< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (52. sayfa)
-
-
Demiştim kahve dünyası iptal eder diye trendyolda da aynısını yaptı ayıp gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten de Amazon'un tırnağı olamazlarmış...
-
Vestellerde iptal buda iptal rezillik resmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kahve dünyaları da iptal oldu, yazıklar olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElectroTech -- 21 Kasım 2021; 22:17:6 >
"İptal ederler muhtemelen" yazacakken yazdıklarınızı okudum. Şaka gibiler. Sıfır müşteri odaklı yaklaşım...
-
trendyol hem iptal etti hem de kargoların parasını geçirdi bize hediye çeki bile vermedi, hb çek verir belki ben alamadım bu sefer.
-
Hadi trendyolda fiyat hatası yaptı koca kahve dünyası şimdi de hepsiburadada indirim hatası mı yaptı koskoca firmaya bak be
Aynen öyle kargoyu da geçirdi tüm siparişi iptal edip kargoyu geri alabilmiştim
Vestel ne almıştınız hocam ve kaça almıştınız?
-
Kahve Dünyası bana da Trendyoldan aldığımda fındıklı yerine klasik göndermişti bildiriyorum değişim istiyorum diyorum talep açın diyorlardı açıyorum yine aynı şeyi yazıp durdular en son lanet olsun dedim klasik içmeye başladım:)
-
Şikayet var a yazın arkadaşlar,kampanya yapmasınlar o zaman böyle saçmalık mi olur
Vay arkadaş rezillik diz boyu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kahve dünyası da tüm indirimli olanları iptal etti
-
Rezaletin daniskası, bunca zamandır televizyonda parlattıkları o meşhuuuuur "muhteşem cuma" indirimlerini, ürünleri iptal ederek mi yapmış oluyorlarmış? Amazonun tırnağı olamazsınız, tırnağı.
-
Hocam amazon indirimli ıslak mendili 10 adet aldım diye siparisi iptal etti ,aynı ürün 24 lü kolide normal fiyat alınca gönderdi .bende Amazon u sevmiyorum
Bu ne biçim iştir efsane iptal olmuş ben şikayet edeceğim
-
Kahve dünyası tüm ürünler iptal edildi
Valla genellemeler kaideyi bozmaz hocam. Genelde Amazon bu tür fiyat hatalarında müşterinin arkasında duruyor ama bir kez de sepette 310 TL olan ürünü bana 997 TL'ye kakalamıştı ve bana yar olmadı o maalesef. O yüzden Amazon en iyisidir diyemem.
-
çoğu ürünü amazon prime da yakaladıkca alıyoruz çok şükür hb ye muhtaç etmiyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X