan 3,5 litre (2x1690ml) PERSIL alın daha mantıklı
sepette 98lira
-
HB'da 3 lt Rinso 103 TL. 1.69lt Persil 98 TL. Bu kadar kalite farkı var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rinso SIVI linkteki en iyi 25 deterjan listesine hiç girememiş.. (toz olan girmiş)
persil SIVI ise 18.sırada..
bu arada perwoll sıvı birinci sırada
tüketici dergisiEn İyi Deterjan Hangisidir? 25 Sıvı ve Toz Deterjanı İnceledikhttps://www.tuketicidergisi.com.tr/en-iyi-deterjan/ -
Anker Robovac L35 Hybrid+ Islak Kuru Moplu İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge - T2182 (Anker Türkiye Garantili
8899₺
-
-
-
Grundig 65GHQ9500 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
29498₺
-
GameBooster H12 Rebel RGB 7.1 Virtual Kısa Mikrofonlu Siyah Oyuncu Kulaklığı GB-H12
508₺
-
Logitech G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah
4720₺
app.hb.bizLogitech G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Fiyatıhttps://app.hb.biz/doERGGMiNGTJ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X