Şimdi Ara

Her Akşam GT5'teyiz. ( GT5 yardımlaşma Derneği..!! ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

quote:

Hiç bilmiyorum GT 5 i. Yani olayı bilmiyorum.

1- Şöförleri yarıştırma olayı nedir birbirinizin ?

2- Birde bu araç verme muhabetti nedir biribrinize ?

3- İlk başlayana bir tavsiyeniz var mı ?

1- aga B spec te kendine sürücü oluşturuyorsun.. önce birtane LEVEL atladıkça maksimum 6 tane.. bu sürücüleri çevrimiçi konuma getirirsen arkadaşların yarıştırabilir.. yarışlardan kazanılan tecrübe ve krediler senin hesabına ekleniyor... yani klasik patron.. işçi çalışıyor sen kazanıyorsun..

2- Şimdi biz ( ben dahil ) yeni başladığımız için fazla aracımız yok e kredide yok sağolsun Arda gibi arkadaşlarımız bizim yarışları rahat kazanabilmemiz için araç hediye ediyorlar.. hatta başlayalı bir hafta falan oldu ben bile hediye edebilirim araç o derece yani.. ( 1000000 cr. üst limiti var.. )

3- Aga lisanları almaya çalış A - Spec te kendini biraz geliştir...daha sonra çevrimiçi etkinlikler gibi birşey vardı orada A - Spec yarışlara katıl... 1 nci bitirebilecek olsan bile sırasıyla son başla yarışları bitirmeye.. şöyle yani.. bir yarışı oynuyorsun.. 12 araç var.. ilk önce 12 nci bitiri sonra 11 10 9 diye git.. her seferinde dünya kadar para ve tecrübe veriyor o zaman...

bunları ben kendim keşfetmedim hani bir artistlik gibi algılanmasın.. Arda, Fırat ve Emre'nin yardımlarıyla keşfettiğim mevzular... yoksa bende daha yeni başladım hacı..

Estf. uzaktan söförlerin yarıştırılması konusunda keşfetmemi sen sağladın

Benim tavsiyemde Sezon etkinlikleri yarışlarını kaçırmaman. Mümkün olduğunca onları yarışmaya bak.Hatta kolay pistlerde 10. yada 9. olarak bitir.sonra aynı pistte sırası ile 8.7.6.5.4.3.2. ve 1. ol. Çünkü kısa zamanda lvl ve para yapabilmeni sağlıyor.Buda prof. yarışlardaki araç alabilirliği anlamında elini güçlendiriyor.
    Para var huzur var

Sağol hocam.

Önemli olan düzenli bir şekilde mi birinciliğe yükselmek ?

yok düzenli olarak yükselmen önemli değik hacı... öyle yaparsan daha çok para ve tecrübe kazanırsın.. olay o yani...

benim taktiğim şuydu ilk denememde kaçıncı olabilirsem rahat fren yapıp 1 sıra geri düşüyordun

bir sonrakinde yine yükseliyordum ama

bir farkı yok ödül ve teceübenin aradak farkını alıosn fazla almak yok tabi eskiden böyleydi değiştiyse bilemm

• Sezon etkinliklerinde az önce bi yer keşfettim :) 3.000.000 para ve snırım 2 lvl atladım
  • quote:

Sezon etkinliklerinde az önce bi yer keşfettim :) 3.000.000 para ve snırım 2 lvl atladım

hacı bunu bir sır olarak saklayacaksın sanırım.. o zaman... pardon..!! bir dakika bakar mısın..??

hastayım bu diziye yaaaa...

• Yükleme bitti.

Açılın geliyorum.
  • Duydum ki unutmussunuz spin atan halleri mi, yoldayim eve gidiyorum gelicem :)
  • Genclik birazdan giriyorum herkes hazir olsun uzun bir gece olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

Genclik birazdan giriyorum herkes hazir olsun uzun bir gece olacak...

sabahlar olmasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

Genclik birazdan giriyorum herkes hazir olsun uzun bir gece olacak...

sabahlar olmasın

• Yer varsa benide ekleyin arkadaşlar bende varım isim ceasaris.
  • Ya A - Spec teki yarışlar git gide zorlaşıyor değil mi ?
  • Ya beyler deli oldum net gitti yaaaaa..!!!! Ooooooffff offfff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya beyler deli oldum net gitti yaaaaa..!!!! Ooooooffff offfff

Ya haci oyle pes etmek yok...
  • quote:

Ya A - Spec teki yarışlar git gide zorlaşıyor değil mi ?

Evet. Ama çözersin yavaş yavaş
  • ben oynamaya hala dewam ediyorumda a spec sezonluk etkinliklere girdim bi yarış vardı 500pp diyordu bende arabanın motor kısmından pp 500 e gelene kadar düşürdüm sonra yarısı kazandım 500 bin verdi sonra bidaha girmek isteyince dikkat yönetmelik ihlal edildi dedi sokmadı yarışa o nedemek almasınlar bizi tesislere çekiciyle götürmesin araçlarıda belediye
  • quote:

@dismoor un arabayı görünce aramıza yeni bir Canawar geliyor hissi kapıldı

hahaha şimdi gördüm yazıyı gelsin benim fiat 500 le kapıştırırz biraz da redbulla destekledikmi tamamdır
     Her Akşam GT5'teyiz. ( GT5 yardımlaşma Derneği..!! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canawar_ -- 31 Aralık 2011; 6:45:04 >

• günaydın beyler... ya dün gece gerizekalı internet gitti... o da benim yüzümdenmiş ya... modemi ittirince kablo çıkmış... yaa kaçırdım eğlenceyi ...

bu peterbilt nasıl bir oyuncaktır yarabbi..!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

ben oynamaya hala dewam ediyorumda a spec sezonluk etkinliklere girdim bi yarış vardı 500pp diyordu bende arabanın motor kısmından pp 500 e gelene kadar düşürdüm sonra yarısı kazandım 500 bin verdi sonra bidaha girmek isteyince dikkat yönetmelik ihlal edildi dedi sokmadı yarışa o nedemek almasınlar bizi tesislere çekiciyle götürmesin araçlarıda belediye

araçlarla yarıştıkça motorları açılmaya başlıyor senin araba 501 pp ye çıkmıştır.Tekrar ayarlara bak 500pp ye çek takılmaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

ben oynamaya hala dewam ediyorumda a spec sezonluk etkinliklere girdim bi yarış vardı 500pp diyordu bende arabanın motor kısmından pp 500 e gelene kadar düşürdüm sonra yarısı kazandım 500 bin verdi sonra bidaha girmek isteyince dikkat yönetmelik ihlal edildi dedi sokmadı yarışa o nedemek almasınlar bizi tesislere çekiciyle götürmesin araçlarıda belediye

araçlarla yarıştıkça motorları açılmaya başlıyor senin araba 501 pp ye çıkmıştır.Tekrar ayarlara bak 500pp ye çek takılmaya devam et.

yağını değiştirince falanda artıyor beygir pp falan ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

yağını değiştirince falanda artıyor beygir pp falan ...

Hmm anladim sagolun ya bende ihlal edildi diyince kanimda doping bulunmuş sporcu gibi hissettim kendimi dedim pistlere geri donemiyicem artik :)

• Hepinizin yeni yili kutlu olsun. Saglikli bir yil diliyorum herkese. Motorunuz sicak lastikleriniz yeni kaporta gicir olsun ;)) hersey gonlunuzce olsun..! :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.