Şimdi Ara

HEpsiburada Yudum Naturel Ege Sızma Yağ 5 Lt Teneke 1 alana 1 bedava 61,99 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
4.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avantajlı paketlerde 5 lt yudum alana 3 litre pet şişe ayçicek yagı bedava diyor
    ancak sepete 5 lt yudum ekleyince 5 lt yudum bedava ekleniliyor otomatik.
  • müşteri hizmetleri ne göndereceklerini bilmiyorum diyor, riske girmek isteyen var ise deneye bilir.

3 lt ayçiçek yağı gelmiş olsa zeytinyağı 10 tl ye gelir gene ortalama bence fiyatı, hatta kargoda ücretsiz olması cazip olabilir diye düşünüyorum.
  • havale ile satın alın ve kampanyanın ne cacık oldugunu ogrenince parayı ya havale edin ya da sparisi iptal edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akonay kullanıcısına yanıt
    Meslek hayatım boyunca yudumun zeytinyağı kadar rezalet bir yağ görmedim tecrübeyle sabit tavsiye olarak verde ve kristal sızmadan şaşma marka falan hikaye anlayacağın
  • Çamura yatarlar mı acaba sonuçta sipariş otomatik ekliyor .
  • Ucuz kahramanlık yapıp satın aldım sipariş sayfasının fotolarını falan çektim ya kısmet diyelim

İnşallah sonradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

müşteri hizmetleri ne göndereceklerini bilmiyorum diyor, riske girmek isteyen var ise deneye bilir.

3 lt ayçiçek yağı gelmiş olsa zeytinyağı 10 tl ye gelir gene ortalama bence fiyatı, hatta kargoda ücretsiz olması cazip olabilir diye düşünüyorum.

Siparişi değiştiremezler iptal edebilirler. Şuanki durumda 2 tane 5 litre göndermek durumundalar.
  • bu zeytinyaglarda iade hakkımız var mı ? varsa alıcam ben. yanlış ürün gönderirlerse iade ederim bukadar basit.
  • 5 lt 2 adet teneke için fatura kesiliyor. Farklı birşey yollamazlar, en fazla iptal olur.. Ben denedim şansımı
  •  HEpsiburada Yudum Naturel Ege Sızma Yağ 5 Lt Teneke 1 alana 1 bedava  61,99

yine sistem hatası var gibi ama yoksa sıcak fırsattır
  • Kampanya acik. 5 lt zeytinyagi alana 3 lt aycicek yagi hediye.

Sepette iki tane 5 lt zeytinyagi goruyorsunuz cunku adamlar ayri bir gorsel ve arayuz hazirlamaya usenmisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: flodd

Kampanya acik. 5 lt zeytinyagi alana 3 lt aycicek yagi hediye.

Sepette iki tane 5 lt zeytinyagi goruyorsunuz cunku adamlar ayri bir gorsel ve arayuz hazirlamaya usenmisler.

işte bu doğru. bosuna sinirlenmeyin ve siparis etmeyin

• bende sipariş verdim. en kötü sipariş iptal olur veya biz iptal ederiz...

bu arada faturada 2 adet yazıyor bilginize.
  • linki tıkladığımda 3 lt ayçiçek yağı hediye yazısını göremiyorum. sepete zeytinyağını ekldeğimde aynısından bir tane daha ekliyor. fiyatı aynı ayçiçek yağı olsaydı onun fiyatını yazarlardı en azından. umarım yine bir hepsiburada şakası değildir. deneyelim bakalım karşımıza ne çıkacak
  • Bende aldım, satış sözleşmesi yada sipariş sayfasında sorun görünmüyor, 2adet 5lt zeytinyağı var...

• Carrefour'da aynisi 47 liraya satiliyordu. Demek ki bunlar 14 lira daha koyup guya 1 alana 1 bedava gibi gostermeye calisiyorlar.

• Paketleme işlem sırasına alındı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Carrefour'da aynisi 47 liraya satiliyordu. Demek ki bunlar 14 lira daha koyup guya 1 alana 1 bedava gibi gostermeye calisiyorlar.

Hepsiburada fiyat aynıydı 10 gün önce
     HEpsiburada Yudum Naturel Ege Sızma Yağ 5 Lt Teneke 1 alana 1 bedava  61,99

• valla fiyat iyi gibi şeytan dürtüyor,

hanıma sordum kızdı ama alsakmı ne yapsak
  • şu saatten sonra kargoya veremezler galiba. yarına kalacak gibi. en kötü ihtimal yarın iptal edebilirmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.