Şimdi Ara

HEPSİBURADADAN TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburadan telefon alıcam fakat son zamanlarda forumda falan hepsiburada hakkında açılan olumsuz yorumlar beni düşündürdü yakında ordan alışveriş yapan varmı ? geç gelme gibi bi sorun olurmu acaba ?

• esasında türkiye de en iyi çalışan alışveriş sitelerinden birisi. tek sorun ölçeği büyük olan bir işletme yani ticaret hacmi fazla ve çok sayıda alışveriş yapılıyor diğer sitelere göre. şikayetlerin çok olmasının sebebi bu. yani diğer adı sanı duyulmamış sitede 2 şikayet varsa hepsiburada da 20 şikayet var. bu da yine dediğim gibi hepsiburadanın büyüklüğünden geliyor. eğer bir ürün stokta diyorsa herhangibir sıkıntı yaşamazsın. siparişi haftasonunda değil haftaiçinde ver, eline ulaşması 3 günü bulur. simkartı takmadan teli aç incele herhangibir sorun var mı diye kontrol et.
  • tamamdır çok teşekkürler .
  • Dostum forumda herkes geç gelmesinden şikayetçi fakat ben hiç böyle bi durumla karşılaşmadım.En fazla 1 hafta içinde geldi
  • hepsiburada iyi bir site ancak gittigidiyor kadar güven vermedi bana en kötüsü sahibinden, yüksek fiyatlı hiçbir sipariş verilmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayNNite

Arkadaşlar Hepsiburadan telefon alıcam fakat son zamanlarda forumda falan hepsiburada hakkında açılan olumsuz yorumlar beni düşündürdü yakında ordan alışveriş yapan varmı ? geç gelme gibi bi sorun olurmu acaba ?

Geçenlerde akşam üzeri Blackberry 9105 cihaz aldık ertesi gün öğlen kargoya verildi.Hb'da sorun yaşamadım ama burdaki kargo şirketi çalışanları biraz angut olunca teslimatta problemler yaşadım 2-3 gün onun içinde genel müdürlüğü aradım kargo bu akşama kadar elimde olmazsa o şubeyi basarım dedim baktım 5-6 dk sonra kargo geldi
  • şikayetlerin artmasının tek nedeni hepsiburadanın deposunu başka yere taşıması
  • bende daha önce defalarca alışverş yaptım hepsiburadadan hiç bi sorunla karşılaşmadım 2 gün içinde elimde oldu hep ürün fakat şu son 1-2 aydır şikayetler artınca bi sorayım dedim yakın zamanda alan arkadaşlar problem yaşamamış demekki alınabilir teşekkürler ilgilenenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

Bence git bir tim e ,mis gibi al telefonunu aç orada kutusunu.Jelatinli.al git.daha ne olsun.

iyi güzel diyosunda dostum oralardada sağlam geçiriyolar
  • Hepsiburada güvenilir en iyi site ama bazen hakikaten deli ediyor 20 günlük tedarik sürecinde ürün beklediğimi bilirim.
  • AMAN HOCAM ORAYA YANAŞMA SAKINvalla hep okuyoz konu dısında hepsiburadaya telefon acıp ulasamayanları alıp malın baska bişey geldigini eksik veya kutunun boş geldigini parayı alıp sitenin şiparişi kabul etmedigini git elden al kafan rahat olsun
  • Darty den blackberry curve 8520 aldım pazartesi elimde olur hepsiburadaya bulaşmıyım dedim ne olur ne olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Dostum forumda herkes geç gelmesinden şikayetçi fakat ben hiç böyle bi durumla karşılaşmadım.En fazla 1 hafta içinde geldi

1 HAFTAMI o kadar geç oluyomuymuş ben iki tane siparış verdım ikisi de gayer erken geldi . biri ekran kartıydı gece 2 de sıparış verdım pazarı pazartesıye bağlayan gece saat 10'da kargoya verilmişti ve ben takip edebiliyordum sitesinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

Dostum forumda herkes geç gelmesinden şikayetçi fakat ben hiç böyle bi durumla karşılaşmadım.En fazla 1 hafta içinde geldi

1 HAFTAMI o kadar geç oluyomuymuş ben iki tane siparış verdım ikisi de gayer erken geldi . biri ekran kartıydı gece 2 de sıparış verdım pazarı pazartesıye bağlayan gece saat 10'da kargoya verilmişti ve ben takip edebiliyordum sitesinden.

En fazla 1 hafta içinde diyorum dikkat edersen

• quote:

quote:

quote:

olsun en fazla demışsınız 1 hafta gecıkmışse çok yanı

• quote:

quote:

quote:

quote:

olsun en fazla demışsınız 1 hafta gecıkmışse çok yanı

1.5 ay bekleyenler var azıcık araştırma yapsan

• Ben de HB den aldım telefonumu. 2 günde geldi. Bi' sorun çıkmadı.
  • Aztech marka bir modem aldık .Modem arızalı çıktı geldiği gibi gönderdik. Ürün elimize 24gün sonra geçti ,sıfırı ile değiştirilmiş şekilde.Yani 20işgününün son günü.Şimdi diyeceksiniz ki bunda ne var .
    İşin vahim noktası burada başlıyor. Biz ürünü ayın 13 ünde geri yolluyoruz 14 ünde HB nin eline geçiyor .HB bunu 2 gün bekletip AZTECH'e veriyor. BURAYA DIKKAT : Aztech ürünü hemen ertesi gün DEĞİŞİM'e sokup HB'ye yolluyor. yani ürün serviste 24 saat bile kalmıyor Ama HB deki embesiller bizi garanti süresinin son gününe kadar utanmadan bekletip öyle yolluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 27 Eylül 2011; 3:58:13 >
  • sakın olaki alma derim tarih eski ama ben üzerime düşeni yapıp seni uyarayım aldığım s3 alimunyum kasa çatladı geri gönderdim 20 iş günü geçeli 5 iş günü oldu ama hala ses seda yok iğrenç bir yer garantiye düşersen yandın aman dikkat derim.
  • Son mesajı 2011'de yazılmış konu hortlatılmış !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.