Şimdi Ara

Hepsipay'e Turkcell faturasıyla 200 TL yükle 50 TL kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
3.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada Hepsipay yenilenmiş bu yüzden bu kampanyayı yapmışlar sanırım.

Başlangıç: 24 Ekim 202

Bitiş: 23 Aralık 2023

Kampanya koşulları neler?

Hepsipay’e Turkcell Faturası ile tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri bakiye yüklemesine 50 TL hediye para!

Kampanyadan Turkcell müşterileri yararlanabilir.

Kampanyaya KATIL HEPSIPAY yazıp 2255’e göndererek veya Paycell uygulamasından HEMEN KATIL butonuna tıklayarak katılabilirsiniz.

Hepsipay’e Turkcell Faturası ile tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri bakiye yüklemesine 50 TL hediye para kazanılacaktır.

Bakiye yüklemesi sonucu kazanılan ödül anında işlem yapılan hatta yüklenecektir ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Kazanılan ödülün geçerlilik süresi 1 aydır. Bu süre içinde kullanılmayan hediye para geçerliliğini yitirecektir.

Hediye para, bir sonraki Hepsipay bakiye yüklemesinde yüklenecek olan tutardan düşülecek ve eğer varsa kalan tutar Turkcell faturasına yansıtılacak ya da TL bakiyesinden düşecektir. Yükleme tutarı, hediye para tutarından düşükse herhangi bir tutar yansımayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir.

Kampanyadan 5.000 müşteri faydalanabilir.

Kazanılan hediye para Paycell uygulaması Hediye Dünyam – Kuponlarım alanından görüntülenebilir. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

Turkcell faturanıza yansıtarak sadece cep telefonu numaranız ile kredi kartı ya da nakite ihtiyacınız olmadan kolay ve güvenli ödeme yapabilirsiniz. Turkcell Faturanıza Yansıt seçeneği ile yaptığınız alışveriş tutarı faturalı hatlar için Turkcell faturasına yansımaktadır. Turkcell Faturanıza Yansıt seçeneğiniz henüz açık değilse AC yazıp 5522’e göndererek veya Paycell uygulamasından hemen açabilirsiniz.

Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hepsipay'e Turkcell faturasıyla 200 TL yükle 50 TL kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 24 Ekim 2022; 20:57:13 >

• Yeni kampanya değil hazirandan beri var Paycell kampanyalarda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zamir84 kullanıcısına yanıt
    Sitede başlangıç bugün dediği için başlık açtım. Kampanya eski olabilir ama haberi olur bilmeyenlerin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 24 Ekim 2022; 21:11:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilioz kanki aylardır kullanıoz

• Bu 50 TL hepsiburadaya mı yükleniyor yoksa turkcele mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sanırım hepsipay kampanyası paycell de yapıyordu kaç aydır bu ondan ayrı mı acaba kombo olur mu acaba ayrıysa

• Ben 200 tl yükledim Paycell kuponlarım kısmına 50 tl hediye para geldi bunu nasıl Hepsiburada hesabına yüklerim Paycell kart bilgilerini girip 50 tl yüklüyorum olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anında SMS gelecektir diyor ama SMS gelmedi. 50 tl nin yüklenip yüklenmediğini nasıl biliriz

• EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt

bulursanız buraya da yazarmısınız. bende de durum aynı. sanırım sadece ürün alırken kullanabiliyoruz??

Her ay kampanyadan tekrar yararlanılabiliyor mu, yoksa sadece 1 kereye mahsus mu?

• yeni değil aylardır var

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    200₺ yi yüklediğiniz gibi numaranız ile 50₺ yükleyeksiniz.

• Takip.

hepsipay için kampanya bu, ikisi farklı.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Farklı değil oradaki kampanya hocam 200/50 varya. O 1 yıldır neredeyse var ilk başlarda 150/25 di. Sonra 200/50 oldu.
    150/30 diyorsan o farklıdır ve paycell tarafından sonlandırıldı bu ay.

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Türkcell aylık limit sınırını takılıyor bu sefer hat faturalı

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    pardon, hepsipay yayına girdi, onla karıştırdim. yüklenen parayı banka hesabına geri çekebiliyorsun. bi an heyecan yaptım.

• Faturasız hatlarla deneyen oldu mu . Yararlanabiliyor muyuz

• propesyonel kullanıcısına yanıt
    Yararlanabilirsin. Mantığını acıklıyorum:
    Hattında 255₺ bakiye olacak 250₺ hepsipaye atıcaksın sonra mesaj gelicek 50₺ kupon şeklinde sonra onu da oraya aktarıcaksın.
    İşlem ücreti toplamda: 5₺
    Yalnız şunun altını cizeyim daha önceden hazır limit kullandıysan 9.99₺ Premium mobil ödeme ücreti kesebilir turkcell otomatik tahsilat sağlanıyor buda aklında bulunsun en azından ona göre yükleme yaparsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.