Şimdi Ara

Hepsiburadadaki ps4 gerçekten sony garantili mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu linkteki ps4 gerçekten sony garantili mi pek emin olamadım bu fiyata hepsiburada.com güvenilir diyorlar ama

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu-sony-eurasia-garantili-/productDetails.aspx?productId=gamesonylastofus4&categoryId=60003892#ileri

• Ben satın aldım yarın elimde olacak açık açık yazmışlar zaten koşulsuz iade edebiliyoruz
  • takip haber verirsen seviniriz
  • Yarına kadar bekleyemiyicem çünkü Son üç ürün kaldı inşallah sony garantilidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle "Sony Eurasia Garantili" diye belirtmişler benimde sipariş veresim geldi şimdi :D
  • kardeşim sadece peşin seçeneği var bonus kredi kartı var sende böyle bir sorun oldu mu
  • Oyle yazdıysa olmayacak hali yok. Hepsiburada itibari olan bi firma sonuçta böyle ayaküstü yalan uydurmazlar.

• aldım zaten gelince görücez artık :D
  • hepsiburada müşteri memnuniyeti konusunda eskiden kaybettiği itibarını gün geçtikçe kazanan bir şirket şu anda. bu ürünün sony garantili olmaması gibi bir ihtimal olamaz. es kaza öyle yollanırsa çok rahat garantilisiyle değiştirebilir veya iade edebilirsiniz diye düşünüyorum
  • http://www.hizlial.com/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu/10337929

burdan almanızı öneririm çünkü ikinci ds4 156 tl ye düşüyo kampanya ile
  • Bu fiayata evet

Hepsiburadadaki ps4 gerçekten sony garantili mi?

baska aciklama yapmalarina gerek var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 19 Ekim 2014; 22:31:47 >
  • muhtemelen sony garantilidir. değilse iade edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Ben satın aldım yarın elimde olacak açık açık yazmışlar zaten koşulsuz iade edebiliyoruz

Eline geçince buraya kutunun resmi ile beraber yazarsan bizde bilgileniriz.

• Tamam yazarım arkadaşlar sizinde bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

• "Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. " yazıyor sayfada.
  • Ben bu tip yeni uyelerden, bu sekilde mesajlardan killanmaya basladim. Caktirmadan reklam yapiyorlar forumda ya da makara yapiyorlar. Cunku bu kadar olmasi imkansiz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 19 Ekim 2014; 22:33:45 >
  • Yok 10 tane koydular stok tükendi o yüzden temin edilememktedir diyo pritz sende şüpheleniyosan yazmazsın boş yapma burda doğru düzgün bişey soruyoz

• He kardes ya adam hepsiburadanin reklamini yapiyor cok ihtiyaci var ya Guvenilirdir olmadi geri gonderirsin sorun cikmaz karsim

• Ne kadardı ki?
  • sen genel itibari ile kil bir arkadassin zaten sasirtmiyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.