Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.323
Cevap
334
Favori
455.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayın başında yüklenen normal %3 kampanyasıydı. ayın 13ünde yüklenecek %5 kampanyası. ben öyle hatırlıyorum.

• Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

Alışverişte premium özelliği yanında extra para gelecek yazıyor bu hangi kampanyaydı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

normal % 3 her işlem sonrası SMS ile bildirilen ödül değil mi? SMS ile bildirilen ödül dışında ayrıca bir ödül daha mı oluyor?

• bana sms gelmiyor. niye bilmiyorum çok da kurcalamadım. %5 kampanyası ayrıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 6 Aralık 2024; 18:6:49 >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Premium uyeligin Hepsipay kart alisverisinden sana 24,00 TL Hepsipara kazandirdi! Hepsiparalarin 15 gun sonra Hepsipay Hesabim'a yuklenecek, yuklendiginde seni tekrar bilgilendirecegiz. B001

Hocam ne aldınız benim alisverislerimde sadece %3 un mesajı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackwhite23 B kullanıcısına yanıt
    Bu ilk defa oldu , daha önce benim de sadece %3'ten geliyordu. Bebek maması aldım onunla alakası olacağını sanmıyorum.

Alışverişinizde Premium'a özel 49.90 TL indirim almış olabilir misiniz? Mesaj sanki onu bildiriyormuş gibi geldi bana.

Ben ücretsiz kargo ücretini kastettiğini düşündüm

• Olabilir bilemedim valla..

• Web sayfasında komisyon ve ücretler gibi bir bölüm bulamadım. Kredi kartı ile bakiye yüklemeden komisyon alınıyor mu? Bir de kullanmaktan vazgeçersek kredi kartına iade işlemi mümkün mü ya da mümkünse eziyeti var mı?

ücretsiz kargo ücretini yazıyor işte..

utanmasa aynı mesajın ıcıne 179,9 blutv de ekleyecek her siparişe

• hepsiburada yıllık icin hangi digital odeme platformu en mantıklısı dersiniz ? son günüm kaldı 1 yıl uzaticam ama %15-20 verenler yok 100-150 tl verenler derken pek firsat bulamadim hepsiburada icin .

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Önceden yazmıyordu hocam yeni mi cikti bu ve amacı nedir?

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Hocam uption dışında hepsiburada premiuma iade veren uygulama yok diye biliyorum hangi uygulamalardan bahsediyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Ben de kargo ücreti sandım ama değilmiş. Az önce yaptığım bir alışveriş sonrası netleştirdim. Alışveriş yaptıktan sonra size sağlanan indirimler toplamıymış ikinci belirtilen tutar. Yani sipariş ayrıntıları ödeme bilgilerinde gözüken kampanya kısmını açınca yeşil renkle yazışan rakamların toplamı. O alışverişten kazanılan toplam indirim bedeli toplamı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay yurt dışı kampanyası her işleme %10 döndürmüştü bu ay tamamının toplamı maksimum 500 TL olacak şeklinde eski usule döndürmüşler. Üzdü.

• DeFacto hepsipapelleri yattı mı?

• canned kullanıcısına yanıt

Çok kur kaybı oluyor yuzde 10 un anlamı kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail D. kullanıcısına yanıt

Defacto'lar henüz yatmadı. %5 Karekodlar yattı. Bu arada akşam "hoşgeldin" kampanyasından da para yatmıştı. Süresi doldu deyip yarım saat önce geri almışlar. Her seferinde bir şeyleri ya yanlış ya eksik ya fazla yatırıyorlar.

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

• canned kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bekleyelim o zaman. Dediğiniz gibi bana da aynı rakam 46,41 hepsipara hoşgeldin kampanyası diye yüklenmiş ve aynı gün süresi doldu diye geri alınmış.

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.