Bildirim
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (216. sayfa)
Giriş
-
-
ben baya sömürmüşüm demekki. gidem de biraz daha sömürem -
-
Hepsi para sistemi de sıkıntı varmış
şu saatlerde oynanan HB bil kazandan kazanılan 15₺ Hepsipara papeller hesaplara yansımıyor kullanılamıyor hesaba yüklenmemiş ki
Müşteri hizmetleri "genel sorun var" hepsi bana sisteminde dedi buraya da yazıp tarihe not düşelim dedim -
BEN atmayayım da nazar degmesın
-
Edevlet araçlarım, vergi ve ödemeler kısmından deneyebilirmisiniz
-
aralıkta coffy'den tek harcamam var ama biri 16 aralıkta biri de 31 aralıkta coffy kampanyasından iki kere 70 lira hepsipara yüklendi. ilkini zaten hakettiğim için harcadım bile. ikincisini son güne kadar geri almazlarsa harcayacağım. hepsipay yetkilisi varsa kontrol etsin
-
HB Premium yıllık yenileme için hangi kartta avantaj var acaba?
-
Asagidaki sms geldi. Hangi markalarda geçtiği bir yerde yazmıyor.
Hepsipay ile ilk alışverişinde sana özel 100 TLhttps://app.hb.biz/bOMPeBw6tSVr -
-
100 lira için hiç yorulmaya gerek yok trit bir kampanya daha
Hepsiburada hepsipaya bol para yüklememizi istiyor
Hepsiburada dışında ne olduğu bilinmeyen sitelerde gereksiz harcamalar yapmamızı
ve hepsiparadan yetmediyse kalan bakiyeyi de hesaba tanımladığımız kredi kartı ile ödememizi istiyor
Yanlış mı anladım acep?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 3 Ocak 2025; 22:41:53 > -
Evet tam olarak bu , o yüzden uyarıları çizerek gösterdim, yine de tercih vatandaşın.. -
Arkadaşlar hepsipaya karttan para yükledim, kk dan puan kazanıp tekrar tekrar yükledim. Bu hepsipay ile Netten başka siteden 16-17k lık alışveriş yapabilir miyiz ? Yada fiziki posta qr ile -
Yapabilirsiniz evet, QR ilede ödeyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 4 Ocak 2025; 6:24:54 > -
Çok teşekkür ederim hocam -
Hocam peki 2500 yükleyip puan kazandım. Hepsiburadan 2600 tl geri kartıma göndersem iade olarak mı görünür ? Chip parayı geri alırlarmı acaba -
Tabiki geri alınır, normal şekilde harcama yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 5 Ocak 2025; 5:5:35 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X