Turkcell numaranızla yüklerken 50TL olarak yükleyin, bunu kullanıyor direk. Faturasızsa hattınız yine de kullanılmasa bile TL bakiyeniz 50TL üzeri olmalı. |
Hepsipay'e Turkcell faturasıyla 200 TL yükle 50 TL kazan (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende olmuyor sanırım yanlış yapıyorum
-
Paycell deki 50 tl yi hepsiburadaya aktaramadım bi türlü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende
-
Hattınız faturasız ise en az 50tl bulunması lazım hediyeyi yükleyebilmek için aslında 250 ye 50 oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50tl bakiye olunca hepsipapel'e 50tl mi yüklüyor? bizim yüklediğimiz tl ise hesabımız kalıyor değil mi?
-
yüklemeyi yaptım hattım faturalı ama hala hediye para gelmedi ?
edit: 50 tl hediye para yüklendi.
tekrar hapsipaye atmak istediğimde hediye paradan düşüp düşmediğini göremiyorum direk tutar yazıyor deneyen var mı ?
2.edit: 200 tl yüklemenin ardından yapacagınız yüklemede 50 tl lik hediye paradan düşüyor yüklemeniz hallettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacropland -- 25 Ekim 2022; 15:1:36 > -
Aynen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycell hesabıma 50 TL hepsipay hediye parası yüklendi. Bunu nasıl kullanacağımı ben net anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsipay e şimdi 55 tl yükle, 50 tlsi hediye paradan düşecek, 5 tl senden alacak yani.
-
gene mi faturaya yansıt diyeceğiz. normal de kart ile yukle diyorum olmuyor
-
Evet yine faturaya yansıt diyip 50-tl nin kullanımını öyle yaparsınız.
-
Herkese Merhaba,
Bende bugün hepsipay faturama yansıt diyerek 200₺ yükledim. Akabinde 50₺ hepsipay hediye para geldi. Tekrar hepsipay faturama yansıt diyerek 50₺ yüklediğimde 50₺ hepsipay hediye param hesaba yüklendi, paycell'e girip baktığımda kullanıldı olarak işaretlendi. Bu işlemleri yaparken Turkcell Premium Mobil Ödeme üyesi olacaksınız. 3 aylık dönemlerde 9,99₺ olarak ücret alınır. Ödeme adımlarına dikkat ederseniz daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MolvadaGama -- 5 Aralık 2022; 14:9:42 > -
slm peki bu Turkcell Premium Mobil Ödeme üyeliği nasıl iptal ediliyor
-
yıllar önce başlayan kampanya, hey gidi hey yıllar ne çabuk geçti, ama sen daha yeni mi öğrendin
-
Merhabalar,
Eğer ki kullanıma açıp 9,99₺ ücreti ödediyseniz, 3 ay boyunca başka ücret ödemezsiniz. Kullanacağınız mobil ödeme ile ilgili işlemler varsa bunları yapabilirsiniz.
Yine de kapatmak isterseniz. MOBILODEMEKAPAMA yazıp 5522'ye göndererek mobil ödeme işlemlerine kapatabilirsiniz.
-
1 ay önce kesmişlerdi şubata kadar beklesin. yeni gördüm yanıtınızı teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X