Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.318
Cevap
333
Favori
454.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    waaayyyyy! demek yeni cikmış:)
  • Arkadaşlar hepsipay üzerinden altın alıp bozdurduktan sonra parayı tekrar hepsipay hesabına mı atıyor?
    Nakite çekebiliyormuyuz parayı
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    nakite cekiliyor hocam ıban girip gönderin.
    %3.9 kart komisyonu
    ve makasta cok yüksek.
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Biraz nakite ihtiyacım varda bir seçenek olur mu diye bakmak istedim. Şu an makas baya yüksek bir sabah bakayım tekrardan bakalım düşecekmi
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

%3,9 neyin komisyonu?

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

halkbank PARAF PUANları da kullandırtsa ya?

işbank maxipuan ları da kullandırtsa ya?

yıllardır anlaşamadılar herhalde

qnb finansın parapuanı zaten hiçbir yerde kullaılamıyor bari HBde kullansak ya?

• fimeral F kullanıcısına yanıt
    kart yükleme komisyonu
  • Ben de dünden bu yana hepsipaykartım ile türkcell telefon faturasını ne paycell ne de türkcell uygulamasından ödeyemiyordum. Az önce akttaki linkten ödeyebildim.

• vodafone faturaları da mı ödenmiyor? bu gidişle hiç bir kurum faturası ödenemeyecek.

2-3 defa vodafona sayfasından denedim, geçersiz kart yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rossense

Ben de dünden bu yana hepsipaykartım ile türkcell telefon faturasını ne paycell ne de türkcell uygulamasından ödeyemiyordum. Az önce akttaki linkten ödeyebildim.

Ben dün buradan da ödeyemedim mesajınızdan sonra tekrar deneyeceğim umarım bu sefer öder
    Edit: Sonunda ödeyebildim dün sorun çıkarıyordu bugün sizin attığınız linkten ödeyebildim sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Aralık 2024; 12:3:31 >

• Can851 kullanıcısına yanıt

Si<de sağolun  her ay bu sorunu yaşıyorum ben hepsipay kartta, neden böyle oluyor anlayamıyorum.. bir fatura ödeyebilmek için her yeri deniyorum  

• quote:

Orijinalden alıntı: rossense

Si<de sağolun  her ay bu sorunu yaşıyorum ben hepsipay kartta, neden böyle oluyor anlayamıyorum.. bir fatura ödeyebilmek için her yeri deniyorum  

Benim de içinde bakiye vardı telefon faturası bir tık fazla geldi diye buradan ödeyeyim dedim dün ne yaptıysam olmamıştı fatura ödemeyi bile kapatıyorsa bu kartı niye kullanalım? İyice saçmalamaya başladılar
  • Hepsipay daki bakiyeyi banka hesabina aktarabiliyozmu?
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

hayır. karta geri gönder yaparsınız.

• Hepsiburada ya ilk ay 1 TL ye üye olmuştum. Şimdi üyeliği yenilemek isriyorum. Ödemeyi nasıl yapmak mantıklı? Cashback veren var mı ?
  • Hepsipay ile dijital ödemelere iade veriyordu o kampanya devam ediyor mu ya da etmiyorsa youtube premium ödemesi için önereceğiniz bir uygulama var mı?

• 75 altlimitsiz kupon vermişti 8 9 gün önce vardı görmüştüm , silinmiş
  • hepsipay'e 1500 yüklesek world ile 150 tl puan veriyor mu geçen ay deneyen var mı?

• srdrvrl S kullanıcısına yanıt
    Geçen ay vermişti
  • temuda hepsipay le ödeme yapılmıyor mu artık.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.