bende bu şekilde biliyorum. Çalıştığım firmada kredi kartı tahsilatlarını ben yönetiyorum. QR,NFC diye masraf ayrımı hiç duymadım. Firmaların kendi inisiyatifi. Tarın kredi genel müdürlüğü karar almış, QR ödeme olmasına rağmen kullandırmıyorlar. Yetkili onlar, kime ne diyebiliriz ki. |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (213. sayfa)
-
-
başka bir yöntemle ödemeyi denediniz mi?
Normalde nays ile er faturayı sorunsuz ödüyordum, bu ay iski de hata veriyor.
-
hemen cimer üzerinden yazalım bize geri dönüş yapsınlar sorun nedir neyin nesidir.
-
o tekelciye temassız american express ile ödemek lazım :) :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada çok saçma geldi ama adam şekilden şekile girince acaba dedim 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ihtimal soyle:
POS'ta QR ile odeme icin acik olan banka sadece fazla komisyonlu olan bankadir (atiyorum is bankasi fazla komisyonlu olsun)
ama az komisyonlu olan diger odemeleri de kabul ediyordur (az komisyonlu yapi kredi olsun)
normal nfc/temassiz yapsa ykb gececek az odeyecektir, qr ise is bankasi olmasi gerekiyordur o yuzden fazla komisyon cikiyordur
bu ornegi tamamen salladim ama gercege uygun bir ihtimal
-
ben de iki ya da uc haftadir odeyemiyorum, birkac evin faturasi var. ayri zamanlarda odemeye calistim hicbiri olmadi, kocaman puntolarla "ODEME TAMAMLANDI" gibi bir sey yaziyor altta kucuk harflerle "basarisiz" yaziyor. ya aski ya hepsipay bi seyleri degistirdi
enerjisa'da da bir iki ay odeniyor sonra baska bir ay ya da iki ay odeme butonuna bastigim anda hata cikiyor. o yuzden bence hepsipay'de bir sorun var diye dusunuyorum
-
-
Hepsipay den altın Alip satınca maliyeti ne oluyor arkadaşlar kartı nakite cevirsek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mantıklı olmayabilir hocam %3,5 işlem ücreti diyor ee bide al sat makası olucak. Paparadan döndürmek daha karlı olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son ödeme günü ne kadar deneyeceğim olmazsa mecburen naysla felan oderim
Evet aynı şekilde kocaman ödeme tamamlandi diyor . hatta ilk seferinde hallettim sandım iki gün sonra uygulama dan bakınca faturanın hala ödenmediğini farkettim.
dün nays da ödeme almıyordu. bende sizin gibi yapacağım. Nays da çalışmazsa, başka alternatiflere yöneleceğim.
-
Çarşamba günü 3 tane turkcell faturası ödedim ki her ay ödüyorum, iki gündür diğer Turkcell faturamı ödeyemiyorum hata veriyor ASKİ de ödenmiyor müşteri hizmetlerine yazdım hepsipayde sıkıntı yok firmayla görüşün dedi ama galiba hepsipayde sıkıntı var başka yerlerde alışveriş yapabilen var mı yoksa genel bir sorun mu var acaba
Hepsipay karekod ile market alışverişini hepsipay hesabındaki nakit para ile değil de, bağlı kredi kartları ile yapabiliyor muyum?
-
Evet, kartınızı dolduran kart olarak ekleyin. Benim hesapta her zaman 0 TL var. Hepsiparalar hariç. Ne kadar işlem yapacak isem hepsi world karttan o kadar para hesaba ekleniyor. Harcama yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım.
-
İSKİ ödemesinde banka red verdi diye uyarı çıkıyor. Sorunun sebebi İSKİ mi yoksa hepsipay mi acaba. Kısıtlama arttıkça,kullanım imkanı kalmayacak. Eskiden İstanbul kart bakiyesi de yüklerdim. Hafta da 200 TL ulaşım harcaması oluyor, bu da kısıtlama kurbanı oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X