Şimdi Ara

Her Akşam GT5'teyiz. ( GT5 yardımlaşma Derneği..!! ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konudaki kullanıcılar: Esco54, Justerini&Brooks
    2 kayıtlı üye, 0 misafir

Haci napiyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

Bu konudaki kullanıcılar: Esco54, Justerini&Brooks
    2 kayıtlı üye, 0 misafir

Haci napiyon?

Sagligina duaciyim hafiz..!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autumn Ring te alkol çevirmesi varmış

son dakika haberi :)

• Bende burdayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Bende burdayim

Naber Emre...keyifler yerinde umarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

Bu konudaki kullanıcılar: Esco54, Justerini&Brooks
    2 kayıtlı üye, 0 misafir

Haci napiyon?

Sagligina duaciyim hafiz..!!

Herkesin haci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Autumn Ring te alkol çevirmesi varmış

son dakika haberi :)

Arabanin birini baglasalar digeriyle gazlariz. Relax haciiiiii
  • Arkadaşlar,

Yeni yıl hepimize, sevdikleri ile beraber mutlu,sağlıklı ve bol paralı bir yaşam getirmesini dilerim

Gürol için ekstra olarak şikansız dümdüz yollar temenni ediyorum
  • quote:

Arkadaşlar,

Yeni yıl hepimize, sevdikleri ile beraber mutlu,sağlıklı ve bol paralı bir yaşam getirmesini dilerim

iyi dileklerin için teşekkürler hacı... şikansız yol değilde gazlayınca giden virajlarda savrulmayan arabalar dileyebilirsin...

• quote:

Arkadaşlar,

Dileklerin icin sagol Emre.
    Ayni dilekleri forumda ki herkese diliyorum!

• Iyi geceler driftciler...
    Ilker sen baya ilerlettin bu drift isini bir saat icinde...
  • quote:

Iyi geceler driftciler...
    Ilker sen baya ilerlettin bu drift isini bir saat icinde...

tabi abi size söylemedim ama küçük yaşta başlamıştım ben zaten drift e

/>

/>

• Gunaydin arkadaslar herkeslere..!!
  • Günaydın

Ya akşam kulaklık sıkıntım varmış haberim yok.Diyorum neden cevap vermiyorlar bana,duymuyormuşsunuz ki

Çok fena grip oldum yılbaşı gecesi.Direndim direndim ama dün beni fena yakaladı

Tahminlerim beni yanıltmıyorsa İlker 1 saat içerisinde ilerletti ise sabah 06:30 a kadar yaktığı lastkleri uçuca koysak dünyayı turlaybilir kadar olmuştur

• quote:

Günaydın

Ya akşam kulaklık sıkıntım varmış haberim yok.Diyorum neden cevap vermiyorlar bana,duymuyormuşsunuz ki

Tahminlerim beni yanıltmıyorsa İlker 1 saat içerisinde ilerletti ise sabah 06:30 a kadar yaktığı lastkleri uçuca koysak dünyayı turlaybilir kadar olmuştur

Emre kardesim cooooook gecmis olsun. Uzmanlar diyorki 3 gun yataktan kalkmadan yatmasi lazimmis yilbasinda grip olanlarin bide GT5 oynamamalari lazimmis illa yarisacaklarsa B Spec yarismalari tavsiye ediyorlar. Ozellikle arkadaslarinin suruculerini yaristirmanin bagisiklik sistemine pozitif etkileri tartisilmayacak kadar cokmus. Bak ben demiyorum uzmanlar diyor haci..! ;)

• quote:

quote:

Günaydın

Emre kardesim cooooook gecmis olsun. Uzmanlar diyorki 3 gun yataktan kalkmadan yatmasi lazimmis yilbasinda grip olanlarin bide GT5 oynamamalari lazimmis illa yarisacaklarsa B Spec yarismalari tavsiye ediyorlar. Ozellikle arkadaslarinin suruculerini yaristirmanin bagisiklik sistemine pozitif etkileri tartisilmayacak kadar cokmus. Bak ben demiyorum uzmanlar diyor haci..! ;)

Sağolasın dostum

Uzmanlar diyorsa vardır bir bildikleri, yattığım yerden yarıştırcam şöförleri açtım şimdi ps nı

Birde can sıkıntısına gt5 araba listesini excel formatına döktüm, model ,hp , premium , standart gibi:) Şimdi garajımdakileri listede işaretleyip eksik arabaları belirliyorum. Bu eksik arabaların hangilerinin yarışlardan kazanıldığının ayrıca bir listeside mevcut. Buna göre hediye gelecek araçlar haricindekileri 2.el ve çevrimiçi özel garajdan sürekli kontrol edeceğim ve denk geldiğinde kaçırmadan alacağım.

Lüks araç kolleksiyonerliğine başlıyorum arkadaşşş

• quote:

quote:

quote:

Günaydın

Sağolasın dostum

Uzmanlar diyorsa vardır bir bildikleri, yattığım yerden yarıştırcam şöförleri açtım şimdi ps nı

Birde can sıkıntısına gt5 araba listesini excel formatına döktüm, model ,hp , premium , standart gibi:) Şimdi garajımdakileri listede işaretleyip eksik arabaları belirliyorum. Bu eksik arabaların hangilerinin yarışlardan kazanıldığının ayrıca bir listeside mevcut. Buna göre hediye gelecek araçlar haricindekileri 2.el ve çevrimiçi özel garajdan sürekli kontrol edeceğim ve denk geldiğinde kaçırmadan alacağım.

Lüks araç kolleksiyonerliğine başlıyorum arkadaşşş

Haci valla helal olsun. Bu listeleri paylasmak istersen bizlerle cekinmene gerek yok hafiz :) gerci benim mac te aciyor muydum hatirlamadim simdi ama sen paylasmak istersen yapariz biseyler :)) soforler yarissinda para kazanalim dostum. Ben sabah ise gec kalacaktim acamadim ps yi.

• Liste hazır arkadaşlar

Ayrıca 20.115m lik bir yarışı 2.45 sn de bitirdim.Tur başına 35 sn falan
  • quote:

Liste hazır arkadaşlar

Ayrıca 20.115m lik bir yarışı 2.45 sn de bitirdim.Tur başına 35 sn falan

PM attım hacı...
  • aga sebastian vettel bile redbull Formula aracıyla spin attığına göre benim çılgınca dönmem normaldir diye düşünüyorum.. haksız mıyım..???

bakınız süre : 0:58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justerini&Brooks -- 2 Ocak 2012; 19:18:20 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.