Şimdi Ara

Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
74
Favori
68.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özellikle su siparişinde sorun var nedenini çözemedim hayat su abant su, sırmakeş su, saka su ne damacana ne pet şişe ne de maden suyu siparişlerimin hiç birini getirmediler,
    bisu biri ve getir su anında getiriyor, bayiden alınca ne oluyorsa bayiler bu tip aracı firmaların siparişlerini getirmiyorlar,

bazısı iptal etti bazısı getirmediği halde teslim edildi olarak işaretledi, sırmakeş aracımız bozuldu dedi, bir tuhaflık var çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 1 Şubat 2022; 21:52:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU] Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU] 1adet indirimli ve toplam 1500 adet ile sınırlı RANDEVULU TESLİMATTA BELİRLİ MARKETLERDE GETİRME ÜCRETİ ALMIYORLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 6 Şubat 2022; 1:26:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU] Hakmar expres te uygun fiyat

• cüzdandaki papelleri alışverişte kullanabiliyor muyuz arkadaşlar göremedim de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    kullanıyoruz hocam. kart bilgilerini girdikten sonra cüzdandaki papel gözüküyor

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Bende çıkmıyor. Hepsipapel ödemeyi kabul etmiyor.

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    cüzdanla öde seçeneği 4-5 marketin hepsinde yok, gözükende ise benim papeller gözükmüyor nedense, papeller hediye gelmişti

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Bizim semtte dediginiz gibi carrefour ve happy center marketlerde cuzdan ile odeme mumkunken hakmar markette cuzdan ile odeme cikmadi. Hesabinizda hepsipapel varsa sepete rastgele urun atip odeme ekraninda cuzdan cikacak mi diye kontrol etmekte fayda var. Yoksa bosuna sepet yapip vakit kaybedebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 30 papel var cüzdanda ama böyle 0 papel gözüküyor anlamadım

Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU]

• Merhaba arkadaşlar uzun zamandır fırsat göremedim Hepsiexpress te.
    Şu anda farklı oranlarda indirim kuponları var ama sadece birini kullanmanıza izin veriyor. Ayrıca hepsinde indirim belli rakamlarla sınırlandırılmış durumda.
    Örneğin Selpak 16'lı tuvalet kağıdı 32 liraya geliyor. En uygun bunu görebildim farklı indirim kuponları da var.
    İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz. Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU]

• Süpermarket (carrefoursa) familia 3 katlı 32li tuvalet kağıdı %30 indirimle 62,20₺ ye geliyor

• Kağıt % 30 indirim bende çıkmadı.

• Migros Hemen mağazasından 15-16-17 Mart'ta 100 lira alışverişe 20 papel veriyor. 18-19-20'de de kullanabiliyorsunuz. MH'den ilk alışveriş olması lazım.

• Arkadaşlar merhaba hepsiexpress 30 TL'ye 10 lira temel gıda da indirim yapıyor. Ayrıca getirme ücreti de şu an için makul seviyelerde ihtiyacı olan değerlendirebilir.

• tereyağlarda 15 TL indirim var Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU] Hepsiexpress Fırsatları [ ANA KONU]

• vay be.... forumun popüler olan konusuna haftada bir mesaj atılıyor o da fırsat olmuyor.

Bazı ürünlerde indirim kullanılsa da market satış fiyatının üstünde kalıyor dikkatli olun, indirimle uyguna aldım diye sevinmeyin :)

Trendyol ve burada başıma geldi :)

• Bir arkadaş Hepsiexpress kapanacak demişti, çevremdeki marketlerin önünde artık kuryelerini görmüyordum bir süredir. Belki de gerçekten sektörden çekilecektir.

Üzülürüm, sonuçta çok kullandık zamanında ve hem işten çıkarmalar hem rekabet ortamının azalması kötü olur.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    migrosla baş edemezler hocam fiyat olarak.
    migros hemen ve sanalmarket hepsini piyasadan silecek:))

evet etraftaki kurye hareketlerinden kim daha çok iş yapıyor görülebiliyor. eskiden çevremde banabi ve hepsiexpress kuryelerini çok görürdüm. getir tek tük vardı. daha sonra banabi'nin fahiş fiyatlandırması ve hepsiexpress'in hizmet kalitesinin zamanla düşmesi getir'in önünü açtı.

bi ara hepsiexpress'ten hangi sipariş verirsem vereyim beni arayıp şu yok şu var, bundan 3 tane yok 1 tane var gibi olaylar yaşayınca zamanla soğudum. çünkü bu sefer verdiği indirimin de bi anlamı kalmıyor. sonra şu aralar yine indirim yapmaya çalışıyor ama hem kategori sınırlaması, hem ürün sınırlaması bi de adet sınırlaması eklenince yaptığı indirim sadece lafta kalıyor.

migros sanalmarket, migros hemen ve getir şu ana kadar ne sipariş ettiysem eksiksiz ve zamanında getirdi. bazen her şey sadece ucuz ürün satma ya da kampanya yapma ile yetmiyor. hizmet kalitesi her şeyin önüne geçebiliyor.

Kurye operasyonu sonlandı hocam. Araçla randevulu teslimat devam edecekmiş. Bilgi bu yönde.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.