Şimdi Ara

Hepsiburada Xioami Redmi Airdots 170Tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
3
Favori
13.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 temmuz'da Aliexpress'ten 19 dolara aldım. Biraz önce geldi 11,55 TL vergi ödedim. Toplam 120 lira civarına denk geldi. Öneririm arkadaşlar.
  • Ben de yakalayamadım yoksa alacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bekliyordum kaçırdık. Sporda kullnacağım için Plantronics Backbeat Fit 350 almaya karar verdim. Umarım pişman etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

169TL ye alınabilecek en iyi gerçek kablosuz kulaklık bence.
    QCY Qs1 varken ve fiyatı her zaman bu fiyatken indirim diye atlamadım sahsen . Aliexpress de qs2 20$ zaten.
  • Aslında yıllardır Airpods kullanıcısıyım (podcast, cihazlar arası senkron ve sesli görüşme için vazgeçilmez) ama Xiaomi'nin bu kulaklığını da yedek kulaklık olarak kullanıyorum. Daha doğrusu spor yaparken, geceleri Apple TV izlerken vb. bunları kullanıyorum. 17.95$'e Ali'den almıştım. Bağlantı hızı, fonksiyonellik, mikrofonu kıyaslayınca çok geride ama iş görüyor, kulakta duruşu da iyi. Ne kadar süre dayanır bilmem. Bundan önce Anker Earbuds Curve kullanıyordum sattım, pil performansı çok iyiydi ama true wireless kulaklıklara alışınca bir daha kabloyla uğraşmak istemiyor insan. TR'de bir satıcıda 170'e düştüyse kaçırılmaz tabii.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Aslinda iconx alacaktimda yenisi buds cikti oda hosuma gitmedi kirpilmis bir model oldugu icin akg kabloluya devam ediyordum bu denk gelince deneyim dedim xioami dandik is yapmiyor birebir cakma
    Iyi diyorsun yani ?

• sucuklupismaniye kullanıcısına yanıt
    suandada 200 olmus

• satıştan kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

satıştan kalktı
    200 de fena degil bence almak isteyen biri icin.
    Ben aç gözlülük yapıp ucuz diye aldım ihtiyacim olsaydi 200 ede alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

suandada 200 olmus
    evet o ara 200 olmuştu sonra sürekli sipariş kapandı falan en sonunda 250'ye tekrar çıktı :D Bakalım, bekleyeceğiz..
  • 170 iken aldım, bugün geldi, üst kapak kalitesiz. Müzik fena değil, rahatsız edici bir durum yok. Degauss Labs: SPKRS kulaklığımdan kötü değil. Fakat telefon görüşmesi rezalet. Karşı tarafa işkence çektiriyorsunuz. Airpods 2.0 ile kıyaslıyorum, arada uçurum var. Fiyatına göre diyeceksiniz ama, telefon görüşmesi için bunu almayın, ucuz da olsa mikrofon kalitesi yerlerde.
  • benim için önemli olan telefon görüşmesiydi bir sonra ki indirimde alırım diyordum ama bir üst mesajda telefon için iyi olmadığı yazılmış, başka kullanan arkadaşlarda varsa tecrübelerini yazabilir mi? 170 tl indirimde bile olsa az bir rakam değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kulaklık 170 TL'ye ucuz falan değil. Şu anda Çin'de 99 RMB. KDV dahil fiyat bu fiyat. Üstüne maksimum %20 vergi gelir KDV'siz fiyat üzerinden. 17 RMB de oradan ekle. Xiaomi'nin kendi kar oranı ile aynı kar oranı ile satacak bir internet mağazası bu ürünü 116 RMB'den satmalı. O da 94 TL ediyor. %30 daha kar koyalım 122 TL. Hadi 8 TL de ek kazanç ve kargo vs. koydum 130 TL. 1 kuruş yukarısı fahiştir. Bu fiyat da çok fahiş.
  • Yorumlara bakıyorum da kıyaslamalar çok garibime gitti. "Icon X' mi bu mu / Apple Kablolu mu bu mu" diye.

800 TL'lik Icon X mi bu mu tabiki Icon X, Elma mı Armut mu ? Armut. Çünkü kablolunun kullanım alanıyla bluetoot'un ki farklı. Ses kalitesinden bahsediyorsan Apple kablolu ve ses kalitesi daha yüksek.

2 hafta kullandım, kullanım alanıyla F/P açısından gayet başarılı. 3-4 gün önce 100 TL e aliexpress linki paylaşılmıştı. Ancak kargo süresi, ürünün çalışıp - çalışmaması ( sonuçta TR'de garanti olmasa bile bozuk ürünü iade alıyor herkes ) ve yeni gelen kargo ücretleriyle fiyatı iyi buldum.
  • Maks 200 e aliexpress ya da tr den alınacak en iyi bt kulaklıklar hangileri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Maks 200 e aliexpress ya da tr den alınacak en iyi bt kulaklıklar hangileri ?
    bu

• 169iken kaçırdım bir ara 199 oldu aldım,bugün kargoya verilecekti, hâlâ verilmedi,aynı durumda olan var mı?

• MegriM kullanıcısına yanıt
    Mikrofon performansını gerçekten anlayabilmek için arkadaşınızı arayıp sesim nasıl? demeyin, kulaklığı birine verin ve karşı tarafta dinleyen siz olun, bizzat tecrübe edin. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
  • Başka Ürünü gelen yok mu yorumlasanız?

• Benim kulaklık dün elime ulaştı. Sabah yarım saat müzik dinledim, memnunum şimdilik, ses kalitesini beğendim. Xiaomi Bluetooth sports kulaklık kullanıyordum kulağımı acıtıyordu ama bu kulaklıkta acı yaşamadım. Kulakta sabit bir şekilde duruyor. Yazılanların aksine bağlantı sıkıntısı yaşamadım, kutusu da hoş, küçük ve taşıması kolay. Telefon konuşması yapma şansı bulamadım. 169 TL için konuşursak tam F/P ürünü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.