Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.368
Cevap
335
Favori
460.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsipay kadar dandik ve cimrisi zor bulunur. Temu bir ay kullandığını sonraki ay kullanamazsın sürekli hata verir. Bir kampanya yapar bir ay verir sonraki ay vermez. Uygulamada görürsün yine verecek diye zanneedersin bir bakarsın kampanyanın ortasında şartları değiştirir. Bi su da kullanılıyordu hepsipara lar orayı da kaldırdılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle haklısın söylediklerinde. Ama her karekod ödemede %8 kazanıyoruz. Sırf bunun için bile hepsipay iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

a101,bim,sok,migros ..vb hepsinde geçerli midir bu karekod odemesi ?

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Karekod pos cihazına bağlı, yazılımsal bir özellik. Firmanın banka ile iletişime geçerek aktif etmesi gerekiyor. A101 de geçmiyordu. O başladı karekod kullanımına. Migros'ta da geçmiyordu.Şu an durum nedir bilmiyorum. Onun dışında her yerde her ödemede, benzin, yemek, market heryerde kullanıyorum.

%3 hepsipara, hepsipay hesabınıza yükleniyor. %5 ise Hepsi world karta, hepsiburada puan alarak yükleniyor.

Migros'da karekod aktiftir.

• Yeni Axess Kart aldım 2500/350 kampanyası var. Hepsipay'e bakiye olarak yüklesem bu kampanyaya dahil olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goudelock kullanıcısına yanıt

Evet

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Bana herhangi bir cevap vrrilnedi.

• Bir ürün iade ettim hepsipay ile ödemiştim bir kısmını. İade onaylanmış para yatmış ama sonrasında hemen kullanım süresi doldu diye hepsini çekmiş. Aradım müşteri hizmetlerini ilettim. 14 gün kullanım süresi dolduğu için sistem otomatik öyle yapıyor bize bildiriyorsunuz biz kayıt açıyoruz tekrar hesaba aktarıyoruz dediler. Böyle saçma şey mi olur? Bunun peşinden biz mi koşacağız? Para iade oldu diye bakmayan, bu durumdan haberi olmayan tonla müşteri vardır. Onların ki hiç olup gidiyor o zaman peşine düşmezse.

• Arkadaşlar, Netflix iadeleri yatti mi? Bana hala gelen giden bir şey yok. Ona göre kayit açtırayim dedim.

• Yurtdışı ödeme kampanyasında bu ay Temu'dan 2 defa ödeme yaptım. İçime kurt düştü ödeme de iyzico temu.com İstanbul diye geçiyor yurtdışı değil diye iade yatmamazlık yaparlar mı ? Müşteri hizmetleriyle kampanya ödeme hakkında bilgi veremeyiz diyor kampanyayı sanki ben yaptım kim bilgi verecek dedim sonra kapattım.

• Meier45999 M kullanıcısına yanıt
    Netflix ödemem 26 Kasım
    Bugün kayıt açtılar ve yattı.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Benimkisi yattı.

• Dijital platform ve defacto da bugün yattı.

Bu arada bugün de defacto kampanya mesajı geldi fakat linke tıklayınca bir şey çıkmadığı için detayları göremedim.

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 16 Aralık 2024; 20:35:6 >
  • Arkadaşlar bu hb premiumu yıllık alacağım . Cashback veren yer var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Dönem dönem soruluyor. Araştırmadım. Verilen cevap uption %10 sanırım geri veriyor. Başka da yok.

• gkhncy G kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin teşekkürler. Ben kayıt actirmadan bugün kendileri yatırdı sağolsunlar. Galiba herkese bugün yatti.

Premium world Kartın aidatı var ancak, ilk ay ilk hesap özetinde çekiyor muydu aidatı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 17 Aralık 2024; 10:5:55 >
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Zaten word kart var ise aidat yok. Genelde aidatlar da 1.yilin sonunda alınır. Alınacaksa da ilk ay alınmaz bence.

• Bu ay sonu premium sürem doluyor, yilllik üyelik 360 TL diyor sistem. Bunu düşürmenin bı yontemi varmı dostlar?

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.