Bende gelen giden yok geceye kadar yatar sanırım bekleyelim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (218. sayfa)
-
-
Evet Hepsiburada harcaması olarak görerek iade yansıtıyor , bu da güzel aslında :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam temu artık sipay ile anlaşmalı; sipay postan çekim yapıyor. İşleminizin ismini kontrol edin SİPAY. /TEMU TEMU yazıyorsa işleminiz bizim ülkeye ait postan çekilmiş demektir ona iade gelmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Iyzico temu istanbul diyor iade gelmeyecek mi sizce? Temu yurtdışı ya vermemesi çok saçma olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün benimkiler de yattı
Harcama ne diye geçiyor sizin bana yatmayacak sanırım müşteri hizmetlerine ulaşayım
Temu.com Dublin diye geçiyor hatta bugünde alışverşim oldu bugünde aynı isimle geçti
hb premium ücretini hesaba yüklediğimiz hepsipay ile yapabiliyor muyuz?
Hayir
Hocam demekki iyzico ile de anlaşma yapmışlar. İyzico, sipay bunun gibi bizim ödeme hizmet sağlayıcılarından geçmişse harcama yurtdışı sayılmıyor pos kurulumları ülke içerisinde olduğundan dolayı. Müşteri hizmetleri ile iletişime de geçseniz temuya topu atıcaklardır kesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün müşteri hizmetleriyle görüştüm evet Temu görünüyor iadeniz yansıyacak bekleyin dedi. Eğer yansımazsa yarin kayıt oluşturalım dediler. İstanbul diyor sorun olur mu dedim hayır temu görünüyor sorun olmayacakmış. Şimdi farklı temsilciyle görüşsem belki farklı diyecek yada kayıtta istanbul yatmıyor diyebilirler çok güvenmedim. Sonucu buraya yazarım artık
hepsipay kart ile tüm sitelerde online alışveriş yapabiliyor muyuz yoksa sadece anlasmali sitelerde mi geçerli?
banka kartı kabul eden her yerde geçerli. kuyumculuk-altın sitelerinde geçmez.
-
Bir iade vardı karta 2-3 iş günü içinde olması gereken 4. gun oldu yatmadı karta. İadeler geç mi işliyor normalde acaba?
Bir kaç saat önce geldi ilgili kampanyanın iade tutarı.
Arkadaşlar merhaba Temu dan alışveriş yaptım aralık ayında yurtdışı kampanyasından faydalanmak için şimdi kontrol ettiğimde çoğu sipay temu ya da temu istanbul olarak görünüyor şimdi bunun geri ödemesi yapılmayacak mı yurt dışı kampanyası olarak?
-
Geçen ay bende sordum aynı soruyu kimse dönüş yapmadı. Yukarıda yazdıklarıma baktıysanız müşteri hizmetlerine kayıt açtırdım bakalım yatacak mı buraya yazacağım.
Teşekkürler haber verdiğiniz için. Benimki de yattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X