Merhabalar, 3 sene önce yayaya çarpmışım ifadeye çağırıldım gibi bir konu açmıştım ve ifademi,mobese kayıtları incelenmesi sonucu haklı bulunmuştum ve dava kapanmıştı fakat karşı taraf internette (trafik kaza tazminatlarınızı alırız) gibi bir yer ile anlaşıp tekrar dava açmış. Geçen hafta uzlaştırmacı tarafından arandım ve karşı tarafın maddi beklentisi olduğunu karşılayıp karşılamayacağımı sordu. Bende herhangi bir maddi talebi karşılamayacağımı söyledim o zaman gelip imza atmanız lazım dedi adliyeye çağırdı. Bundan sonra ki süreç nasıl işleyecek bilgisi olan var mı? Mobese kayıtlarında haklı olduğum halde karşı taraf şahit bularak sürece itiraz etmiş. İlk konu : Yayaya Çarpmışım Haberim Yok | DonanımHaber Forum » Sayfa 10 (donanimhaber.com) Temiz çıktığıma dair konu : Yayaya Çarpmışım Haberim Yok (TEMİZ ÇIKTIM) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com) |
Yaya kazası davam hakkında gelişme yardım
-
-
Karşı taraf yani yaya ile uzlaşmaya çalış ekonomik anlamda durumun müsaitse Yok değilse maddi durumun umarım kaskon vardır çünkü kazanırsa yüklü miktarda tazminat kazanabilir zira mahkeme kısmen haklı kısmen haksız karar verirse yine tazminat ödemen gerekebilir,bunu bir arkadaşım yaşadı hem karşıdan karşıya geçen birine çarptı ve yol hakkı kendinde olmasına yaya nın haksız olmasına rağmen mahkeme kısmen haklı kısmen haksız diye karar verince arkadaşta sigorta olmadığı için çok ciddi tazminat ödemek zorunda kaldık -
3 sene önce ki olay allah bilir ne kadar para talep edecek benden. Talep ettiği miktarı uzlaşmacı söyler mi gittiğimde sorayım kendisine fakat benim haklı olduğum dava olmasına rağmen neden tekrardan uğraşıyoruz onu anlamadım. Ek olarak o zamanlar trafik sigortam + kaskom hepsi vardı bunu karşılarlar mı ?
-
Arkadaşım kusura bakma da haksız olan sensin . Önünden eşek kadar yaya geçiyor bir kaç saniye durup geçmesini beklemek yerine sağından geçmeye çalışmak neden! Neden arkadaş! Aynı şeyi Avrupa da yapmış olsaydın şimdi hapisteydin. Birde pişkin pişkin anlatıyor şaka gibi ! -
Haklı olduğuma karar verildi kardeşim mobese kayıtları incelendi arkadaşa çarpmamışım. Bu şekilde para koparmaya çalışan binlerce insan var duyuyoruz görüyoruz.
-
Yav arkadasim burada sorun yayaya çarpıp çarpmaman değil . Yaptığının ne denli saçma olduğunun farkindasin değil mi ! Çarpisan araba mı suruyorsun Allah aşkına . Her önümüzden yaya gectigin de bizde sağın solundan geçmeye çalışalım madem böyle saçma bir şey olabilir mi. Ayrıca yeniden dava açılmış şuan ki hakimin seni suçsuz bulma durumu hala var. Hapse bile girebilirsin .
-
Belli ki bi avukat falan birileri bunu uyandırdı.
Ama zaten çarpmamışsanız hiç bir halt edemez. Boşverin. Bir şey ödemek durumunda kalacağınız falan bir karar çıkarsa da sonuna kadar direnin, sizin de davaya itiraz etme hakkınız olacak, istinafa falan gidersiniz muhtemelen, avukat tanıdık vs varsa onlarla görüşün siz de, bir fikir alın. Belki de hiç bir yere varamayacaklar.
-
Ya ne konusuyon allah'ıni seversen. Yayalar yolun ortasından yürüyor, korna basıyorsun çekilmiyor da. İnat yapıyor. Ne yapacaksın üstünden mi uçacaksın. Ee dibinden geçeceksin mecburen. Hangi Avrupa ülkesinde yayalar yolun ortasinda yürüyor, ışıklara uymuyor? Bir de Avrupa'dan örnek vermişsin. Avrupa'da herkes kendisi için koyulmuş kurallara uyar.quote:
Orijinalden alıntı: MouesonYav arkadasim burada sorun yayaya çarpıp çarpmaman değil . Yaptığının ne denli saçma olduğunun farkindasin değil mi ! Çarpisan araba mı suruyorsun Allah aşkına . Her önümüzden yaya gectigin de bizde sağın solundan geçmeye çalışalım madem böyle saçma bir şey olabilir mi. Ayrıca yeniden dava açılmış şuan ki hakimin seni suçsuz bulma durumu hala var. Hapse bile girebilirsin .
