< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (206. sayfa)
-
-
Ayni isyerinden ayni miktarda 4 kere cekim saglaninca engelliyorlar sonradan aciyorlar ama kayit vs ugrastiriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat ben hiç oradan alışveriş yapmıyorum. Sadece kart ile yükleme yapıp çekiyorum. Aradığımda güvenlik gerekçesi dediler sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani 4/7 gun icinde genelde aciliyor
Yükleme yapıp neden çekiyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı iş yerinden aynı miktarda 4 kere çekim ne demek hocam. Alışveriş mi para yükleme mi? Tam anlayamadım
Mesela trendyol diyelim 4 kere ayni miktarda alisveris olunca hepsipay den engelliyor. Sonra kayit ac vs tekrar acmalari ugrastiriyor. 25 tl ye kadar hepsipay verdigi için halinle ayni urun alacak kisi tek parcada degil tek tek verip hepsipay kazanmak istiyor. Böyle oluncada hepsiburada engelliyor. Ilginc bir kart harcama yapilmasini kendi sitesinde bile istemeyen kart. Hepsipay kartimla baska hepsiburada hesabimdan kart numarasiyla alisveris edilmemesi gibi sacma.
Benim sorunum tamamen farklı sanırım. Hepsipay hesabınız güvenlik gerekçesi ile dondurulmuştur diyor. Hepsiburada hesabım açık onda sorun yok. Cüzdana erişemiyorum
Benim hepsipay hesabı da 1.ay sonunda kapanmıştı. Bayağı kullanmıştım dışarıda özellikle karekod ile. Sonrasında Sürekli ödemelerde hata vermeye başladı. Aradım kapanmış dedi MT. Hemen açmıştı. Neden, sebep bilmiyorum.
Bana sötyledikleri de güvenlik amacıyla kapanmış. Şüpheli işlem ihtimaline karşı. Ben mi şüpheliyim işlem mi dedim. İncelenecek dedi :) bende şüpheli olabilirim her an :)
Hocam süreç nasıl tamamlandı ?
Süreç ne oldu hocam ?
Açıldı mı hocam o tarihte hepsipay?
Açıldı mı daha sonra ?
Açıldı mı hesap daha sonra?
Açıldı mı tekrar ?
Buranın kuralına uymayan adam cüzdan uygulamasında da bi şeyler yapmıştır gibi geliyor.
Ne ile suçlayıp ne ile itham ediyorsun? Bu nasıl terbiyesizlik. Buranın kuralı ne? Bilmeden hata yapmış olabilir miyim? Uyarabilecek seviyede bir şahıs olmanı temenni ederdim. Cüzdan uygulamasında bişeyler yapıldığını düşünen de yapmadan bilemez diye düşünüyorum :)
gecen yılın mesaji helal olsun 😁
cevap evet açıldı yazyiyi yazdigim gunden 1 hafta sonra acildi. extra bir işlem yapmadim. kimseyi aramamistim.
Geri açtılar hesabı hocam. Yanlış hatırlamıyorsam özür amaçlı birazda hepsipara yüklemişlerdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X