< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (200. sayfa)
-
-
AHL Pay/ENERYA Dogalgaz ödemesi Faturanı Hepsipay'le öde, kazan! kampanyasına dahil oluyo mu bilgisi olan var mı ödeme benimfaturam.comdan yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna2029 -- 26 Eylül 2024; 11:1:25 > -
Hepsiburada dışında kullanılamaz malesef. Hiç alacak birşey bulamazsanız, market veya su kısmında değerlendirebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben dün su siparişini mesela hepsipay bakiyem ile verdim. 6 tl daha pahalı olmasına rağmen saçma sapan bişi alacağıma en azından işime yarayacak bir şey sipariş vereyim dedim
-
market kısmından verdiğim migros siparişi tam 3 kere iptal edildi, hiçkimse de çözemedi. migros hemen kısmından verdim ben de .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.
Gediz elektrik bu hatayı veriyor. Çözüm önerisi olan var mıdır?
-
Hiçbir firmayı ödeyemiyorsun en azından ben ödeyemedim sonrada paraları geri alıyorlar saçma sistemleri var illa uygulamadan mı alışveriş yapmalıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enerjisa Ayesaş faturasını ödeyebileceğimiz bir yer var mı?
elektriği ben de ödeyemedim. aynı hatayı verdi. izsu'da sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashflow54 -- 28 Eylül 2024; 21:54:38 > -
Karekod ile ödeme yaparken sesli uyarı geliyor. Bu sesli uyarıyı nasıl kapatabilirim?
Hepsipay içindeyken, profilim ayarlar en alttaki uygulama sesi tikini kapatın. Çok gıcık bir ses
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karekod ile fiziki olarak (vezneden vs) ödenir herhalde..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Hepsiburada'dan İPhone almayı düşünüyorum. Hepsipay hesabıma kredi kartından her ay 10 - 15 bin TL yatırsam, İPhone parası denkleştiği zaman telefonu hepsipay ile tek çekim alsam sıkıntı olur mu? Hesabı kapatma, paranın içeride kalma vs. durumları olur mu?
Alabilirsin tabi. Paran kalmaz merak etme.
-
Tamamdır hocam. Cevabınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, hepsiburadadan sizin yerinize yüzde 10 indirim ile alışveriş yapabilirim. (70000 tl ye kadar hepsi limit ürünlerinde) ödemenin bir kısmını siparişi verince kalan kısmını ise ürün size ulaşınca nakit alacağım. Böylecelikle siparişi veren yüzde 10 indirim almış olacak ben de sonra taksit ile ödeyeceğim. Karşılıklı güven olması durumunda siparişi hemen verebilirim. 2008 üyesiyim bilenler vardır promayz00 nicki ile o nicke ulaşamadım. Nakit ihtiyacım olduğu için böyle düşündüm. İlgilenenler mesaj atabilir.
Not: mesajı yanlış yere attıysam yönlendirilebilirse sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promayzzz000 -- 29 Eylül 2024; 17:37:6 > -
cek takas ve kredi karti yardimlasma tarafina yazin
-
Hepsipay Kart Hosgeldin Kampanyasi ile kazandigin 69,42 TL Hepsipara, hesabina yuklendi! Hepsiparalarini 14.10.24 tarihine kadar kullanabilirsin.
Arkadaşlar hoşgeldin kampanyası nedir? Kampanya ayrıntılarını göremedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
muhtemelen yanlışlıkla verdiler hocam, sömür gitsin, acıma hb 'ye.
parçalı yükleme yapmam gibi saçma bir bahane ile hem hb hem de hpay hesabım kapatıldı. farklı numarayla hb hesabı açsam da tc numarasından tanıdığı için hpay izin vermiyor.
ne diyelim Allahından bul hb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X