-
Uzlaşmayı kabul etmediğinize dair belgeyi imzalayın. Suö duyurusunda bulunmuşlar ki savcılık uzlaştırma büroya göndermiş. Eğer dava ilerlerse bir avukatla takip edin süreci. -
Çarpmadıysanız nasıl tekrar dava açabiliyorlar anlamadım? Suçsuzsanız (çarpmamışsınız dediğinize göre) herhangi bir şey alamazlar zaten. Kaçırdığım bir nokta mı var? -
uzlaşmayı red için gitmene gerek yok, gitmeyince zaten red olunmuş olur.
-
Konuya gelecek olursak yaya çarpmadığın mobese kayıtlarınca sabitse hiçbir şey olmaz bence. Mobese kayıtlarını delil olarak gösterip geçersiniz. Şahitle falan ne yapabilecek? Sonuçta bu mobeseler bu tür durumlar için koyuldu oraya, süs olsun diye mi koyuldu. Gerçi bizim hukuk sistemi gerçekten inanılmaz, avukat tutun kesinlikle. Kazanıp daha sonrasında karşı dava açın, ilgili olabilecek tüm maddeleri dosyaya ekleyip sağlam bir manevi tazminat davası açın da aklı başına gelsin. Belgesiz cartsız curtsuz şu adamın bana borcu var minvalinde İlamsız icra açan mı dersin, çarpılmadığı halde çarptı diye dava açan mı dersin.... Oh valla, tezgahı kurmuşlar.
-
uzlaşmayı kabul ederseniz, ileride kalıcı sakatlık kalıcı bozukluk gibi sebeğplerden daha cok para kopartmaya calısabilir.
bu yuzden inkar etmişsiniz haklı bulunmussunuz, inkarınızın arkasında durun.
karar metnini uzlaşmacıya iletin, kendisi uğraşsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 20 Mart 2023; 17:25:1 > -
Kabul etmeyin, siz de iftira suçundan maddi ve manevi karşı dava açın. Avukatsız yapmayın tabii.
-
Bunlar tezgahçı. Zorla kendine küfür ettirip dava açanından tutun da bunun gibi yüzlerce kişi var. İş kolu haline getirmişler.
-
Bu şekilde sistemi suistimal edenlere ağır cezalar verilse iş kolu haline getiremezler. Bir kere dava açmışsın zaten, bir dava daha açıp neyin peşine düşüyorsun ki?
-
Çarpıp çarpmaman önemli değil asıl önemli olan olay günü adlî sağlık raporu tutulmuşmu hastanede onu öğren eğer vatandaş gidip rapor tutturdu ise hastanede gerisi karşı tarafın avukatının performansına kalmış demektir zira yargı Türkiye de yazılı yürüyor eğer adlî sağlık raporu üzerinden yürürlerse avukat para koparmak için çok başını ağrıtır çünkü bu iş için özel olarak açılmış ticari amaçlı hukuk bürosuna çattın sen anladığım kadarıyla -
Arkadaşlar gittim uzlaşmacı beyefendinin yanına karşı taraf itiraz etmiş ve asli suçlu olduğum kararına varılmış. Bilir kişi bu yönde inceleme yapmış tekrardan anlayamadım. Uzlaşmacı arkadaş 100.000 TL talep ettiklerini söyledi karşı tarafın
-
peki o gun alınmış, hastaneden alınmış, ayağının üzerinden araba geçtiğine dair bir rapor vs var mıymış sordunuz mu ? ayağı alçıya alınmıs mı bir tedavi uygulanmış mı ?
-
Sizin gitmediğiniz, savunma yapamadığınız bir mahkeme mi kurulmuş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Haklı olduğuma karar verildi kardeşim mobese kayıtları incelendi arkadaşa çarpmamışım. Bu şekilde para koparmaya çalışan binlerce insan var duyuyoruz görüyoruz. |
Konuya gelecek olursak yaya çarpmadığın mobese kayıtlarınca sabitse hiçbir şey olmaz bence. Mobese kayıtlarını delil olarak gösterip geçersiniz. Şahitle falan ne yapabilecek? Sonuçta bu mobeseler bu tür durumlar için koyuldu oraya, süs olsun diye mi koyuldu. Gerçi bizim hukuk sistemi gerçekten inanılmaz, avukat tutun kesinlikle. Kazanıp daha sonrasında karşı dava açın, ilgili olabilecek tüm maddeleri dosyaya ekleyip sağlam bir manevi tazminat davası açın da aklı başına gelsin. Belgesiz cartsız curtsuz şu adamın bana borcu var minvalinde İlamsız icra açan mı dersin, çarpılmadığı halde çarptı diye dava açan mı dersin.... Oh valla, tezgahı kurmuşlar. |
Benzer içerikler
- ford fiesta marş basmıyor
- renault austral yorum
- ford fiesta en dolu paketi hangisi
- plaka yapıştırma silikonu
- arabanın tek kapısı kilitlenmiyor
- fiat egea 2022 fiyat listesi
- peugeot 2008 özellikleri
- volkswagen fiyat listesi 2022
- byd ucuz araba
- volkswagen virtus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X