Şimdi Ara

Hepsiburdadan aldığım ürünün barkodu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburdadan c.tesi sipariş verdiğim şu ürün
    http://www.hepsiburada.com/listerine-total-care-fresh-mint-gargara-1-litre-p-SGBEST03125473063?magaza=Silakozmetik
    P.tesi kargoya verildi. Salı geldi. Çarşamba bir tanıdığıma aldırdım. Buraya kadar sıkıntı yok. Fakat kargo kutusunu açıp baktığımda hepsinin(4 tane aldım) barkodu ve kare kodları kesilmiş/sökülmüş. Bunun sebebi ne olabilir bilenler yardım etsin.
    Teşekkürler.

Yanındaki ufak olan benim daha önce marketten aldığım. Karşılaştırma için yanına koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 30 Kasım 2017; 13:56:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Numune derken tam anlamadım hepsinin kapaklar sağlam açılmamış. Benim korktuğum çakma falan olmasınlar.

• Merdiven altı üretimler.

• Küçük olan gerçek büyük olan kabak gibi belli sahte,
  • Ürünün satıcısı kimdi?
    Hepsiburadayı arayıp danışabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında eksik yerler haricinde hiç bir fark görmedim ben. Sen nasıl anladıysan söylede ona göre vaziyet alayım.@Robinson_Crusoe

Hocam linkteki satıcı 'silakozmetik'. Aradım müşteri hizmetlerini bizde sahte ürün olmaz dedi bende zaten satıcı farklı siz değilsiniz deyince biraz bekletti kontrol ettim sahte değil dedi. İnanayım mı bilemedim. Birde mail attım bakalım ona ne cevap gelecek.@KhaZiggs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 1 Aralık 2017; 14:19:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.