Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.141
Cevap
329
Favori
436.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ondan degildir yuzlerce işlemim var hepsipay - moneypay ile. başka bir durumdan kaynaklıdır

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer yanacak hepsiparam olursa ben normal süt veya oğlana kakolu süt alıyorum. Market ile aynı para oluyor veya hepsi su dan eve su siparişi veriyorum.
  • 4 Ekim kampanyası diye hediye para yattı kampanya neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliayse45 -- 21 Ekim 2024; 15:50:35 >
  • aliayse45 A kullanıcısına yanıt
    Hayvanları koruma günü diye market alışverişinin %20 si vardı. O olabilir. Bana da yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 21 Ekim 2024; 16:47:31 >
  • aliayse45 A kullanıcısına yanıt

4 Ekim kampanyası kapsamında bana da 122 TL Hepsipara yüklendi. İşlem geçmişine bakıp 4 Ekim'de ne harcaması yapmışım diye baktım. 4 Ekim'de sadece 66 TL NetGSM faturası ödemesi yapmışım.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda hepsipay kullandırmıyor artık
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Kampanya 3 yada 4 günlüktü. 4 Ekim başlangıç. 4-5-6 Ekim. Hayvanları koruma günü ile ilgili ve market harcamaları dahildi.
    • 4-6 Ekim 2024 tarihleri arasında 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel olarak, her market, veteriner ve pet shop harcamana %20, toplam 250 TL Hepsipara fırsatı!
  • tuna2029 T kullanıcısına yanıt
    Kampanya olduğunu bilseydim daha fazla harcardım. Kampanyaları buradan paylaşalım lütfen arkadaşlar.
  • https://www.hepsiburada.com/staticpage/342935358565006

Hepsipay Uzun Haftasonu fırsatıyla pek çok karekod işleminle toplam 500 TL Hepsipara kazanabilirsin!

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

• kampanya güzel ama üstte her harcama yazıyor, altta her müşteri bir defa yararlanabilir yazıyor. ben tam olarak anlayamadım.

bu tarihlerde yapılan her QR ödemeden ödül kazanılacak mı? Yoksa sadece ilk ödemeye mi ödül verilecek?

Eğer sadece ilk ödemeye ödül verilecek ise ilk ödemeyi yüksek tutarlı yapmak lazım.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Hocam benim anladığım 500 tl ödülü 1 kere kazanabilirsin manasında bir defa yararlanabilir yazıyor. Çünkü kampanya detaylarında açıkça "pek çok karekod işleminde toplamda 500 tl" yazmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0xRealist

Hocam benim anladığım 500 tl ödülü 1 kere kazanabilirsin manasında bir defa yararlanabilir yazıyor. Çünkü kampanya detaylarında açıkça "pek çok karekod işleminde toplamda 500 tl" yazmakta.

bahsedilen bir kere üst sınır ödül rakamı ise iyi kampanya. Her ödemeyi kare kod ile yapıyorum. Bazen farkında olmadan kampanya ödülü kazanıyorum. bakalım bu kampanyadan ne kadar nasipleneceğim.:)

cevap için teşekkürler.

• Hepsiburada içindeki market ve su hizmetleri kalktı herhalde. Geri gidiyorlar...
  • Yurtdışı alışverişine puan veriyorlar dedik ama doları 36 dan almışlar. ne anladım bu işten.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    %5 yüksek alıyorlar.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

Yurtdışına puan veren banka var mı hocam bildiğiniz? usd ekstre ile kur farkı almıyor herhalde.

• Her 250tl harcamaya 30tl veriyordu ay basindan beri yaptim. Bugun hepsiburada 2000/200 tl de es zamanli islesin diye 2bin attim sonra kredi karti yeni acmistim ondan zaten bu gorevi yapacagim icin banka kartimdan yaptigim odemeyi geri alayim dedim . Geri cekerken odemeye Eskilerinden basladigini biliyordum ona gore 1600tl bakiye varken yaptim fakat eskiden geri aktarmadan hangi karta ne kadar aktaracagini gosteriyordu artik gostermedi ve 1600tl yi geri cekme talebinde bulundum. 5 farkli sekilde ayni karta ayri ayri odeme sekilde iade edilir sekilde gondermisler tam yuzsuzler. 400tl icin 5 ayri islemden 150 tl kazanim yalandan gitmis oldu. Aklinizda olsun eski hesaba attiklarinizi harcamis olsaniz daha sacma sekilde 20tl / 50tl sekilde odeme emri verip kampanyayi bozduruyor
  • HepsiPAY kartı yeni aktif ettim. Kredi kartından para yükledim, QR ile harcadım. Buraya kadar sorun yok.

Fakat %3 olarak gelen bakiyeyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. %3 yüklenen bakiye Hepsipara olarak gözüküyor. Yine bi markete ya da akaryakıt istasyonuna gitsem QR ile ödemede bu bakiye gözükür mü yoksa sadece Hepsiburada alışverişlerinde mi harcayabiliyorum ?

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.