Şimdi Ara

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: siberkent , vboz Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.325
Cevap
334
Favori
456.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece hepsiburada da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım 

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Sadece hepsiburada değil, linkteki markaların uygulama ve online sitelerinde de deneyebilirsin.
    www.hepsipay.com
    Anlaşmalı Markalarımız
    https://www.hepsipay.com/tr/bireysel/anlasmali-markalarimiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapı kredi kartı ile hepsipay cüzdana 1500 TL yükleme yaptık. Kazanım sağlandı.
    Bazı yapı kredi kartları olmuyormuş.

Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WT1243 W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• HEADLESS kullanıcısına yanıt

Ben bu kampanyayı pek anlayamadım. Kampanyada "bireysel kredi kartı ve debit kart geçerlidir" diyor. Sonra "kazanılan hepsiburada puanlar kredi kartlarına yüklenecektir" diyor. Benim yapıkredi'de kredi kartım yok, debit kartla işlem yaparsam kazandığım puan debit karta yüklenecek mi yoksa havaya mı uçacak? Bir de hepsiburada puan ne? Hepsipara değil anladığım kadarıyla. Yapı kredi kartlarına yalnızca hepsiburada'da kullanılacak puan yatırılacak sanıyorum?

• Arkadaşlar bu visa kart 30.000 /1500 indirim her ay geliyor mu? geçen ay gelmişti kaçırmıştım bir daha gelmedi.

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

Üstad ben aradım, güncelleme vs dediler ama dediğin gibi geri geleceğini sanmıyorum.

• canned kullanıcısına yanıt

mobilde kartlarim - >. kazandiklarim diye bi yer var, orda da marka diye yaziyor sadece hepsiburada'da kullanilabilen puanlar oluyor, debitte de var ama ben de hic kullanmadim,

• Hepsipay bazı iadeler yansımıyor talep oluşturuyorum öyle yansıyor bilginiz olsun takip etmezseniz paranız gelmez sorunlu bir sistem

• Arkadaşlar merhaba. Hepsipay kampanya gereği yüklemesi gereken hediye parayı yuklemedi. Tüketici mahkemesine şikayet edebilir miyim?
    İyi forumlar dilerim.

• muhalok kullanıcısına yanıt

www.todeb.org.tr üzerinden hakem heyetine başvurmanız gerekiyor hocam. Burada form doldurup şikayetçi oluyorsunuz. Benim temmuz ayı akaryakıt kampanyası yatmadı hepsipayden 1 ay boyunca müşteri hizmetleri ile uğraştım ama standart cevapla yatırmadılar. Sonra buraya başvurunca hemen yatırdılar.

• escape__06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Öncelikle teşekkür ederim cevap için. Ben önce Türkiye bankalar birliği bireysel müşteri hakem heyetine başvuracaktım fakat listede banka ismi çıkmayınca tüketici hakem heyetine başvurdum. Eğer olumsuz gelir ya da ilgilenmezlerse oraya başvuruda bulunacağım.

• mtyg kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebi nerden oluşturuyorsunuz? Bana da geçen ay dijital ödeme kampanyasında 6 ekimde youtube a ödeme gerçekleştirdim. Söylendiği gibi yarısı iade olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 15 Kasım 2024; 12:38:56 >
  • Bugün ilk kez oyunlar kısmına girince 2373 hepsiparam olduğunu gördüm fakat normal hepsipay cüzdanımda bunun yarısı kadar bile hepsiparam yok. Arada niye böyle bir fark var acaba? İkisi birbirinden farklı şeyler mi ve oyunlar kısmındaki parayı harcarsam normal cüzdanımdaki hepsiparalar gider mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 15 Kasım 2024; 13:26:22 >

• canned kullanıcısına yanıt

normal bakiye ile hepsiparanın toplamıdır

ben de girdim normal bakiyeyi hepsipara gibi gösterdi bana da bu kazan

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt

O da uyuşmuyor ki. Hiçbir şey anlamadım.Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım 

• Arkadaşlar bir ürün iade edince kullanılan hepsiparalar süresi dolduğu için siliniyor bunun bir çaresi varmı?
    300 lira hepsipara kullanmışım hepsi yandı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine yazınca süreli olarak geri yukluyorlar

• fatu38 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam dün kayıtı açtık bugün 4 gün süreli yatırmışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.