Forumdaşlar ben de kampanya detayları açılmıyor ama kampanyalar görünüyor. Rica etsem hem fatura hem de ilk para yükleyip harcamaya % 20 iade kampanyalarının ekran görüntülerini biri burada paylaşabilir mi? |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (198. sayfa)
-
-
-
-
Kare kod çalışıyor mu problem giderildimi -
çok teşekkür ederim...
-
kayıt nasıl oluşturuyoruz ?
-
üstat şikayet kaydını nasıl oluşturuyoruz ?
-
havale kampanyasından 1000 tl yükledikten sobra ay sonuna kadar 3680 tl harcamışım 12,94 hepsipara yüklemişler
-
Mu arayarak oluşturdum. -
QR kamera ekranı şu an çalışıyor . Ama bu sorunu için Müşteri hizmetleri ni geçen hafta aramistim hepsipay sayfasından değilde Hepsiburada ana sayfasından sağda üstte QR seklindeki yere basarak ödeme yapabileceğimi söyledi o günden beri bu şekilde yapıyorum
-
Ben bütün alışverişlerimi Hepsiburada karekod ile yapıyorum bazen günde 10 işlemi buluyor. Anasayfadaki karekod işareti ile direk ödüyorum şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım -
iski faturası ödemek istediğimde hata alıyorum iski faturasını nereden ödeyebiliriz? -
yarın sabah dene -
hay allah
tamam hocam sağolun
-
Vodafone faturasını ödeyemiyorum. Hepsikartin numaraları icin gecersiz/format hatali uyarisi alıyorum. -
Masterpassa kaydedin hepsipay kartınızı başka uygulamadan kayıtlı kartla öde deyin yanımdadan -
hocam hepsiburada.com/cuzdanim/ sayfasına girerek
sol ortada "müşteri hizmetleri" kısmına tıklayarak
bölüme girip
destek almak istediğiniz konu HEPSİPARA yazıp
igili seçenek çıkmazsa bile MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BİRİNE ULAŞIN:
"Hepsipay - Hepsipay Kart kampanyaları hakkında bilgi almak istiyorum/sorun yaşıyorum"
başlıklı oluyor ama HEPSİPARA EKSİK YATMIŞ kaydını yazışarak açıyorum.
geçen ay gece kayıt açtım ertesi gün öğlene fatura kampanyası eksik kalanı verdilerdi ama
şu an 27 saat olacak halen eksik iade hepsiparayı yatırmadılar
yine de ulaşıp kayıt açınız
-
15 gün önce bende sorun yaşıyordum. hepsipay içinden kare kod okuma açılmıyordu, hepsiburada uygulamasında sağ üstte QR ödeme çalışıyordu. Şuan ikisi de düzgün çalışıyor.
-
Arkadaşlar 2.000 tl kadar hepsipay e para geldi, bişeye ihtiyacı olmayan kişi sizce puanlar silinmeden en mantılı ne alabilir :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X