Az önce mh ile görüştüm bugun yuklenecek yaziyor sartlarda kayit acamayiz o yüzden dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (197. sayfa)
-
-
2 dakika önce hesaptan yükle hepsiparası yattı
ama YİNE EKSİK YATIRDILAR!
bunlar adet edindi
hangi kampanyaya katılsam sanki kasıtlı eksik hediye papel yatırıyorlar!
yine şikayet kaydı oluşturacağız aynı akıbetteki arkadaşlar
-
14 Ağustos da1503 TL Turkcell telefon faturasını ödedim ama paycell diye gözüküyor ve şu an gelmiş bir iade para yok acaba paycell diye mi anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsaray_uAs -- 16 Eylül 2024; 22:48:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
premium world kartlı hb hesabım olduğu ve karekodlu ödemeler de yaptığım halde
nedense karekod kullanarak ödeme yaptığığım a101 ve migros alışverişlerimden ödül denen hepsiparalar yatmadı?
illa ki kayıt açağız yaw bunlara.
banka hesabı ibandan yükleye 200 verecez kampanyasına da -68 tl eksik yatırdı trendyolun altında boyu devrilesiceler!!!
-
Hesaptan yükleme kampanyasina aşağıdaki madde eklenmis.
Kampanya, bu kampanyadan 1 Eylül 2024 tarihinden önce Hepsipara kazanarak fayda sağlamamış müşteriler için geçerlidir. Daha önceki aylarda bu kampanyadan faydalanmış müşteriler bir daha faydalanamayacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 saat önce yattı.
3 aydır falan var o madde
-
Bu sekilde degildi hocam madde. Her müşteri sadece 1 kez faydalanabilir seklindeydi. Bu ay ilk defa bu sekilde yazılmış
Comnet fatura ödemesi iade yatmamıştı. Kayıt oluşturunca yatırdılar.
-
Arkadaşlar Turkcell fatura ödemesini geçen ay yazdım yine yazıyorum paycell üstünden olduğu için sistem otomatik yatırmıyor kayıt açtırınca yatırıyorlar dün açtırdım bugün yattı geçen ay da 3 faturaya aynı şekilde aldım iadeyi
BİR BİLDİRİM GELDİ GELENLER DEĞERLENDİREBİLİR.
Kampanya Koşulları:
- Kampanya 17 Eylül 00:00 - 23 Eylül 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanyaya sadece "Hepsipay ile Öde" ödeme seçeneği dahildir.
- Kampanyadan kazanılacak maksimum tutar 150 TL'dir, 1 kullanıcı en fazla 150 TL kazanabilir.
- Kampanyaya Hepsiburada'dan yapılan alışverişler geçerli değildir.
- Kampanya kullanıcıya özeldir, her kullanıcı bu kampanyadan faydalanamayacaktır. Kullanıcının kampanyadan faydalanabilmesi için kampanyaya dair SMS veya Hepsiburada uygulaması üzerinden kampanyayı tanıtan Push bildirimi alması gerekecektir.
- Kampanya kapsamında kazanılan Hepsiparalar 9 Ekim 2024 tarihinde 23:59'a kadar yüklenecektir.
- Kullanılmayan Hepsiparalar 24 Ekim 2024 23:59 tarihinde otomatik olarak silinecektir.
- Bu kampanya, firmanın kampanya süresi içerisinde dahil olduğu diğer Hepsipay kampanyaları ile birleştirilebilir.
- Kampanyadan kazandığın Hepsiparaları, Hepsiburada veya "Hepsipay ile öde" seçeneğinin geçerli olduğu online üye işyerlerinde Hepsipay bakiyen ile harcamalarında kullanabilirsin.
- Hepsipay ile yapılan harcamalarda Hepsiburada Premium üyeliğine özel %3 Hepsipara kazanımı olacaktır. Kazanılacak Hepsipara maksimum 25 TL’dir. Kazanılan Hepsiparalar yüklenildiği tarihten itibaren 15 gün boyunca, Hepsiburada’da kullanılabilir. Kullanılmayan Hepsipara'lar bu sürenin sonunda otomatik olarak silinir.
- İptal/iade olan siparişlerden Hepsipara kazancı sağlanmamaktadır.
- Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyadan faydalanılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda kazanılacak olan Hepsipara'lar haber vermeden iptal edilebilir.
- D-Ödeme Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. (Hepsipay) ve English Home kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
- Hepsipay, şirket politikalarının veya ilgili mevzuatın ihlal edildiği veya kampanya gibi uygulamaların veya kart sisteminin suistimal edildiği gibi hususları tespit etmesi halinde, kampanya katılımcısının hukuki ve/veya cezai sorumluluğu saklı kalmak kaydıyla, kampanya katılımcısının Hepsipay hesabını kapatabilir veya askıya alabilir, kampanya kazanımlarını iptal edebilir.
- Kampanyaya katılan herkes bu katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.
-
Ağustos ayı akaryakıt kampanyası ödülü yatan oldu mu acaba?
ağustosta fatura ödedim ilk defa hepsipay ile. 850 civarı bir faturaydı. baktım bugün 370 tl bakiyem var. şaşırdım nerden gelmiş bu diye. hem hesaptan gönderilen paranın %20si hemde fatura ödemeden %20 yatmış. müthiş kampanyaymış gerçekten. tabi fatura ödeme kısmı bir kere olacak ama olsun
-
Fatura ödeme her ay oluyor hocam ben 2aydır alıyorum. Hesaptan yükleme 1 kereye mahsus
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
android cihazda hepsipay kampanyalarına tıklayınca uygulama kendiliğinden kapanıyor,silip yeniden yükledim ama sonuç aynı.
Bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı?
-
1 ayı geçti kullanamıyorum. Ne online ne karekod. Red hatası alıyorum. MH çözüm de bulmuyor. Size de kolay gelsin.
bilgilerin başka hesapta kayıtlı olma durumu varsa ondan hata alabilirsin
-
Tek hesabım var. 1 ay kullandım. 1 ay sonra böyle oldu.
- Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyadan faydalanılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan Hepsiparaları vermeden iptal etme hakkına sahiptir.
iki kampanya içind böyle bir uyarı var. aylık mı demek istiyorlar?
-
Hesaptan yükle de şöyle bir uyarı var diğerinde yok:
“Kampanya, bu kampanyadan 1 Eylül 2024 tarihinden önce Hepsipara kazanarak fayda sağlamamış müşteriler için geçerlidir. Daha önceki aylarda bu kampanyadan faydalanmış müşteriler bir daha faydalanamayacaktır.”
Her ay oluyor bu uyarı. Sizin yazdığınız uyarı tam ne demek istiyor malesef çözemedik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X