Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.141
Cevap
329
Favori
436.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
Giriş

yok. önce hepsipay hesabını sonra da hb hesabını kapattırdım. sonra yeni no ile yeni hjesap açtım

• Hepsipay kart oluşturdum google play'e eklemeye çalışınca hata veriyor youtube premium aylık ödeme yapmak istiyorum olmuyor. Visa kart halbuki,neden olur bilgisi olan var mı?
  • efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına kullanım ayarı açık mı ?
  • m4799 kullanıcısına yanıt
    Evet açık, otomatik yükleme talimatı'da açık. Pek ihtimal vermiyorum ama bağlı olduğu kart troy ondan olabilir mi?
    Sanmıyorum hocam, önemli olan ödemenin yapıldığı kart, o da Visa. Sorun olmamalı.
    Bütün ayarları kapatın (internet, mail order, yurt dışı) sonra kartı dondurun 5-10 dk sonra kartı tekrar aktifleşirip bütün ayarları tekrar açıp öyle kaydetmeyi deneyin
  • Kaydederken bakiye yüklü olsun bir de
    Söylediklerinizi aynen yaptım fakat sonuç; " kartınızı veren kuruluş ödemenizi reddetti. yeniden deneyin veya başka bir ödeme yöntemi seçin " nerede yanlış anlam veremiyorum..
    Hocam o zaman müşteri hizmetlerini arayıp talep kaydı oluşturun çünkü çoğu müşteride sorunsuz kaydoluyor
    Evet oluşturdum. Dediğiniz gibi bakiye de yükledim yine olmadı. Birşey daha soracağım, normal şartlarda kartta bakiye sıfır olsa bile otomatik yükleme açık olduğunda karttan yükleme yapıp çekiyor değil mi play storeden?
  • Merhaba, temu alışveriş iadesi hepsipay karta ne zaman yansıyor bilen var mı? Temu parayı iade edeli 10 gün oldu ama hepsipayde hala yok. Daha önce hepsipaye iade alan var mıdır?
  • django1608 D kullanıcısına yanıt

Benim iade edeli 9 gün oldu henüz iade Hepsipay'e yansımadı. Ben de merak ediyorum, ona göre iletişime geçeyim HB ile.

• django1608 D kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde 10 günü geçmişti kayıt oluşturdum 2 iademde kayıt oluşturarak geldi . Temunun verdiği referans numarasını veriyorsunuz.
  • Bu %3 hepsipara için 200 tl alt limiti önceden de var mıydı yoksa yeni mi gelmiş?

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım
  • akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    10 gün sonra kayıt oluşturdum. Söylediğiniz şekilde, aynı gün iadem yapıldı. Teşekkürler.
  • canned kullanıcısına yanıt
    Yeni gelmiş sanırım. Bende şimdi alışveriş yaptım 200 TL altı. Normalde mesaj gelirdi. Şimdi gelmedi.
    daha bugün 100 liralik alışverişte iade kazandım
    edit= eski alışverişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Kasım 2024; 1:16:44 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Alışverişiniz hepsiburada'dan mıydı?

15 gün önceki benzer miktar alışverişin parası yatmış, bugünki değilmiş
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.