Kablonet rezilliği
Merhaba,
3. ayda taşınmamdan dolayı mevcut kablonetimide taşımak istedim. Çağrı merkezi ile irtibata geçtim altyapılarının olmadığını mevcut internetimin fiber olmasından dolayı ücretsiz iptal yapabileceğimi söylediler. Bende kabul ederek işlemlere başlanmasını talep ettim. Modem ve kablotvyi istanbul il ofislerine kargolamam gerektiğini kargonun içerisine Kimlik fotokopisi ve ikametgahı koymanız yeterli dendi. Denileni yaptım ve gönderdim.
Pazartesi günü tarafıma gelen bir sms ile şok oldum 2100 tllik cayma bedeli çıkartmışlar
Aradım sordugumda tarihçeli yerleşim yeri belgesini göndermemişsiniz o yüzden eksik belge var diye çıkartılmış diyolar. Tamam göndereyim hemen dedim gönderdim
Bugün mail geldi iptalden 15 gün geçtiği için belge kabul görmüyormuş 2100 tlyi ödemek zorundasınız diyolar
Dava yolunu gösterdim kendilerine nasıl bir yol izleyebilirim ?
Merhabalar,
3 sene önce yayaya çarpmışım ifadeye çağırıldım gibi bir konu açmıştım ve ifademi,mobese kayıtları incelenmesi sonucu haklı bulunmuştum ve dava kapanmıştı fakat karşı taraf internette (trafik kaza tazminatlarınızı alırız) gibi bir yer ile anlaşıp tekrar dava açmış. Geçen hafta uzlaştırmacı tarafından arandım ve karşı tarafın maddi beklentisi olduğunu karşılayıp karşılamayacağımı sordu. Bende herhangi bir maddi talebi karşılamayacağımı söyledim o zaman gelip imza atmanız lazım dedi adliyeye çağırdı. Bundan sonra ki süreç nasıl işleyecek bilgisi olan var mı? Mobese kayıtlarında haklı olduğum halde karşı taraf şahit bularak sürece itiraz etmiş.
İlk konu : Yayaya Çarpmışım Haberim Yok | DonanımHaber Forum » Sayfa 10 (donanimhaber.com)
Temiz çıktığıma dair konu : Yayaya Çarpmışım Haberim Yok (TEMİZ ÇIKTIM) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Merhabalar,
Laptopum 1 haftalık GameGaraj slayer 5XL-3050 Ti modeli N11 üzerinden satın aldım. İlk geldiği gün gerekli testleri yaptım FurMark gibi testlerden sorunsuz geçti.
Cuma günü oyun oynarken SSD çöktü ve HD Tune Pro ile yaklaşık 10-20 adet hata verdi GameGaraj müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sıfır Windows kurulumu yapın dedi ve yaptım sorun düzeldi.
Ancak Windows kurulumundan sonra yeni bir hata söz konusu YouTube, Netflix vs video izlerken birdenbire ekran yeşilleniyor, beyazlanıyor anlık fotoğraflarını ekleyeceğim.
Bu problem sadece video izlerken oluyor driver komple kaldırdım tekrardan kurdum ancak sorun çözülmedi.
Bir diğer problemim 15 bin TL ödediğim bilgisayarda bu kadar ışık sızması olması bu gerçekten çok garip.
Artık bu problemlerden sıkılarak bilgisayarı (20.12.2021) yurtiçi kargo ile taraflarına kargoladım ve kendilerine bütün olayı mail olarak anlattım.
İlk önce bana kargoya vermememi söyleyerek canlı destek hatlarına yönlendirmeye çalıştılar ancak ben yapılacak bütün müdahaleleri yaptığımız dile getirerek (driver silme vs) kargoya verdiğimi söyledim.
Alıntı
metni:Merhaba, Değişim talebi oluşturdaysanız, ürün tarafımıza ulaştıktan sonra incelenecektir. Zaman kaybetmemeniz açısından sizleri canlı desteğe yönlendirmiştik, teknik birim ürünü inceleyerek gerekeni yapacaktır. Saygılarımızla, GameGaraj
21.12.2021 : Kargo saat 13:00 civarı kendilerine teslim edildi. Cep telefonu numarasından arandım ve ürünün teslim alındığını belirttiler. Aynı gün saat 16-17 civarı kendilerini aradım son durum nedir diye bilgisayar incelenmedi çok yoğunuz dediler.
