Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.368
Cevap
335
Favori
460.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İyi de hocam geçen ay yeni dublinden yaptık herhangi bir duyuru yok bişey yok aynı siteden yine alışveriş yaptık. Banane hangi postan geçtikleri sonuçta site yurtdışı bununla uğraşmak zorunda mıyım hey Allahım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cisem.karatas C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu iş tüm ülkelerde böyle zaten banka kazanıyor satıcı kazanıyor ortada olan tüketiciye oluyor. Uğraşsanızda yine bize kitliyorlar :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Edreams adlı firma tarafından mağdur edildim. Adamlar şak diye uçak bileti alımı sonrası kafasına göre 1 yıllık prime abonelik yapmış ve 2600 lira para çekmiş. Ingiltere numaralarını aradım iptal ettirmek için. Zar zor ettirdim emailde geldi iptal olduğuna dair ama geri ödeme yok. Hepsipay ile görüşüyorum ref numarası olmadan bakamayız diyor firmayı arıyorum sistemden görüntüleyemiyorum diyor. 14 gün içinde iade olmazsa artık iş işten geçti diyerek iade de yapmayabilirler. İngilterede on binlerce dava açılmış yetkisiz işlemden dolayı. Bankalar arıyormuş normalde ama Hepsipay şak diye onay vermiş ücret çekimine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 15 Ocak 2025; 17:59:16 >
  • Temudan ayrı ayrı 4 alış veriş yaptım 1600 TL'lik Aralık ayında herhangi bir kampanya iadesi olmadı müşteri temsilcisi ile konuştum bizim geçen ay böyle kampanyamız yoktu diyor e dedim kardeşimin hesabına ne hediyesi geldi o Zaman diyince ben sizin kaydınızı oluşturalım bir üst birim incelesin diyor yani ne yaptıklarını bilmiyorlar iadeler gelmez gibi

• Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 18 Ocak 2025; 12:26:16 >

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Dün görsem yararlanırdım ama şu an kur biraz yüksek gibi geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gsaray_uAs G kullanıcısına yanıt

Benim 6 gündür bekliyor aynı sekilde inceleyecekler hala. Bu ay da alışveriş yapacağım hepsi paydan hiç geçesim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.