Şimdi Ara

Her (2013) | Joaquin Phoenix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana kalırsa senenin en iyi filmi. Bana kalırsa tabi.
    Üç-beş satır bir şeyler yazdım ama genel olarak söylemek gerekirse senaryo efsane. Müzikler de bir o kadar güzel. Oyunculuklar da keza. Her şeyi güzel yahu. İzleyin.

http://wp.me/p2D7eZ-1P8
  • Film sıkıcı, çok uzun.Uzun uzun diyaloglar sıktı,bitsin dedirtti.Bu kadar beğenilmesine çok şaşırdım.Bu sene çıkan adam akıllı aşk filmi yok diye millet bu filme yüklenmiş herhalde.Oscar şansı da az.
  • Aşk filmlerini sevmem genelde ama bu film on numara olmuş. Zaten Spike Jonze'a bayılırım, özellikle Where The Wild Things Are filmiyle.
    Film yalnızlık hissini sonuna kadar yaşatıyor bize. Emeği geçenlerin ellerinden öpüyorum.
  • Yukarıdaki yorumlara bakılırsa diyaloglar çokmuş. Diyaloglu filmler her zaman hoşuma gitmiştir. Film listem kabarıyor yapmayın şöyle filmler ders çalışamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Yukarıdaki yorumlara bakılırsa diyaloglar çokmuş. Diyaloglu filmler her zaman hoşuma gitmiştir. Film listem kabarıyor yapmayın şöyle filmler ders çalışamıyoruz.

ygs ye mi hazırlanıyorsun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

quote:

Yukarıdaki yorumlara bakılırsa diyaloglar çokmuş. Diyaloglu filmler her zaman hoşuma gitmiştir. Film listem kabarıyor yapmayın şöyle filmler ders çalışamıyoruz.

Evet hocam ama pek ümitli değilim.
  • quote:

quote:

quote:

mezun musun?Aynı durumdayız ben lise son.

• quote:

quote:

quote:

quote:

mezun musun?Aynı durumdayız ben lise son.

PM attım konuyu kirletmeyelim.

• Başlarda ilgi çekici gelsede sonlara doğru uyku bastıttırıyor. Bu kadar abartılacak bir taraf göremedim.
  • ilgimi çekti...
  • Benim çok hoşuma gitmişti izlediğimde bir kaç defa sıkılmadan izleyebileceğim filmler arasında adamın oyunculuğu mükemmel
  • Demekki zevkler hakikaten tartisilmiyor...
    Benim icinse tam bir hayal kırıklığı oldu film....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculuklar , müzikler ve hikaye çok iyi ama senaryo beni hayal kirikligina ugratti .Yapay zeka olayini abartmislar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

sağlam güldüm...severim jonah hill i.

her güzel filmdi ben sevmiştim sanırım en iyi film müzik ödülünü almıştı yoksa özgün senaryo muydu..unuttum..

ayrıca unutmamak gerek;makina da olsa kezban kezbandır.

• Bende filmi çok beğendim, 2013 ün en iyi filmlerindendi bence, oyunculuklara zaten söyleyecek söz yok
  • Hani bazı filmler olur ya izlersin tadına doyamazsın tekrar tekrar izlersin. Bu film de benim için öyle oldu. En kısa zamanda tekrar izleyeceğim. Ayrıca Joaquin Phoenix'in bu performansla Oscar'ı bile alabilecekken aday bile gösterilmemiş olması tam bir hayal kırılığı.

“You feel real to me Samantha.”
  • İlgimi hiç kaybetmeden izleyebildim

Kendisine oyum 8.8
  • Ufak bir hort olacak ama yeni izleyebildim filmi. Bazı noktaları hariç genel olarak beğendim. yaratılan dünya ince ayrıntılar güzel hazırlanmış. özellikle yalnızlık duygusunu çok iyi işlemiş film. Neyse fazla uzatmayayım konu yukarıda kalsın olur da zamanında benim gibi izlemeyen varsa belki birilerinin dikkatini çeker de izler diye yazayım dedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.