Şimdi Ara

Her açılışta msn resmim değişiyor niye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her açılışta msn resmim değişiyor niye ? kafayı sıyırıcam yalama olucak

• "Kullanıcı'yı Hatırla"yı tiklio musun peki?

her seferinde AYNI bilgisayardan AYNI mail adresiyle bağlanıyorsan deişmez
  • Beni hatırla dense bile değişiyor sanki. Benim arkadaşımda açılışta otomatik msn açılıyordu. Onda bile resim değişiyordu her açtığında. Sebebini çözemedim. Çözebilene de aşkolsun.
  • bende de değişiyo bi tek kullandığım resmi bıraktım diğerlerini kaldırdım.8 beta mı sizinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

bende de değişiyo bi tek kullandığım resmi bıraktım diğerlerini kaldırdım.8 beta mı sizinde?

heea, 8 betayı bilmem

normal msnde (7,5) böle bi olay duymamıştım ama kimseden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

bende de değişiyo bi tek kullandığım resmi bıraktım diğerlerini kaldırdım.8 beta mı sizinde?

Hayır bildiğimiz 7.5.
  • bende de değişiyor.

sorun daha önceden bir yama yüklediysen (çoklu oturum açma falan) onu silsen dahi değişmiyor

bence msn yi tekrar kur
  • 8 beta war ve bende de değişiyor.. Snir oldm ayar bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 4 Mayıs 2006; 19:42:38 >
  • Ben de de resim bazen değişiyor, bazen değişmiyor. Sanırım msn ye eklenen yamalardan oluyor.msn 7.5 yüklü, discovery ve plus yamları var bende aynıları siz de de varsa sorun bundan oluyor olabilir mi?
  • Evet daha önce 8.0 beta vardı ama hoşuma gitmedi şimdi 7.5 var ama onda da aynı şekilde her açılışta resim değişiyor arkadaşın dediği gibi tek bir resim bıraktım bakalım ne olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: elita

Evet daha önce 8.0 beta vardı ama hoşuma gitmedi şimdi 7.5 var ama onda da aynı şekilde her açılışta resim değişiyor arkadaşın dediği gibi tek bir resim bıraktım bakalım ne olucak

8.0 betayı kimse beğenmiyor zaten. Arkadaşların dediği gibi yapmışsın. Ama resimlerde tek resim bırakırsan neyle değişebilecekki. Bende de oluyor ama o şundan kaynaklanıyor. Bilgibayarı düzgün kapatmazsak oluyor. Yani internette kopukluk olduğunda, elektrik gidipde MSNden düştüğünde oluyor. Normal yolla çıkarsan kesinlikle olmaması gerekir.
  • Yok bilgisayarın kapanması ile ilgili değil çünkü her zaman yapıyo benim tahminim bende ki bir program msn nin kapanırken ayarlarını kaydetmesine izin vermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.