Hepsiburada haricinde olmuyor değil mi kart bilgileri ile? Bozulmayacak market ürünleri alın hocam kagit havlu deterjan tarzi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hepsiburada haricinde olmuyor değil mi kart bilgileri ile? Bozulmayacak market ürünleri alın hocam kagit havlu deterjan tarzi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün denedim online veya karekod yine çalışmıyor müşteri hizmetleri şikayet kaydı oluşturdu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet hocam hb de geçiyor sadece, yada bu sanal kart oluşturup internet alışverişlerinde kullanabiliyor muyum emin değilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam , değerlendireceğiz o halde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bİr türlü doğalgaz faturasını elektrik faturasını ödeyemiyorum yok hiçbir şekilde ödenmiyor var mı çözümü olan? |
Bana da gelmiş de nasıl yapacağım anlamadim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 21 Eylül 2024; 17:3:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koc000 -- 21 Eylül 2024; 19:20:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anladim hocam.tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |