parçalı yükleme nedir? |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (201. sayfa)
-
-
Okula dönüş diye bir kampanyadan peş peşe hepsipara yattı az önce. Haberim bile yoktu böyle bir kampanyadan.
-
Hepsipay üye iş yerleri listesi var mı . Bu işyerleri hangileri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parçalı yüklemeden kasıt nedir? Neredeyse bütün harcamalarımı Hepsipay üzerinden yapıyorum. Yüklemeye izin veren her türlü kart ile de Hepsipay yüklemesi yapıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
Hepsipay son yılların en kârlı kart uygulaması bence.
-
70kusurlardan iki adet de bana yatmış anlamadım. Fatura kampanyası mi acaba diyorum , onların ödemeleri 15ekimde yatacak gerçi.
nereden biliyorsunuz satıcılar şikayet etmiş hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hb söyledi
hep aynı satıcıdan mı verdin hocam 😄
Eğer hep aynısından vermişsen evet edebilirler.
ama tek satıcıdan sipariş verip iptal ettiysen hbye niye söyler normaldir vazgeçti vatandaş
Harcamalarımı kontrol ettim. Ağustos ayında yaptığım yurt dışı alışverişlerinden gelmiş gibi görünüyor.
-
Çoğunlukla aynı satıcıdan verdim evet. Bunun bir sorun teşkil edeceğini düşünmedim. Adamlar bildirim geliyor herhalde diye şikayet etmişler
Okula dönüş kampanyasından yatan hepsiparalar anlaşmalı firmalardan yapılan alısverişlerin % 10 olması gerekiyor. anlaşmalı firmalar hangileri oluyor
-
-
İlk kez katıldıysanız hemen hemen son güne kadar bekletiyor. Daha önce katıldıysanız iade yatmıyor malesef
İlk defa yapmıştım bekleyeyim o zaman teşekkürler.
Bunun doğrusu ne?
"Hesaptan yükle" kampanyasından yararlanmak için 1000 TL hesaptan yükledim, sonra biraz da kredi kartından yükledim ve toplu bir alışveriş yaptım.
Hepsiparalar yatmadı. Mesaj yazdım böyle böyle diye, 1000 TL Eft/havale yüklemeniz var diyorlar ama eft/havale şekliyle yükleme yapmanız gerek diyorlar.
Diyorum kendiniz yükleme yaptığımı söylüyorsunuz, yok sağlamıyorsunuz diyorlar.
-
Arkadaşlar fatura ödeme %20 kampanyası bitti mi hepsipay fırsatlarım kısmında gözükmüyor geçen ay gözüküyordu fatura ödemiştim.
Evet gözükmüyor sanırım doldurdular limiti, iyi oluyodu alışveriş yaparken katkısı vardı..
-
bende ilk kez bankadan para atıp kullandım iade yatmadı daha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X