Bildirim
Hepsiburadadan aldığım telefonu nasıl garantiye gönderrim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harekât
Arkadaşlar 5800 almıştım şimdilerde Çok yavaşladı telefon kendi kendine kapanmalar vs bir garantiye göndereyim dedim ama kutuda ne bir garanti belgesi var ne de birşey.Sadece hespi buradanın faturası felan var. Bunu ne yapabiliriz şimdi arkadaşlar?
Allah Allah kutudan garanti belgesi çıkmaması ilginç.Sen o faturayla birlikte Hepsiburada.com'a yollayacaksın onlar tamir ettirip sana geri gönderecekler. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 22:31:14 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 22:31:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaRQuE
Kvk ya da genpanin sitesinde IME sorgulama var sorgulat hangisinin garanti kapsamindaysa fatura fotokopisiyle yolla
Hocam IME sorgulama felan nasıl yapacağız tam olarak genpa ya ve kvk ya yazdım 3--------------------- numarayı kvk da KVK Satışı Olmayan Cihaz genpada da sonuç bulunamadı dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 16 Ocak 2011; 15:18:45 > -
Hocam şimdi MCKS de bir sorgulama yaptım şöyle birşey çıktı
IMEI SORGULAMA
IMEI : 3515-----Durumu : IMEI numarası kayıtlı
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici : Üretici: Nokia Corporation Pazar Adı: 5800d-1
Sorgulama Tarihi 15.01.11
Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesinleşmiş kayıt anlamına gelmemekte olup
ispat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır.
* Üretici Bilgisi sorgulama GSM Association dan alınan veriler ūzerinden yapılmakta olup sadece bilgilendirme amaçlıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 16 Ocak 2011; 15:18:18 > -
-
Çok teşekkürler. Nokia kom yazıyor.
Hocam şimdi bu işler hiç anlamıyorum bulunduğum şehirde genpa kvk felan yok ise ben nasıl bunu nasıl garantiye göndereceğim? Yanında evrak felan vermelimiyim?
İnanın şu anda ne yapacağıma dair en ufak bir fikrim bile yok. -
En güzeli KVK'yı arayıp bir sor bence. Denildiği gibi belli merkezler bakıyorsa, rastgele yollamamış olursun. Belki anlaşmalı kuryeleri vardır, ücretsiz gönderme şansın da olabilir.
*KVK SERVİSLERİ*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 15 Ocak 2011; 15:36:18 > -
Hocam birsürü bayi çıktı şimdi bunlara ayriyetten bir ücret felan verilmez değil mi ? Ayrıca bayiler yeterince güvenilirmi sizce ? -
sen en azından birini ara ve bilgi al yeter. Nasıl ve nereye göndermen gerektiği konusunda sana yardımcı olurlar. Elden teslim edemediğine göre mutlaka posta ile göndereceksin. Sonuçta hepsi de yetkili KVK servisi sonuçta, tüketici olarak onlara güvenmekten başka şansımız yok. Ha tercih yapabilirsin mesela KVK değil de Genpayı seçebilirsin... -
sorununu halletinmi hocam ? -
Hayır, ama yarına çarşıdan biraz soruşturacağım.Kvk bayilerinden bildiğin birşey varsa paylaşırsan sevinirim hocam... -
yukarı -
Arkadaşım bugün bir servise alo deseydin ya, sen de rahatlardın, biz de öğrenmiş olurduk....
quote:
Orijinalden alıntı: Harekât
Hayır, ama yarına çarşıdan biraz soruşturacağım.Kvk bayilerinden bildiğin birşey varsa paylaşırsan sevinirim hocam...
-
direk kvk ya verebilirsin. telefonun arkasını açıp bandrolünü okutuyorlar cihazlarına. ve teknik servise alıyorlar. ben verdim yapıldı geldi. hepsiburadadan almıştım cihazı -
hepsiburadanın arkasında metro elektronik var :)))) bana kalırsa garanti arama kendi cebinden yaptır garantiyle uğraşırsan 500 sene sonra tamir ederler :))) google den metro elektronik yaz hakkında yapılan yorumları gör bana hak vereceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: dj_balikesirliii
hepsiburadanın arkasında metro elektronik var :)))) bana kalırsa garanti arama kendi cebinden yaptır garantiyle uğraşırsan 500 sene sonra tamir ederler :))) google den metro elektronik yaz hakkında yapılan yorumları gör bana hak vereceksin
kardeşim garantisi olan telefonu neden farklı bir yere verip yaptırsın? neden garantili telefon alıyoruz ya? cebimden para çıkacaksa ne anlamı kalır? kvk her zaman nokia'da bir numara servis hizmeti veriyor. ben SAmsun'da herhangi bir sorun yaşamadım. mantıksız öneriler vermeyin. -
telefonunu al bir nokia shop'a git garanti belgesi falan sormuyorlar pilin altındakş barkodu okutuyor sadece garanti belgesini istemediler ne benden ne arkadaşımdan..onlar göderiyor servise..sana bi kağıt veriyorlar telefon numarası falan istiyorlar vs... gelince seni arıyorlar hepsi bu.. -
bende ürünü yurtiçi kargoya veriyorum belirtiyorsun sorunu göndereceğin y eri zaten irsaliye de olursa çok kolay olur bu iş, onlarda direk gönderiyor hepsiburada.com da inceleyip yapılması gerekeni yaparlar.
Benzer içerikler
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefondan hesap makinesi silindi
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- asker telefonu
- snapdragon 8 elite antutu
- samsung ekran görüntüsü alma
- bimcell numara taşıma
- secure folder nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X