|
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (214. sayfa)
-
-
Arkadaşlar hepsipay üzerinden altın alıp bozdurduktan sonra parayı tekrar hepsipay hesabına mı atıyor?
Nakite çekebiliyormuyuz parayı -
nakite cekiliyor hocam ıban girip gönderin.
%3.9 kart komisyonu
ve makasta cok yüksek. -
Biraz nakite ihtiyacım varda bir seçenek olur mu diye bakmak istedim. Şu an makas baya yüksek bir sabah bakayım tekrardan bakalım düşecekmi -
%3,9 neyin komisyonu?
-
halkbank PARAF PUANları da kullandırtsa ya?
işbank maxipuan ları da kullandırtsa ya?
yıllardır anlaşamadılar herhalde
qnb finansın parapuanı zaten hiçbir yerde kullaılamıyor bari HBde kullansak ya?
-
kart yükleme komisyonu -
Ben de dünden bu yana hepsipaykartım ile türkcell telefon faturasını ne paycell ne de türkcell uygulamasından ödeyemiyordum. Az önce akttaki linkten ödeyebildim.
www.turkcell.com.trFatura Borç Sorgulama ve Ödemehttps://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/fatura-borc-sorgulama-ve-odeme -
vodafone faturaları da mı ödenmiyor? bu gidişle hiç bir kurum faturası ödenemeyecek.
2-3 defa vodafona sayfasından denedim, geçersiz kart yazıyor.
-
Ben dün buradan da ödeyemedim mesajınızdan sonra tekrar deneyeceğim umarım bu sefer öderquote:
Orijinalden alıntı: rossenseBen de dünden bu yana hepsipaykartım ile türkcell telefon faturasını ne paycell ne de türkcell uygulamasından ödeyemiyordum. Az önce akttaki linkten ödeyebildim.
www.turkcell.com.trFatura Borç Sorgulama ve Ödemehttps://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/fatura-borc-sorgulama-ve-odeme
Edit: Sonunda ödeyebildim dün sorun çıkarıyordu bugün sizin attığınız linkten ödeyebildim sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Aralık 2024; 12:3:31 >
-
Si<de sağolun her ay bu sorunu yaşıyorum ben hepsipay kartta, neden böyle oluyor anlayamıyorum.. bir fatura ödeyebilmek için her yeri deniyorum
-
Benim de içinde bakiye vardı telefon faturası bir tık fazla geldi diye buradan ödeyeyim dedim dün ne yaptıysam olmamıştı fatura ödemeyi bile kapatıyorsa bu kartı niye kullanalım? İyice saçmalamaya başladılarquote:
Orijinalden alıntı: rossenseSi<de sağolun her ay bu sorunu yaşıyorum ben hepsipay kartta, neden böyle oluyor anlayamıyorum.. bir fatura ödeyebilmek için her yeri deniyorum
-
Hepsipay daki bakiyeyi banka hesabina aktarabiliyozmu? -
hayır. karta geri gönder yaparsınız.
-
Hepsiburada ya ilk ay 1 TL ye üye olmuştum. Şimdi üyeliği yenilemek isriyorum. Ödemeyi nasıl yapmak mantıklı? Cashback veren var mı ? -
Hepsipay ile dijital ödemelere iade veriyordu o kampanya devam ediyor mu ya da etmiyorsa youtube premium ödemesi için önereceğiniz bir uygulama var mı?
-
75 altlimitsiz kupon vermişti 8 9 gün önce vardı görmüştüm , silinmiş -
hepsipay'e 1500 yüklesek world ile 150 tl puan veriyor mu geçen ay deneyen var mı?
www.worldcard.com.trWorldcardhttps://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/hepsiburadada-150-tl-hepsiburada-puan -
Geçen ay vermişti -
temuda hepsipay le ödeme yapılmıyor mu artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X