< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (223. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hepsipay sürekli harcama alanını kısıtlıyor..aylardır Multinet karta bakiye yüklüyordum,artık izin vermiyor. Öğlen yemeklerinde kullandığım kartta bakiye kalmadığında kredi kartı yerine hepsipay kartla yükleme yapıyordum..artık o da hayal oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çöp bir sistem .
Yakında tamamen piyasadan cekilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsipay böyle tuhaf kampanyalarla yeni hepsipay kart müşterisi mi elde edeceğini sanıyor?
yoksa müşteriyi elinde tutacağını mı sanıyor ama aldanıyor,
biz forum müdavimlerinide aldatamıyor işte
cazip kampanyalar değil sürekli kısıtlı dar alanda kısa paslaşmalar nereye kadar?
Hepsipay ile hepsiburada'nın son çırpınışları bunlar
eninde sonunda tamamen piyasadan çekilirler
artık gerisini kazaklar düşünsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 11 Şubat 2025; 22:50:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısınız, finans sektöründe kalıcı olmaları için kısıtlama değilde farklı sektörlerde kullanıma açmaları lazım. Bazı banka poslarinda hiç çalışmıyor. İSKİ de bir ay çalışıyor,diğer ay çalışmıyor. Yüzde 3 için işkence çekmeye değer mi, kararsızım
YouTube premium ödemesi de yapamadım ödeme reddedildi diyo müşteri hizmetleri de topu YouTube a atıyor
Kart yurt dışı harcamalara açık mı ? Açıksa kapatıp tekrar açıp yine deneyin. O da olmazsa kartı dondurup tekrar aktive edin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evt kapalıydı açtım ama yine olmadi ama dondurmayi denemedim teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif6634 -- 12 Şubat 2025; 10:27:14 >
MH her sorunu karşı tarafa atıyor. Çözüm bulmak yada aramak gibi bir dertleri yok.
Bir gün yaptığın ödemeyi sonra ki günlerde yapamama sorunu uzun zamandır var. Art niyetli kullanımı önlemek için kısıtlama yapıyorsan, eyvallah ama normal yapılan ödemeleri neden kısıtlarsın.
Müşteri kaybetmek gibi bir dertleri olsa böyle olmaz.
-
Geçen ay Turkcell faturasını hiçbir yerden ödeyemedim MH sanal kartı silip tekrar açın dedi tüm sorun düzeldi arkadaşlar genel ödeme problemi alıyorsanız bunu deneyebilirsiniz
-
Miktara takıldım ben daha çok hocam , az gibi geldi , yine de siz bilirsiniz tabi.
%7,5 iyi bir oran hocam bana göre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X