22.12.2021 : 15:00 civarı tekrar aradım bilgisayarım hakkında bilgi alabilirmiyim dedim.
-Ne zaman geldi servise?
+Dün öğlen civarı teslim edildi tarafınıza
-He o zaman daha bakılmamıştır sıradadır
+Ne zaman bakılır acaba tahmini?
-Ortalama 5 ila 20 günde geri göndermiş oluyoruz.
Sanayi'de faaliyet gösteren bir şirketiz bugün tarafımıza posta yoluyla gönderdiler. Öngörülemeyen artışlardan dolayı imzalamış olduğumuz indirimli elektrik sözleşmemiz iptal ettiler. Artık 25-30 Bin TL gelen elektrik faturamız 50 Bin TL gelecek :)
Fiesta 1.6 Powershift Motor Arızası
Merhabalar,
Hayatımda ki ilk araba ile tanışmam fiesta ile oldu ve fiesta ile devam ediyor tabii problemleri ile de ayrı ayrı tanışıyorum şu anda 2013 1.6 Powershift Şanzımana sahip benzinli 85 Bin'de bir fiestaya sahibim 28 günlük askerliğim süresinde araç sadece 1 hafta kullanıldı daha sonrasında hep yattı ben gitmeden önce böyle bir problem yaşamadım.
Geçtiğimiz çarşamba günü İstanbul'dan İzmir'e seyahat etmek üzere yola çıktığımda Anadolu yakasında trafikteyken birdenbire motor arıza lambasının yandığını gördüm ve korktum ilk işim emniyet şeridine çekmek oldu daha sonrasında aracımın vites atmadığını R,S modlarına geçmediğini fark ettim.
30-40 Dakika bekledikten sonra tekrar kontağa bastım ve bu sefer modlar arasında geçiş yaptı ve vites attı düzgünce fakat ışık sönmedi.
Ümraniye tarafında bir oto sanayiye girdim yavaş yavaş giderek cihaza bağlattım ve Vites kutusu hatası verdiğini sistemin düzgün çalışmadığını belirten hatalar olduğunu dile getirdiler ve arızayı sildiler.
İzmir yolculuğuma devam ettim 4 gün boyunca aktif bir şekilde her gün aracı kullandım (trafik fazla olmadan)
Dönüş yolculuğuma geçerken İzmir'e uğramak istedim trafik aşırı vardı ve araç birden trafikte aynı problemi yaptı aynı şekilde 30-40 dakika bekledim düzeldi hemen gidip cihaza bağlattım bu sefer hata farklıydı.
Hatanın görselini ekleyeceğim.
Aynı şekilde hatayı sildik fakat 10 dakika sonra ara sokakta gene aynı hatayı verdi ve bu sefer manuel araçlarda vites atamadığında alttan cart sesi gelir aynı şekilde onu duydum ve hemen park ettim aracı öylece bıraktım İzmir'de İstanbul ise çekici ile getirtiyorum .
https://www.hizliresim.com/lm7pcu5
FORD MUSLUBAŞLAR ŞİKAYETİ ! HERKES OKUSUN !
Merhabalar,
İlk arabam 2006 ikinci arabam 2009 fiestalardı. Kısa bir süre önce 2009 aracımı satıp üst kasa almak için arayışa girdim fordikinciel.com adlı fordun ikinci el satış sitesinde fiesta 2011 otomatik/benzin 67 binde bir araç buldum bugün ve hemen aradım telefona ozan bey çıktı ilanların altında zaten ekspertiz yapıldığı ve kaporta olarak işaretlenmişti her yeri sadece şöför kapısı değişik yazıyordu ve 1 adet tramer kaydı bulunmaktadır yazıyor ilanda ozan bey'e tramer kaydını sordum bilmiyorum 3-5 var herhalde dedi ben bir alıcı olduğumu istanbuldan geleceğimi söyledim araç balıkesir bandırma'da bilmiyorum bakar dönerim dedi daha sonrasında siteye girip form doldurdum bu sefer başka bir bey ismini bilmiyorum aradı ve araç hakkında güzel bilgilendirme verdi. Dedim ki aracın eksper raporu var ise servis kayıdı var ise paylaşırmısınız sorup döneyim dedi 1 saat sonra dönmedi whatsapptan yazdım dönüşü şu oldu.
