Şimdi Ara

HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
68.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asdf_13

(22.01.2020)

15 ocakta yaptığım alışverişe bir gün sonrasına teslim sözü vermelerine rağmen hala ulaşıtıramadılar. kargo bilgileri ilk günkü gibi hiç değişmiyor. müşteri hizmetleri etkisiz olmasının yanına iptal işlemini de yapmıyorlar. ürün bana gelmediği için iptal edemezlermiş. Tüketici hakem heyetine ve bankama dolandırıclık olarak durumu izah edip işlem başlattım. süreci çok merak ediyorum. gelişmeler oldukça yazıyı güncelleyeceğim.
    Bi değişiklik oldu mu? Tüketici heyetinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hekim kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetinden cevap gelene kadar para iadesini alabildim. 40 gün sürdü. Çözümü heosijet i arayıp kargoyu iptal ederek yaptım. Eğer Hepsiburada yı arayıp kargo iptali isterseniz yapmazlar. Hepsijet üzerinden yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hakem heyetinden cevap gelene kadar para iadesini alabildim. 40 gün sürdü. Çözümü heosijet i arayıp kargoyu iptal ederek yaptım. Eğer Hepsiburada yı arayıp kargo iptali isterseniz yapmazlar. Hepsijet üzerinden yapın.
    Hocam HepsiJet kargomu 3 gündür getirmiyordu bu sabah uyandım teslim ettik diye işaretlemişler. Yani benim adıma sahte evrak düzenlemişler ve kargo ortada yok. Nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyeti.
    Çözülmesi 40 gün kadar sürüyor ama akılınızda bulunsun. Olayları detaylı şekilde anlatın. Online Faturanızı, kargo bilgisi ekranını, whatsapp tan hepsiburada ile yazışmanızı filan caps alın gönderin. Eksik belge filan olursa 30 gün sonra “evrakları tamamlayın” diye dönüş yaparlar, sizede bi 30 gün daha beklersiniz.

• quote:

Tüketici hakem heyeti.
    Çözülmesi 40 gün kadar sürüyor ama akılınızda bulunsun. Olayları detaylı şekilde anlatın. Online Faturanızı, kargo bilgisi ekranını, whatsapp tan hepsiburada ile yazışmanızı filan caps alın gönderin. Eksik belge filan olursa 30 gün sonra “evrakları tamamlayın” diye dönüş yaparlar, sizede bi 30 gün daha beklersiniz.
    Teşekkürler bilgilendirme için. Ürünü Mediamarkt üzerinden satın aldım, yarın dönüş yapacaklar bekliyorum. Tatmin olmazsam gelen haberden kesinlikle Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya böyle bir rezalet yok sanki 90’lı yıllara gittik 7 gün kargo mu beklenir?
    Hb depo transfer merkezi diye bir yer var neresi belli değil oraya giren kargo çıkmıyor.
    Müşteri temsilcisiyle konuşdum teslim alınmamış diyor ne olduğu belli değil keşke amazondan alsaydım

• Kumru 11:31:09

Tugay bey yaşamış olduğunuz gecikme sebebi ile sizden özür dilerim paketinizin transfer süreci devam etmektedir henüz ilgili dağıtım noktasına paketiniz ulaşmamıştır konu ile ilgili birimlerimi bilgilendirdim şubeye ulaşma durumunda daha fazla süreciniz uzamadan teslimatınız gerçekleştirilmiş olacaktır

Tugay Tiken 11:31:45

Nasıl yani ben ek ücret veriyorum kargonun bana hızlı gelmesi icin ama hala dağıtım merkezine gelmemiş bile öyle mi

Kumru 11:32:23

Özür dilerim henüz dağıtım noktasına paketiniz ulaşmamıştır

Allah bunları kimsenin eline düşürmesin
  • Zippo34 kullanıcısına yanıt
    Canım benım burası Amerika Birleşik Devletleri değl, seninle konuşanların hiç bir yetkisi yok. United State Of America olsaydı onların yetkisi olurdu
  • forumdayim F kullanıcısına yanıt
    Ana dağıtım depoları gebzede şuan 8 nisandan beri kargo çıkartamıyorlar. 1 gün içinde teslim olan ürünlere bile.
    Gizledikleri bir durum var çünkü diğer kargo şirketleri çatır çatır teslim yapıyorlar.

Büyük ihtimal çalışanlarda virüs çıktı ve insanlar çalışmak istemiyor. Çünkü ana depodan hiçbirşey çıkartmıyorlar. Dağıtım merkezlerinde sorun yok gittim kendim konuştum dağıtım merkezi ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearDive

Ana dağıtım depoları gebzede şuan 8 nisandan beri kargo çıkartamıyorlar. 1 gün içinde teslim olan ürünlere bile.
    Gizledikleri bir durum var çünkü diğer kargo şirketleri çatır çatır teslim yapıyorlar.

Büyük ihtimal çalışanlarda virüs çıktı ve insanlar çalışmak istemiyor. Çünkü ana depodan hiçbirşey çıkartmıyorlar. Dağıtım merkezlerinde sorun yok gittim kendim konuştum dağıtım merkezi ile.
    HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti

Ama siz şimdi niye öyle dediniz ki??

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaaCS

Ama siz şimdi niye öyle dediniz ki??

Alıntıları Göster
    Benimde durum aynı depo transfer yazıyor ama hiçbir değişiklik yok

• Kendim gidip alsam daha erken gelir sksşdldldldl.
    11 inde ürünü aldım 15 inde kargolandı
    17 sinde teslim edilecek diyor hepsijet - yersen
    Ve anlamadığım birşey var. Niye deponuzu halka açmıyorsunuz arkadaşım neden???

• MustafaaCS kullanıcısına yanıt
    İlk defa hepsi jet diye birşey duydum ben,normalde hep yurtiçine falan veriyolardı veya aras onda da mesaj geliyordu zaten anlıyoduk verildiğini,bunda bekliyorum bekliyorum mesaj falan hiçbirşey yok,bir siteden giriyim bakıyım dedim hepsijet yazıyor,hiç bildirim falanda yok.Ne hikmetse anasını sattımın şeyi 2 gündür transferden çıkamadı,madem böyle zırto bir sistem ne b.k yemeye kurdunuz,ver kargoya geç kardeşim
  • Hepsijet iyi aslında (Kocaeli de okuyorum) Ürünlerimin aynı gün geldiği bile olmuştu. Aile evime bu kadar geç gelmesi açıkçası pek işime gelmedi

• HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti

Tahmini teslimat 17 sinde. Niye şubeden teslim etmiyorlar ki anlamış değilim

• MustafaaCS kullanıcısına yanıt
    Dağıtıma çıkıyo mu bunlar yoksa gel al servis mi?
  • bu ne be ptt kargoyla çalışmaya başlamışlar başka kargo mu kalmadı
  • Ne dağıtıma çıkartıyorlar ne de gel al servisi var çıldırıyorum. Depoları nerde o bile belli değil 🤷🏻‍♂️

• Hepsiburada ürünü iade kabul etmiyor. Ancak ürün size ulaştıktan sonra iade edebilirsiniz diyor fakat ortada ürün yok :)

Bu arada yaşananların corona ile alakası yok. Başka birşeyler dönüyor.

Kimsenin kargosu çıkartılmamış ve açıklama yok. Twitter şikayetvar bu sitelere bakarsanız anlarsınız.
  • FearDive kullanıcısına yanıt
    Yok yok benimki oturduğum şehre gelmiş :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.