Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.300
Cevap
332
Favori
452.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben yaptım, ocak ayında 150 TL hepsiburada World Puan verilecek.

Önceden her ay alıyordum, şimdi ödülleri iyice azalttılar.

• srdrvrl S kullanıcısına yanıt

Veriyor ben bu ay yükledim. Gelecek puanlarda gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanilhan

temuda hepsipay le ödeme yapılmıyor mu artık.

Yapılmıyor. 3D şifre gelmediği için alışverişe izin vermiyor.
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Kartı Temu'dan silip tekrar kaydedin. Ben sorunu bu şekilde aştım ve dün harcama yapabildim.
  • Hepsipay TR Karekod ile ödemede yapıkredi fiziki poslarında sorun yaşamıyorum.

• Fatura ödemeyle ilgili madde eklenmiş ya da güncellenmiş.

quote:

4.24. KULLANICI, D-ÖDEME’nin sunduğu fatura ödeme aracılık hizmetlerini kullanırken, yalnızca D-ÖDEME’nin tahsilat anlaşması bulunan veya D-ÖDEME’nin anlaşmalı olduğu diğer ödeme hizmet sağlayıcılarının tahsilat anlaşmasına sahip olduğu fatura düzenleyici kuruluşlara ait faturaları ödeyebileceğini, bu anlaşmalı kuruluşların listesinde zaman zaman değişiklik olabileceğini ve D-ÖDEME’nin belirli bir kuruluşun faturalarının tahsili konusunda herhangi bir garanti vermediğini kabul eder.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Manası nedir?
  • hepsipaydayı parayı nakite çevirmenin yöntemi var mı
  • Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    Yok.
  • Selamlar, axess kartımda Puan var ve kart limitim hiç kullanılmadı. Puanı paraya çevirmem için hepsipaye para yükleyip axess uygulamasında puan ile öde desem, 1-2 gün sonra parayı hepsipay dan geri karta yüklesem artı bakiye olarak görünür mü ?
  • Merhaba, hepsipay sözleşme değişikliği diye mail gelmiş. Maddelere göz attım ama sıra dışı bir madde göremedim. Kullanıcılara yeni bir şart yada maliyet var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Görünür hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4799

Görünür hocam
    Ama aynı tutar olarak iade etmeyin örneğin 200 lira çektiyseniz 199,99 olarak iade edin
  • m4799 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sebebi nedir aynı tutarda iade etmememin ? Birde parça parça ekleyip tek seferde iade edebilir miyim? Malum kart puanı kampanyasıda var
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Parça parça çekip toplu iade edebilirsiniz. Ama iade ederseniz kampanya geçersiz olur. Farklı tutarda iade etme sebebi aynı tutar olursa harcamanızın aynısı ile ilişkilendirilmesin diye,
  • m4799 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim
  • hepsipay ile hesap özeri erteleme yapılabilir mi kredi kartından çek yatır şeklinde
  • Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt

bunu yapanlar yüzünden bazı bankalar iadeleri ekstre borcundan düşmüyor artık. normal alışverişini iade edenler mağdur oldu.

bazıları da birinci neyse deyip sonrakilerde kredikartı kapatıyor.

Özetle bazı bankalarda yapılabilir, bazılarında yapılamaz. Yapmayın.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Buyuk ihtimal su. Gecende turkcell faturami hic bir sekilde odeyemedim uygulamadan da siteden de paycell den de hic bir sekilde farkli saat ve gunde de olmadi. Onceden oluyordu yani olup olmamasi kafasina gore degisiklik yapiyor. Hepsipay e guvenip fatura odemelerini son zamana birakmayin bununla odeyecekseniz

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.