Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.318
Cevap
333
Favori
454.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes bunu arıyor hocam ben de dahil 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

uzatmayi dusundugunuz bir son tarih var mi ..yeni yilla bir artis ben de bekliyorum ama bir den 500 yaptik diyebilirler mi ?

gecen sefer 180 den 360 'a cikarkarken sanki son gun mesaj cikmisti ''yarın itibariyle 360 tl olucak '' ..vb ...yani fiyat artislarini onceden belirtiyorlar miydi ?

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene 180ken almıştım , ama dediğiniz gibi aylığa zam olacağı zaman haber oluyo yillikta da şu kadar avantajli vs. diye paylaşılıyor.
    Ne kadar zam olur onu bilmiyorum ama ortalamaya vurursak 450-500 gibi olur sanki.

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada premium world kartın aidatı var maalesef

benim ayrıca aidatsız Yapı Kredi Eko kartım olsa da hb premium worldkart'a bir ayrıcalık tanımıyormuş!

666 liraydı galiba ama Ocak ayında 880 mi 900 mü ₺ ye yükselecekmiş

Benim hesap kesim tarihi 24 ocak 2025'de alınacağı söylendi müşteri hizmetlerine sormuş öğrenmiştim

fakat Emin olamadım

tuhaf bir durum var 9 Haziran 2024 tarihinden itibaren Hepsiburada premium world Kartla hb pre üyeyim
    bana sonradan eğer derlerse " sehven oldu yanlış bilgi vermişiz" deyip (3 hafta önce konuştum da yanlış bilgi verdilerse ) 24 Aralık'ta ekstrede aniden kart aidatı 666₺ haraç toslarlarsa ne yapacağım?

Tekrar arayacağım bakalım müşteri hizmetlerini yarın
    yine 24 Ocak ta mı kart aidatı ödeyeceksiniz diyecekler yoksa sürpriz yapıp 24 Aralık ta mı?

Bilen tecrübeli arkadaşlara sorayım o zaman; 6 ay dolduktan sonra 7 ayda mı kart aidat alınıyor?

Not: Hepsiburada premium world Kartla Hepsiburada premium aboneliğim 9 Haziran 2024'te başlamış benim

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Eko kartınız olduğu için olabilir mi bu durum?

• Evet bir ketenpereye gelmemek için YKB müşteri hizmetlerine sordum: şu anda yansıtma gözükmüyor ama kart aidatı 9 haziranda başladığınız için bu ayki hesap kesim tarihinde yansıtma ihtimali yüksek dedi çünkü 6 ayda alınıyormuş 7. aya kalmıyormuş

Bu yıl için 666 lira kart aidatı
    2025 Ocak ayında Yapı Kredi hb premium aidat 965 lira olacakmış

• merhaba. 4-5 aydır hepsipay ile İSKİ faturamı ödüyordum. bu ay sürekli hata veriyor. Dün ve bugün denedim. E-devlet ve iski sitesi üzerinden denedim. Sürekli aynı hata çıkıyor. Dün İGDAŞ faturasını ödedim, hata vermedi. E-Devlet üzerinden İSKİ ve İGDAŞ aynı sanal posu kullanıyor. İGDAŞ ödeniyor fakat İSKİ ödenmiyor.

böyle sorun yaşayan yada bilgisi olan var mı?

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

TESKİ su fatura ödememi ve paycell fatura ödeme sistemi ile daha önce yaptığım fatura ödemelerimi bu ay yapamadım. Kısıtlamışlar sanırım.

• hknkck kullanıcısına yanıt

olabilir, kısıtlama yapılabilir ama İGDAŞ ve İSKİ aynı sanal posu kullanıyor. Birisini ödedim, diğerinde hata verdi. Garip bir durum.

Tarım Kredi marketler QR ile ödemeyi kaldırmışlar.

Piyasada herkes Hepsipay kullanımını kısıtlama çabasında sanki. :)

EDİT: az önce nays ile İSKİ faturamı ödemek istedim. Kurum kaynaklı bir sorun sebebi ile şuan fatura ödemesi yapılamıyor diye uyarı verdi. Belki kısıtlama yok, İSKİ kaynaklı bir sorun var. 2-3 gün bekleyip sonra faturamı ödeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 19 Aralık 2024; 9:19:33 >
  • curky C kullanıcısına yanıt

demek ki bütün sektörler farklı kısıtlmalara gidiyor. Hepsipay ile normal banka kartları arasında maliyet farkı mı var acaba. neden böyle kısıtlama uygulanıyor,anlamadım.

QR ile ödemelerde komisyon, temassız ödemeden daha fazlaymis yeni bir uygulamami hep mi böyleydi bilmiyorum onun için QR tercih etmiyolar küçük isletmeler

• tuna2029 T kullanıcısına yanıt
    hayır hocam böyle bşy yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çünkü bilmiyorlar nasıl ödeme alınacağını o yüzden öyle diyorlar. Öğrenmek zor geliyor adamlara, şahsen bizim buradaki esnaflar öyle, sonra iş yok aş yok diye ağlıyorlar.. Ben genelde her ay hepsipaye bakiye yatırıp dışarda benzin, market vs.. çoğu harcamamızı ailecek onunla QR ile yapıyoruz. Sadece migros, şok ve a101 gibi marketlerde sorun yaşamıyoruz. Küçük bir ilçede yaşıyorum ve inanın esnafların bir çoğuna burada biz öğretiyoruz nasıl ödeme alındığını :))

Bende dün tekelde alışveriş yaparken ilk defa duydum bunu. Abi temassız geçsen olmazmı zaten çok az kazanıyoruz qr’da komisyon daha çok dedi. Olmaz dedim surat asa asa qr geçtik

• fiyat ?

• rossense kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu ben chippin ile ödemede yaşıyorum . Ne zaman happycenter'a gitsem kız bana abi o ne onu nerden nasıl ödüyoruz diye bana soruyorlar, kasadaki ekrana kasiyerden daha hakimim , yeşile basican diyorum sonra beklicen diyorum tamam abi diyor ben kodu vermeden bi tuşa basıyor iptal oluyor sonra başa alıyoruz , diyorum ki ödeme seçeneğinden sonra beni bekle biseye basma sonra hallediyoruz :)

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    hocam bu bilgi doğru değil.
    sen temassız da ödeme yapsan, Qr ile de ödeme yapsan veya android cihaza sahip arkadaşlar NFC ile de ödeme yapsan komisyonlarla bunların hiçbir bağlantısı yok.

Komisyon neye göre belirleniyor ben hemen size özet geçeyim:
    1- Kart türüne göre (kredi-banka olarak)
    2- Faiz oranı ve piyasa koşulları
    3- Ek hizmetler ( bankanın sunduğu)
    4- Bankayla imzalanan anlaşma süresi
    5- işlem hacmi ve sıklığı
    6- İşletme sektörü

Pazartesi den beri Ankara ASKİ şu faturami ödeyemiyorum hergun bir iki kez deniyorum 3 d onaylamaya kadar geliyor şifreyi girince reddedildi deniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.