< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (203. sayfa)
-
-
Evet 2 kere iade yattı bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba, çekiliş sonucunda Param kart bakiyesi kazanmıştım Kazandırio'dan. Fakat Param uygulaması hesabı yükseltmeden bir türlü kullandırtmadı bakiyeyi. Hepsiburada'da geçiyormuş. Bende alışveriş yaptım ve sonra bakiyeyi HepsiPAY hesabına aktardım. Buraya kadar istediğim oldu aslında.
Ben daha önce hiç HepsiPAY kullanmadım. Yani hesap var tabi ama bi HepsiPAY kartım yok. Kimlik doğrulama yaparsam bu bakiyemi herhangi bir akaryakıt istasyonunda QR ödeme ile kullanabilir miyim ? Son çare Hepsiburada içinde de harcarım fakat yakıt almak daha iyi olur benim için.
-
Genelde 14 u yatiyordu. Sordum m.t. ne 16 si yani bugun yatacakmis
Benim param hesap aslinda coktandir var ve yukseltiliydi hatta karti bile var ama eskiye donuk sacma sekilde eksi bakiye cikarttigi için karti attim. Hesabida silecektim eksi bakiye oldugu icin silinmemisti. Iste bu kampanyadan 1000tl yatip, harcama yerine direk parayi almak için ayin 12 sinde yukseltmek icin evraklari yukledim hala yukseltilmemis. Hepsiburada gibi de kullanmak istemiyorum nakit olarak istiyorum ama bakalim nereye kadar surecek bu surec
Eylül hesaptan yükle %20 yatmadı gelen var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11.55 gibi yatti
Defacto 300 tl hepsipay kampanyası defacto uygulamasında da geçerli mi?
Hepsi paralarla ne aldınız,akaryakıt vs.aldırmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kazandım aynı ödülü. Param uygulamasını çok önceden indirmiştim ama yükseltme yapmadım Hepsiburada ve Yemeksepetinde kullandım Pepsico bakiyesini.
Ben de Hepsiburada üzerinden kullandım hocam.
Cips kodlarından biriken tutarı da bekletiyorum. Her ay 5 yüklemeye izin veriyor. Onu da Hepsiburada'da harcamayı planlıyorum. En azından burada geçiyor yoksa sıkıntı durumdu şu hesap olayı.
Evet bana da yatmış dün eksiksiz.
Mobile özel ücretsiz kargo saçmalığı yüzünden ben de mecburen siparişimi mobilden verdim geçerli olur diye umuyorum.
Hesaptan yükle %20 kampanyası dün yatması gerekiyordu yatmadı. Yatan var mı?
-
Dijital platform ödemelerinde Hepsipay'le kazan kampanyasında youtube ödemesi kabul edilen oldu mu ? Sanal Pos LIDIO. /GOOGLE *PLAY- Y Istanbul TR olarak göründüğü için google harcaması olarak görünüyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna2029 -- 18 Ekim 2024; 13:42:39 > -
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Karekod ve online tüm sitelerde kartı kullanamıyorum. Anormal bir işlem yapmadım. Migros da alışveriş yaptım ve moneypay olarak geçmiş işlem. Yüksek ihtimalle bu sebeple engel koydular. Kayıt açtım bakalım bekliyorum. Migrosun moneypay olarak posdan geçmesi neden benim problemim oluyor anlamış değilim 😳
Kampanyalardan veya %3 olarak kazanılan hepsiparaları harcama için yöntem var mı arkadaşlar? Bir ara starbucks hediye kartı vardı onu almıştım ancak şuan düşük tutarlı bişeyler bulamıyorum. 15gün bekliyor ve sonra siliniyor.
Var mı önerisi olan?
-
Hiçbir şey alamadığınızı varsayarsak ,süre bitimine yakın hepsiburadanin oyunlarında harcayabilir veya çekilişinden bilet alabilirsiniz hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X