Şimdi Ara

Hepsiburada Xioami Redmi Airdots 170Tl (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
13.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    telefon konuşması yaparsanız fikirlenirizi yazarmısınız, özellikle mikrofon konusunda sesiniz karşı tarafa gitmesi konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 1 Ağustos 2019; 15:15:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimp

Benim kulaklık dün elime ulaştı. Sabah yarım saat müzik dinledim, memnunum şimdilik, ses kalitesini beğendim. Xiaomi Bluetooth sports kulaklık kullanıyordum kulağımı acıtıyordu ama bu kulaklıkta acı yaşamadım. Kulakta sabit bir şekilde duruyor. Yazılanların aksine bağlantı sıkıntısı yaşamadım, kutusu da hoş, küçük ve taşıması kolay. Telefon konuşması yapma şansı bulamadım. 169 TL için konuşursak tam F/P ürünü.
    Küçük siyah kutunun üzerinde redmi mi yazıyor? Yoksa mi mi? Ve benim kutunun üzerinde sanki belli belirsiz çizikler var gibi. Sizin de aynı şekilde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Ürün dün geldi, bağlantıda hiçbir sorun yok iki kulaklık direk bağlanıyor, ses kalitesini beğendim çok dengeli geldi bana, baslar gayet yeterli, kutusu ufak taşıması pratik, kulaktan kesinlikle düşmez, biraz zaman sonra kulaklıkları hissetmiyorsunuz, bu gün 2 görüşme yaptım dışarda karşı tarafın sesi çok çok iyi geliyor, normal konuştuk karşı taraf sesin az geliyor, veya olumsuz birşey demedi Bende sormadım. Benim çok hoşuma gitti Ürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 1 Ağustos 2019; 15:8:20 >
  • 199 dan aldım mailime haber geldi. 10 Ağustos ta gönderilecekmiş iptal ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Küçük siyah kutunun üzerinde redmi mi yazıyor? Yoksa mi mi? Ve benim kutunun üzerinde sanki belli belirsiz çizikler var gibi. Sizin de aynı şekilde mi?

Alıntıları Göster
    Yeni geldi redmi yaziyor dostum biraz daha sarki dinleyeyim yorumumu yazacam
    Hepsiburada Xioami Redmi Airdots 170Tl

• Benim elime de ulaştı ürün,ses kalitesi kötü değil,kulakta oturması rahat,telefon görüşmesinde de bir sorun yaşamadım.Bluetooth eşleşmeside sorunsuz çalışıyor.Fakat anlamadığım bir şey var,yukarda birisinin de bahsettiği gibi benim kulaklığın kutusunun üzerindede jelatin falan olmasına rağmen çizikler vardı.Ve benim kutuda Mi yazıyor,bazılarında Redmi yazıyor.Bilgisi olan var mı?

Hepsiburada Xioami Redmi Airdots 170Tl

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemert

Benim elime de ulaştı ürün,ses kalitesi kötü değil,kulakta oturması rahat,telefon görüşmesinde de bir sorun yaşamadım.Bluetooth eşleşmeside sorunsuz çalışıyor.Fakat anlamadığım bir şey var,yukarda birisinin de bahsettiği gibi benim kulaklığın kutusunun üzerindede jelatin falan olmasına rağmen çizikler vardı.Ve benim kutuda Mi yazıyor,bazılarında Redmi yazıyor.Bilgisi olan var mı?

Dostum bende redmi yazıyorda bende tuşlarla basıp şarkı geçemiyorum tek basma duruyor çift basma bağlantıyı kesiyor.
    bunu değiştirme imkanı var mı ? şarkı geçmek için telefonu çıkarmak zorunda kalmak sıkıntı.

• Beyler ürün 1 saat önce elime ulaştı
    Kutusu normal dandirik de diyebiliriz ama küçük taşıması kolay
    Kulaklıklar rahat hissetmiyorsun kulak tipine göre ayarladın mı çok rahat
    Ses kalitesi benim s9+ nın yanından çıkan akg lerden iyi değil o kulaklıklar efsane zaten 1 senedir taş gibi çıktı ses kaliteside harika onların ama bunuda beğendim piyasa mallarından iyi zaten 500 lirayı geçmeden bundan iyi bir ses kalitesine sahip kulaklık zor alırsınız[kulak içi]
    Tuşların atamasınıda buldum fakat ilk atama sorunsuz çalışıyorken çift basma çalışmıyor asistana bağlanmaya çalışıyor çift tık onuda ayarlarsam sıkıntı kalmayacak kısaca ben çok beğendim 170tl ye çok güzel bir kulaklık aldım kablosuz gayet güzel

edit:çift tıklama sorunu benden kaynaklıymış okumadım hiç açıklamayı hızlı çift tık google asistan yavaş çift tık ise benim atadığım şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnterX -- 1 Ağustos 2019; 19:31:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

Beyler ürün 1 saat önce elime ulaştı
    Kutusu normal dandirik de diyebiliriz ama küçük taşıması kolay
    Kulaklıklar rahat hissetmiyorsun kulak tipine göre ayarladın mı çok rahat
    Ses kalitesi benim s9+ nın yanından çıkan akg lerden iyi değil o kulaklıklar efsane zaten 1 senedir taş gibi çıktı ses kaliteside harika onların ama bunuda beğendim piyasa mallarından iyi zaten 500 lirayı geçmeden bundan iyi bir ses kalitesine sahip kulaklık zor alırsınız[kulak içi]
    Tuşların atamasınıda buldum fakat ilk atama sorunsuz çalışıyorken çift basma çalışmıyor asistana bağlanmaya çalışıyor çift tık onuda ayarlarsam sıkıntı kalmayacak kısaca ben çok beğendim 170tl ye çok güzel bir kulaklık aldım kablosuz gayet güzel

edit:çift tıklama sorunu benden kaynaklıymış okumadım hiç açıklamayı hızlı çift tık google asistan yavaş çift tık ise benim atadığım şey
    Sizin küçük siyah kutuda da çizikler mevcut mu?

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    yukarda foto attım hocam ordaki gibiler
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Bugün spor salonunda telefon konuşması yaptım. Karşı tarafın sesini çok güzel duyuyorsunuz ama ortam çok sesli olduğu için karşı taraf sesimi duymakta zorlandı. Sesli ortamlarda iyi sonuç alınmıyor.

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Redmi yazıyor hocam, dikkatli inceledim çizik yok üzerinde.

• Airpod performansi beklemeyin uzaktan yakindan alakasi yok özellikle telefon görüsmesi cok kotü sessiz bi yerde konusulur ancak o zaman da kulakliga gerek yok,dün metrobüs duraginda konusma yaptim karsidaki ne dedigimi anlamiyordu.İş görür mü derseniz müzik dinlemek için ideal mesela spor salonunda cok kullanisli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 1 Ağustos 2019; 22:8:27 >
  • arkadaşlar bende fiyattan yararlanıp aldım benimkinde de RedMi yazıyor hangisi iyi oluyor bunların şimdi?

NOT GEARBEST te şöyle bir ifade var

Rastgele gönderilen hem yükseltilmiş hem de yükseltilmemiş versiyonlarında mevcuttur. "Mi" logosu ile yükseltilmiş versiyonu, "redmi" logosu ile yükseltilmemiş versiyonu

anlamadığım Mİ versiyonu yükseltilmiş ise neden ikisi rastgele gönderiliyor... garip geldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.