Alıntı
metni:'Merhaba biraz yoğun Hasar kaydı 1.282 tl sol ön kapı saçı değişmiş serviste son bakımı 57.925 km de serviste yapılmış araç suna 66.770 km de ekspertiz raporu yok aracin ilan sayfasında gördüğünüz gibi eğer isterseniz burda ekspertiz yaptırabilirsiniz'
Daha sonrasında kendisini arayarak ben ciddi alıcı olduğumu neden kaile alınmadığımı sordum yoğun olabilirsiniz fakat bende alıcıyım araç alacağım sonuçta dedim. Eksper raporu yokmu dedim yok dedi Araç takasa girilerek alınmış ustalarımız kaporta-motor aksamına bakıp aldı dedi tamam onun belgesi yokmu dedim yok sitede ne görüyorsanız o dedi ben istanbuldan geleceğimi tekrar ilettim yakın gözüksede az mesafe değil geldiğimde dediğinizin haricinde çıkan masraflar ne oluyor dedım bılemıyorum oturur konuşuruz ama olmadı hiç dedi
Son fiyat nedir dedim öğrenip dönüyorum dedi 1.30 saat oldu hala dönen olmadı.
Ford Genel Merkezi arayarak şikayetimi dile getirdim. Umarım gerekli şeyi yaparlar.
1.4 TSI Sportline 2010 DSG Scirocco Alınır mı?
Merhabalar,
2 adet ford fiestamdan sonra farklı bir araç arayışına girdim hayallerim olan sciroccoyu sonunda buldum sanırım..
Başlıkta'da belirttiğim gibi 2010 model otomatik 130 binde tramersiz,değişensiz bir araç buldum sizce alınır mı? 2 fiestamdada şanzımandan üzüldüm bu aracın bakımı problem değil,yakıtı problem değil şanzımanı beni üzer mi?
Dönerek Zikir Etmek
Youtube'da çok görüyorum sosyal medyada ise alay konusu oluyor bazen fakat bu nasıl bir inançtır gerçekten bilmediğimden soruyorum açıklayacak var mı?
Kredi Kartı Çıkartamıyorum Acil Yardım
Merhabalar,
2019 yılında kanuni/idari takibe girdiğimden dolayı findeks puanım 0'dı ve hiç bir banka bana kredi kartı vs vermıyordu butun borçlarımı günü gününe ödeyerek kanuni takibe giren borcumu ödedim. Ödeyemediğim bir kredim vardı tekrar yapılandırıp yapılandırdığım günden bu güne her ay düzenli ödemesi yaptım son 2 taksidi kaldığında ise erken kapama yaptım. Bu forumdan gördüğüm bir kaç konuda Kuveytürk'e gitmemi ve oradan blokeli kredi kartı çıkartmamı söylediler 1100 TL teminat yatırarak 1000 TL'lik bir kredi kartı sahibi oldum 6 aydır düzenli ödemelerini yapıyorum.
İlk sorum şu
Blokeli kredi kartımın blokesi ne zaman kalkar?
1 Senedir bir iş yerinde çalışıyorum maaş bankam akbank hiç bir türlü kredi kartı ve artı para vermiyor sebebi ne olabilir?
Findeks puanımı bugün sorguladım an itibariyle 1.140 Puanım var
Geçenlerde çalıştığım akbank şubesinden satış temsilcisi arayarak artı para tanımlayabılırız alabilirsiniz gözüküyor dedi ve başvuru yaptı 1-2 saat sonra red geldi.
Merhabalar,
2009 Fiesta Otomatik Benzin/Lpg araç sahibiyim aracımın vites geçişlerinde problem olduğunu düşündüğümden 60.000 km'de olan aracımı yetkili servise götürmek istedim. Ford yetkili servis ile iletişime geçip mekanik arıza tespiti yaptırmak istediğimi belirttim plakamı verdim. Plakamın sistemlerinde gözükmediğini söylediler plaka değişikliği nedeniyle gözükmeyebilir deyip eski plakamıda verdim gene çıkmadı aracınız lpgli mi? dediler.
Evet yaklaşık 10 bin km önce atiker lpg takıldı dedim. O zaman aracınıza bakamayız diye cevap aldım.
Neden diye sorduğumda şirket politikası gereği lpgli araçlara bakamıyoruz dedi ve sinirimden gülmeye başladım ve telefonu kapadım.
Ben aracıma lpg taktırdım diye ford'un yetkili servisinde parasını verip arıza tespiti veya başka bir hizmetinden yararlanamıyormuyum? Böyle saçma iş mi var.
Meslek: Operasyon Müdürü
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 297
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.125 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası