Şimdi Ara

Hepsiburada Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ayın birinde yani dün hepsiburadadan pc adlım süper hızlı yazıyordu dün kontrol sürecinden geçti bugünde sabahdan beri paketleme işlem sırasında yazıyor pcye acil ihtiyacım var bu ne zaman karegoya verilcek bu sırada durma olayı ne kadar devam etcek . durmadan sırada yazıyor

not : acil lazım olmasa yazmazdım ona göre hareket etcem

• arkadaşlar lütfen bir bilgisi olan yazsın
  • Bende süper hızlı gönderi ile aldım pazartesi sipariş ettim cuma kargo şubesine geldi beklesem c.tesiye kalacaktı şubeye gidip kendim aldım
  • bu paketleme işlem sırasına alınmıştır ne kadar sürüyor tam oalrk
  • 2 gün içinde gelir. sipariş tairihinden itibaren. en fazla 3 olur. onlara takılmana gerek yok.
  • siparişi paz<artesi verdim şuan paketleme işlem sırasında yazıyor bugün kargoya verilme ihtimali var mı yada yarına mı kalır kargolama bu durumda ancak perşembe gelir demi
  • arkadaşlar birde sipariş noya tıklayınca açıklamada çıkışa hazır yazıyor bu ne demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kargoya verilir merak etme... telaşe yapma...
  • usat iş için gerekli yoksa yarın gelmiş öbür gün gelmiş umrumda olmaz saat 13 den beri cafede haber bekliyom bu siparişte çıkışa hazır bir umutlandırdı ama saat nerdeyse 18 ama hala paketleme işlem sırasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

arkadaşlar birde sipariş noya tıklayınca açıklamada çıkışa hazır yazıyor bu ne demek

Paketleme yapılmış kargoya verilmesi bekleniyor demek. Bugün içerisinde büyük ihtimal kargoya verilir. Ama yarın gelir mi ona garanti veremem.
  • normalde kaç gibi kargoya verilir???? (sözde süper hızlı kargoydu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonaslan_1989 -- 1 Mart 2011; 18:02:02 >
  • böyle şirket olmaz olsun bugünde göndermediler saat 8 oldu bugünde geçti sizin yapcanız işi
  • Cuma gelir kardeş.
  • senin gibi şirket olur mu hepsi burada
    hala pakatleme işlem sırasında paketlemeden gönderinm bari ona da razıyım bide utanmadan süper hızlı kargo yazmışlar
  • anlıyorumda niye süper hızlı yazıyosun
    niye ozaman stokta yok yazmıyon bide faturda çıkışa hazır yazıyor dalga geçer gibi
    nerdeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonaslan_1989 -- 2 Mart 2011; 14:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonaslan_1989

anlıyorumda niye süper hızlı yazıyosun
    niye ozaman stokta yok yazmıyon bide faturda çıkışa hazır yazıyor dalga geçer gibi
    nerdeeeeee

benim süper hızlı gönderi 12 günde geldi...
  • adamlar sanki dalga geçiyor bugünde verilmedi kargoya zaten ümidimde yok artık

üstüne müşteri hizmetlereini aradıom bi karıyı koymuşlar bişeyden anladığı kadaına anlatıyom derdimi diyom işlem sırasında kaç gündür .kadına ezberlediği şeyleri söyleyo ben ne desem aynını söylüyo şu bi gelsin arayıp sağlam kalay çekcem
  • sonunda kargom kargoya verilmiş bugün itibariyle ama oda sakat madem verceksiniz adam gibi akşamdan verin saat 4,30 sabah kargoya vermişler isatnbuldan bursaya bakalım kaç gün

her iş ofsayt
    yurtiçi kaç gün süründürcek bakalım
  • benim cuma günü olduğundan hafta sonu falan uzadıydı en sonunda dağıtım yapan araçla karşılaştım ole aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.